Αρχική Ν. Κορινθίας Κορινθία : Mονόδρομος οι επόμενες εκλογές στο Επιμελητήριο Κορινθίας

Κορινθία : Mονόδρομος οι επόμενες εκλογές στο Επιμελητήριο Κορινθίας

Η απλή αναλογική που αποδείχθηκε λίγη και ανεπαρκής σε όλες τις μορφές της, έδωσε ως γνωστό την δυνατότητα στον τέταρτο (ανάμεσα σε 5 συνδυασμούς) Παναγιώτη Πιτσάκη και την ευκαιρία να οδηγήσει το τιμόνι της διοίκησης του Επιμελητηρίου Κορινθίας. Ο νέος Πρόεδρος, αντί να αδράξει αυτή την ευκαιρία αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων, τόσο σε ότι αφορά το έργο του σχεδόν 3 χρόνια τώρα, όσο και στις συνεργασίες που έκανε με σκοπό την εκλογή του.

Δυσαρεστημένοι οι επιμελητηριακοί σύμβουλοι που τον ακολούθησαν αρχικά και ελπίζοντας στην αλλαγή που δεν ήρθε από τον Παναγιώτη Πιτσάκη, άρχισαν να εγκαταλείπουν το καράβι. Κορυφαίο αποτέλεσμα ήταν να χάσει ο Πρόεδρος την αυτοδυναμία και να μην μπορεί να περάσει θέματα, με πρόσφατο παράδειγμα τον προυπολογισμό του Επιμελητηρίου που είναι ο βασικός άξονας λειτουργίας του.

Πληροφορίες καλά διασταυρωμένες του peloponnisosnews θέλουν τον Σωτήρη Μουρίκη, Διευθύνων Σύμβουλος της Πελοπόννησος ΑΕ και ενεργό επιχειρηματία του νομού, να διεκδικήσει εκ νέου την Προεδρία του Επιμελητηρίου Κορινθίας. Μάλιστα αίσθηση προκαλεί το γεγονός, ότι όλες οι δυνάμεις έχουν συνταχθεί μαζί του, αφού ο Σωτήρης Μουρίκης σε όλα τα αυτοδιοικητικά πόστα που έχει αναλάβει, έχει εκτελέσει έργο που είναι ακόμη γνωστό και συζητιέται. Ενδεχομένως είναι και ο μόνος δρόμος, να αποκτήσει το Επιμελητήριο την παλιά του ταυτότητα και να αξιοποιήσει τις τεράστιες δυνατότητες που έχει.

Σ.Μπαλή