Αρχική Χωρίς κατηγορία «Λουκέτα» βάζει η Nike στα καταστήματα της στην Ελλάδα

«Λουκέτα» βάζει η Nike στα καταστήματα της στην Ελλάδα

Η Nike με επιστολή της, τονίζει πως οι πολίτες δεν θα μπορούν να αγοράσουν τα προϊόντα της με φυσική παρουσία σε μαγαζιά, μετά τις 27 Οκτωβρίου του 2021

Την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου έγινε γνωστό πως η Nike, μέσω της Ολλανδικής θυγατρικής της, έβαλε τέλος στην συνεργασία της με περισσότερες από 90 εταιρείες με περίπου 300 καταστήματα πώλησης αθλητικών κυρίως ειδών στην Ελλάδα. Η Nike με επιστολή της, τονίζει πως οι πολίτες δεν θα μπορούν να αγοράσουν τα προϊόντα της με φυσική παρουσία σε μαγαζιά, μετά τις 27 Οκτωβρίου του 2021.

Μπορούμε εύκολα να καταλάβουμε το μέγεθος της Nike και την αλλαγή που θα προκαλέσει στον τζίρο στην Ελλάδα (ξεπερνάει τα 100 εκατομμύρια ευρώ). H Nike λοιπόν έστειλε επιστολή στην οποία κάνει γνωστό πως θα δεν μπορούν ν’ αγοράζουν (!) προϊόντα της Nike μετά τον Οκτώβριο του 2021. Για την ακρίβεια μετά τις 27 του συγκεκριμένου μήναΣτο πώς η Ελλάδα χάνει τη Nike μεγάλο ρόλο έπαιξε ότι η εταιρεία έχει ήδη κλείσει προμηθευτικούς λογαριασμούς και σε όσους επιχειρηματίες συνεργάζονταν μαζί της μέσω της Folli Follie (με τις γνωστές περιπέτειες της εταιρείας). Η Nike γνωρίζοντας τις συγκεκριμένες «περιπέτειες» ουσιαστικά έθεσε ζήτημα αξιοπιστίας των συνεργατών της. Για πιστωτική επάρκεια και φερεγγυότητα.

Η Nike είχε βάλει χρονικό όριο έως και την 15η Ιανουαρίου για να έχει εξασφαλιστεί εγγυητική επιστολή. Ωστόσο εν μέσω πανδημίας ήταν σχεδόν αδύνατο να συμβεί και έτσι φτάσαμε στην συγκεκριμένη είδηση!

.

 

Προηγούμενο άρθροΣυναγερμός στην Πάτρα-Στην εντατική 9χρόνος με κορωνοϊο
Επόμενο άρθροΈστειλε τα κλειδιά του εστιατορίου του στον Α.Γεωργιάδη με οδηγίες σχετικά με το κατάστημα και τις σπεσιαλιτέ του