Αρχική Χωρίς κατηγορία Ξεκινά η διάθεση ΤΕΒΑ στους δικαιούχους-υπέγραψε τη σύμβαση ο Δήμαρχος Κορινθίων

Ξεκινά η διάθεση ΤΕΒΑ στους δικαιούχους-υπέγραψε τη σύμβαση ο Δήμαρχος Κορινθίων

Ενεργή προς όφελος των πολιτών είναι πλέον η σύμβαση διανομής τροφίμων και βασικών υλικών αγαθών, ΤΕΒΑ, για τους δικαιούχους που πληρούν κοινωνικά και εισοδηματικά κριτήρια στους 6 δήμους της Κορινθίας . Η σύμβαση ύψους 23 εκ ευρώ , μετά την ολοκλήρωση των δικαστικών διαδικασιών, υπεγράφη σήμερα το πρωί από τον Δήμαρχο Κορινθίων κ.Βασίλη Νανόπουλο και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρίας κ.Ηλία Κακογιάννη.

Το πεδίο εφαρμογής του ΤΕΒΑ εξειδικεύεται στην Ελλάδα μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΕΠ I) και υλοποιείται μέσω Κοινωνικών Συμπράξεων. Ο Δήμος Κορινθίων είναι ο επικεφαλής εταίρος της κοινωνικής σύμπραξης στην Π.Ε Κορινθίας για την εφαρμογή του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομήςυλοποιώντας αφενός την διανομή και αφετέρου υποστηρικτικές δράσεις και μέτρα (ΣΥΥ) τα οποία συμβάλλουν στην κοινωνική ενσωμάτωση των ωφελουμένων του προγράμματος.

Η διανομή θα ξεκινήσει σύντομα και οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν για τις ακριβείς μέρες και ημερομηνίες με μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο.

Προηγούμενο άρθροΜητροπολίτης Διονύσιος : Στην εποχή του κορωνοϊού πρέπει και οι Μητροπολίτες να δίνουμε το καλό παράδειγμα
Επόμενο άρθροΑρχαια Κόρινθος: Φοβοι για διασπορα του κορονοιου λογω των μαθητών