Αρχική Χωρίς κατηγορία Απειλείται η ζωή του Κ. Σπυρόπουλο και καθιστά υπεύθυνους τα ΜΜΕ ο...

Απειλείται η ζωή του Κ. Σπυρόπουλο και καθιστά υπεύθυνους τα ΜΜΕ ο δικηγόρο του

Την περασμένη Παρασκευή, η Τζένη Μπότση, η Αγγελική Λάμπρη και η Λουκία Μιχαλά κατηγόρησαν επωνύμως τον Κώστα Σπυρόπουλο πως τις είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά. Ο ίδιος ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, σε δήλωσή του μέσω του δικηγόρου του, είχε ζητήσει συγγνώμη αν κάποια πράξη του τις πρόσβαλε.
Σήμερα με νέα δήλωση του δικηγόρου του, Αλέξη Στεφανάκη, ζητά να σταματήσει από τα κανάλια να λέγεται το όνομά του και να εμφανίζεται η φωτογραφία του. Ο δικηγόρος του κάνει λόγο για παραβίαση του τεκμηρίου της αθωότητάς του και για διασυρμό του ηθοποιού.

Ο Κώστας Σπυρόπουλος αλλά και δικοί του άνθρωποι, μεταξύ αυτών και ανήλικοι δέχονται απειλές ακόμη και για τη ζωή τους, αναφέρεται στη δήλωση και γι’ αυτό ρητά απαγορεύει τη χρησιμοποίηση του ονόματος και της εικόνας του.

Στη δήλωση του, ο δικηγόρος του Κώστα Σπυρόπουλου τονίζει πως «σας καθιστούμε υπεύθυνους για ό,τι τυχόν συμβεί είτε στον ίδιο είτε στην οικογένειά του είτε στα πρόσωπα του στενού του περιβάλλοντος».

Επίσης, αναφέρει ότι ο Κώστας Σπυρόπουλος «για την προστασία της ζωής του, του ονόματος και της τιμής του, θα προσφύγει στο ΕΣΡ, στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για τις απειλές που συνεχώς δέχεται και θα καταθέσει φάκελο με την καταγγελία του και όλα τα σχετικά αποδεικτικά του στον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης».