Αρχική Χωρίς κατηγορία Έκκληση στήριξης για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Κορίνθιος ποδοσφαιριστής

Έκκληση στήριξης για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Κορίνθιος ποδοσφαιριστής

Έκκληση κάνει η ομάδα ποδοσφαίρου ΠΑΣ Κορινθος και η οικογένεια του Αλεξάνδρου,οποίος μπορεί να βοηθήσει με οποιοδήποτε χρηματικό ποσό ώστε να μπορέσει ο ποδοσφαιριστής να επανέλθει απο το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί. Συγκεκριμένα η ομάδα ανάρτησε στα κοινωνικά δίκτυα τα εξής:
«Ο Αλέξανδρος μας χρειάζεται την βοήθεια όλης της ποδοσφαιρικής οικογένειας του νομού μας γιά να βγει νικητής με την μάχη που δίνει το τελευταίο διάστημα.
Πρέπει και οφείλουμε όλοι να σταθούμε δίπλα του στον αγώνα που δίνει και που είμαστε σίγουροι ότι θά βγεί νικητής. Οποιοσδήποτε θέλει να βοηθήσει υπαρχει ο λογαριασμός EUROBANK GR 440 260 11 20000 7902 00711450
….Μπορεί επίσης να επικοινώνησει με την οικογένεια του ποδοσφαιριστή ή για πληροφορίες με την διοίκηση της Ομάδας μας.
Αλέξη κουράγιο και δυναμη και σύντομα νά επιστρέψεις στα γήπεδα…»

Ο 27χρονος, έχει αγωνισθεί σε διάφορες κορινθιακές ομάδες της ΕΠΣ , στο τοπικό πρωτάθλημα, ενώ έχει διακριθεί στο παρελθόν με τη Μικτή Παίδων και τη Μικτή Νέων Κορινθίας.

Ο 27χρονος, πάσχει από καρκίνο και έχει ήδη υποβληθεί σε μία χειρουργική επέμβαση, για την αφαίρεση κακοήθη όγκου.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς του, το παιδί πρέπει άμεσα να υποβληθεί σε χημειοθεραπείες, για την καταπολέμηση  κακοήθων κυττάρων που ανιχνεύθηκαν στον οργανισμό του, μετά από εργαστηριακό έλεγχο.

Οι συμπαίχτες του και φίλοι ανέλαβαν την πρωτοβουλία να τον βοηθήσουν, απευθύνοντας έκκληση σε όλους τους Κορίνθιους.