Αρχική Χωρίς κατηγορία Καταγγελία σοκ από τραγουδίστρια για συνθέτη: Με κλείδωσε στο σπίτι και με...

Καταγγελία σοκ από τραγουδίστρια για συνθέτη: Με κλείδωσε στο σπίτι και με κυνηγούσε γυμνός

Σε ανάρτησή της στο facebook η τραγουδίστρια που έχει συνεργαστεί με μεγάλους καλλιτέχνες όπως ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Μανώλης Μητσιάς και η Πίτσα Παπαδοπούλου καταγγέλλει έναν γνωστό συνθέτη χωρίς, ωστόσο, να τον κατονομάζει.

Σύμφωνα με την καταγγελία της το περιστατικό συνέβη ενώ ήταν 15 ετών όταν είχε πάει στο σπίτι του συνθέτη για να την ακούσει ενόψει μιας συναυλίας στον αρχαιολογικό χώρο του Θησείου.

Όπως γράφει η Λυδία Σέρβου αφού ο συνθέτης κλείδωσε την πόρτα του σπιτιού του και αφού πήγε να της φέρει ένα ποτήρι νερό στη συνέχεια «γύρισε ολόγυμνος και άρχισε να με κυνηγάει μέσα στο σαλόνι θέλοντας να ικανοποιήσει τις ορέξεις του. Άρχισα να φωνάζω, να τον παρακαλώ να με αφήσει να φύγω, να του λέω να σεβαστεί τον πατέρα μου αλλά εκείνος ατάραχος συνέχιζε να με κυνηγάει γύρω από την τραπεζαρία και να μου λέει «όσο και να φωνάζεις δεν θα σε ακούσει κανείς».

Το αποτέλεσμα; Να κατσω σε μια άκρη του σαλονιού κουβαριασμένη και να κλαίω και αυτός στην άλλη άκρη, μπροστά σε έναν καθρέφτη αφού αυτό ικανοποιήθηκε, γύρισε με απίστευτο θράσος και μου είπε… « τώρα έλα να μου τραγουδήσεις γιατί χρωστάω μιαν απάντηση στον πατέρα σου». Δεν ξέρω που βρήκα τη δύναμη και το κουράγιο και συνέχισα να τον παρακαλώ να ξεκλειδώσει την πόρτα για να φύγω χωρίς βέβαια να τραγουδήσω.