Αρχική Eπικαιρότητα Γνωστός εφοπλιστής ξεφάντωσε με 50 καλεσμένους και guest τη Νατάσα Θεοδωρίδου

Γνωστός εφοπλιστής ξεφάντωσε με 50 καλεσμένους και guest τη Νατάσα Θεοδωρίδου

ο χρήμα λύνει πολλά προβλήματα, όπως είναι γνωστό, φαίνεται όμως ότι μπορεί να παρακάμπτει ακόμα και τους περιορισμούς που έχει επιβάλει η κυβέρνηση για την πανδημία.

Έτσι, όταν υπάρχει… ρευστότητα, μπορείς κάλλιστα να αναπληρώσεις τη διασκέδαση και την ψυχαγωγία που χρειάζεσαι, μεταφέροντας τα «λουκεταρισμένα» κέντρα διασκέδασης στον δικό σου χώρο!

Με τα καλλιτεχνικά σχήματα να αποτελούν ένα μακρινό παρελθόν και τις λαμπερές πίστες να είναι μια ανάμνηση, γνωστός εφοπλιστής με αδυναμία στο πεντάγραμμο αποφάσισε να μεταφέρει στον… χώρο του τα μπουζούκια και μάλιστα με γκεστ πρώτη φίρμα του λαϊκού πενταγράμμου!

Ο γνωστός επιχειρηματίας, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, κάλεσε λοιπόν τη Νατάσα Θεοδωρίδου στην έπαυλη-φρούριο και η δημοφιλής τραγουδίστρια έπιασε το μικρόφωνο για χατίρι του και των 50 εκλεκτών καλεσμένων του.

Ο οικοδεσπότης, αδιαφορώντας πλήρως για το σαφάρι που κάνουν οι Αρχές για να εντοπίζουν τα κορονοπάρτι (προφανώς δεν τον αγγίζουν τα μέτρα, αυτά είναι για τους κοινούς θνητούς που τρέμουν τα πρόστιμα ακόμη και αν βγάλουν για δευτερόλεπτα τη μάσκα για να αναπνεύσουν), ήρθε στο (πριβέ) τσακίρ κέφι μαζί με την πολυπληθής παρέα του υπό τους ήχους των επιτυχιών της!

Η καταξιωμένη καλλιτέχνις ερμήνευσε αγαπημένες επιτυχίες της και ανταπέδωσε την πρόσκληση χαρίζοντας στον εφοπλιστή και στους καλεσμένους του μοναδικές στιγμές κεφιού χωρίς τις δεσμεύσεις των απαγορεύσεων και του ωραρίου.

Τώρα αν όλοι τους ένιωσαν και καλλιτεχνική «Έξαψη» όσο το λαϊκό πρόγραμμα κορυφωνόταν δεν το γνωρίζουμε ούτε και πώς αντέδρασαν οι γείτονες στην παρέλαση των Ι.Χ. που είχαν κατεύθυνση την έπαυλη του διοργανωτή της βραδιάς.