Αρχική Ν. Κορινθίας Δικαίωση για το Korinthian Palace και τον επιχειρηματία Ηλία Κακογιάννη για τα...

Δικαίωση για το Korinthian Palace και τον επιχειρηματία Ηλία Κακογιάννη για τα ΤΕΒΑ

Μετά από τρία ολόκληρα χρόνια στις δικαστικές αίθουσες δικαιώθηκε η εταιρεία Korinthian Palace αλλά και ο επιχειρηματίας που την εκπροσωπεί Ηλίας Κακογιάννης για τα ΤΕΒΑ της Κορινθίας. Η μεγαλύτερη δικαίωση όμως είναι για τους δικαιούχους του προγράμματος αφού αυτά τα τρία χρόνια δεν μπορούσαν να πάρουν τρόφιμα, δημιουργώντας ένα τεράστιο κοινωνικό πρόβλημα σε όλους τους Δήμους του νομού.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου προσπάθησε μέσω των δικών της προγραμμάτων να βοηθήσει τους Δήμους της Κορινθίας, όμως τα τρόφιμα δεν ήταν ποτέ αρκετά. Με το συγκεκριμένο ΤΕΒΑ θα διανεμηθούν τρόφιμα και στους 6 Δήμους ύψους 2,3 εκατομμυρίων ευρώ. Οι δικαιούχοι θα πρέπει να πληρούν κοινωνικά και εισοδηματικά κριτήρια.

Ως προς την ανάδοχο εταιρεία και τον εκπρόσωπό της, αισθάνονται δικαίωση μέσα από την δικαστική απόφαση που επιβεβαιώνει ότι πληρούσαν ανέκαθεν όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις για την ανάθεση. Πιο σημαντικά όμως, αισθάνονται ότι -ειδικά αυτές τις δύσκολες μέρες- η θετική αυτή έκβαση θα ανακουφίσει όλα τα νοικοκυριά που αποτελούν δικαιούχους του προγράμματος.Χθες  υπογράφηκε η σύμβαση από τον Δήμαρχο Κορινθίων κ.Βασίλη Νανόπουλο και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας κ.Ηλία Κακογιάννη. Η διανομή των τροφίμων θα ξεκινήσει άμεσα και έτσι κλείνει ένας μεγάλος κύκλος απραξίας και αναμονής.