Αρχική Χωρίς κατηγορία Αύριο στις 12 η αναλυτική ενημέρωση για τα μέτρα

Αύριο στις 12 η αναλυτική ενημέρωση για τα μέτρα

Lockdown: Αύριο στις 12 η αναλυτική ενημέρωση για τα μέτρα κατά του κορονοϊού – Κλειστά σχολεία και καταστήματα

Lockdown: Αύριο, Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου, στις 12 μμ, θα ανακοινώσει ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, την εξειδίκευση των νέων μέτρων που εξήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο διάγγελμά του για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού στην Αττική.

Υπενθυμίζεται ότι τα μέτρα θα ισχύσουν από την Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου και θα διαρκέσουν έως τις 28 του μήνα.

Παράλληλα, ανακοινώσεις θα πραγματοποιήσουν ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Παναγιώτης Σταμπουλίδης, η γενική γραμματέας Ανθρώπινου Δυναμικού Δημοσίου Τομέα του υπουργείου Εσωτερικών, Βιβή Χαραλαμπογιάννη, η γενική γραμματέας Εργασίας του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Άννα Στρατινάκη, καθώς και ο Διοικητής της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, Άγγελος Μπίνης.

Σχολεία: Πώς θα λειτουργούν στην Αττική από την Πέμπτη

Υπενθυμίζεται ότι όπως ανακοίνωσε στο διάγγελμά του ο πρωθυπουργός, τα σχολεία όλων των βαθμίδων θα παραμείνουν κλειστάκαι θα εφαρμοστεί τηλεκπαίδευση.

Εξαίρεση θα αποτελέσουν τα σχολεία της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, τα οποία θα συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά, με φυσική παρουσία.