Αρχική Χωρίς κατηγορία Πάρτυ με 72 καλεσμένους- έπεσαν «βροχή» τα πρόστιμα

Πάρτυ με 72 καλεσμένους- έπεσαν «βροχή» τα πρόστιμα

Πάρτι σε αγκυροβολημένο σκάφος με πάνω από 72 καλεσμένους διέλυσε το βράδυ του Σαββάτου η αστυνομία του Λονδίνου. Ο διοργανωτής ενδέχεται να καταβάλει πρόστιμο 10.000 λιρών .

Η αστυνομία διέλυσε ένα πάρτι σε ένα σκάφος στα προάστια του δυτικού Λονδίνου το Σάββατο και περισσότεροι από 70 άνθρωποι κινδυνεύουν με πρόστιμο επειδή παραβίασαν τα μέτρα κατά της νόσου Covid-19, έγινε σήμερα γνωστό.

Η Βρετανία βρίσκεται σε λοκντάουν σε μια προσπάθεια να θέσει υπό έλεγχο τη νέα έξαρση των κρουσμάτων κορονοϊού, που εν μέρει οφείλεται στην κυκλοφορία νέων, πιο μεταδοτικών μεταλλάξεων και απαγορεύεται οι πολίτες να συναθροίζονται σε μεγάλες ομάδες. Οι αρχές εκφράζουν την ανησυχία τους, επειδή πάρα πολλοί άνθρωποι δεν τηρούν τα περιοριστικά μέτρα, με αποτέλεσμα ο ιός να συνεχίζει να διασπείρεται.

Η αστυνομία ανακοίνωσε πως επενέβη στο πάρτι, που πραγματοποιούταν σε ένα αγκυροβολημένο σκάφος, το βράδυ του Σαββάτου και 72 άνθρωποι ενδέχεται να τιμωρηθούν με πρόστιμο ύψους 800 λιρών, επειδή παραβίασαν τους κανονισμούς κατά του νέου κορονοϊού.

Ο διοργανωτής του πάρτι ενδέχεται να καταβάλει πρόστιμο 10.000 λιρών, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ