Αρχική Περ. Πελοποννήσου Deree Roadshow: To Deree συνεχίζει το εκπαιδευτικό του «ταξίδι» οnline, με προορισμό...

Deree Roadshow: To Deree συνεχίζει το εκπαιδευτικό του «ταξίδι» οnline, με προορισμό την Πελοπόννησο!

Σύγχρονα ακαδημαϊκά προγράμματα, παράλληλες σπουδές, soft skills, πρακτική άσκηση, υποτροφίες και πολλαπλές εκπαιδευτικές επιλογές περιλαμβάνει η ατζέντα της παρουσίασης που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά από το DereeThe American College of Greece!

To DereeThe American College of Greece καλεί τους νέους να δημιουργήσουν το μέλλον τους όπως το θέλουν αυτοί στο πρώτο του διαδικτυακό ταξίδι για το 2021, με προορισμό την Πελοπόννησο! Στην περιεκτική αλλά πλούσια παρουσίαση που θα πραγματοποιηθεί online το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου, μεταξύ 11:00-13:00, θα παρίστανται εκπρόσωποι του Deree και σύμβουλοι εγγραφών οι οποίοι θα παρουσίασουν στο κοινό όλα όσα αναδεικνύουν το Deree σε κορυφαία επιλογή σπουδών:

  • Τα 34 διεθνώς αναγνωρισμένα, σύγχρονα ακαδημαϊκά προγράμματα που οδηγούν σε πτυχία με διπλή πιστοποίηση (NECHE, OU).

  • Τις υποτροφίες, ανάμεσά τους και ειδικές υποτροφίες που προβλέπονται για τους νέους της Πελοποννήσου, και το πρόγραμμα οικονομικής ενίσχυσης ύψους €5,2 εκ.

  • Τις μοναδικές ευκαιρίες για αμειβόμενη πρακτική άσκηση στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

  • Τη συνεργασία του Κολλεγίου με κορυφαία πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο, μέσω του προγράμματος Study Abroad.

  • Τις παράλληλες σπουδές με τα δημόσια πανεπιστήμια, οι οποίες δίνουν τη δυνατότητα για ένα ακόμη πτυχίο ή μία υποειδίκευση που θα ενισχύσει το επαγγελματικό προφίλ του φοιτητή.

  • Τα soft skills, δηλαδή τις δεξιότητες που αναζητούν οι εργοδότες και πώς μπορούν οι νέοι να τις αποκτήσουν στη διάρκεια των σπουδών τους.

  • Τη δυνατότητα συνδυασμών ακαδημαϊκών πεδίων (minors, double majors).

  • Την παρουσίαση θα ακολουθήσει σύντομο Q&A session, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να θέσουν τις ερωτήσεις τους στους εκπροσώπους του Deree.

  • Ακόμη, όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να κάνουν δωρεάν το τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού από την Orientum.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την παρουσίαση μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους εδώ ή να επικοινωνήσουν με το 210 6009800 εσωτ. 1317, 1410.

Τέλος–

Πληροφορίες για δημοσιογράφους:

Nάσια Ντινοπούλου, τηλ.: 2106009800, εσωτ: 1476, email antinopoulou@acg.edu.

Θάλεια Θωμάτου, Pitch – Public Relations and Strategic Communications, τηλ. 216 800 1595, email: tthomatou@pitchpr.gr.

Σχετικά με το Deree – The American College of Greece

Το Deree αποτελεί μία από τις τρεις εκπαιδευτικές μονάδες του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος. Προσφέρει 34 σύγχρονα προπτυχιακά προγράμματα bachelor, αναγνωρισμένα από τον αμερικανικό οργανισμό NECHE (New England Commission of Higher Education) και πιστοποιημένα από το OU (Open University) του Ηνωμένου Βασιλείου. Τα προγράμματα προσφέροντα μέσω των τριών σχολών του Deree: School of Business and Economics, School of Liberal Arts and Sciences, Frances Rich School of Fine and Performing Arts. Επιπλέον, μέσω της μεταπτυχιακής σχολής του Deree, προσφέρονται 8 προγράμματα master στους τομείς της Ψυχολογίας, της Επικοινωνίας, της Εκπαίδευσης και της Επιστήμης Δεδομένων.

Σχετικά με το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος

Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος είναι ένας ιδιωτικός, μη κερδοσκοπικός εκπαιδευτικός οργανισμός με ιστορία 146 ετών. Αποτελείται από τρεις εκπαιδευτικές μονάδες: το Γυμνάσιο, Λύκειο-IB Pierce, το Deree –που προσφέρει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα– και το Alba Graduate Business School. Στο πλαίσιο της αποστολής του να παρέχει ίσες ευκαιρίες πρόσβασης στην εκπαίδευση, το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος προσφέρει ετησίως περισσότερα από 8 εκατ. ευρώ σε υποτροφίες και προγράμματα οικονομικής στήριξης.

Προηγούμενο άρθροΑνοίγουν τα jumbo και στις «κόκκινες» περιοχές-άλλαξε γνώμη η εταιρεία
Επόμενο άρθροΠανηγύρια χωρίς τελειωμό οι νίκες του Κορίνθιου Survivor, Νίκου Μπάρτζη