Αρχική Ν. Κορινθίας ΔΩΡΕΑΝ ΤΕΣΤ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ ΣΤΗΝ ΛΑΪΚΗ...

ΔΩΡΕΑΝ ΤΕΣΤ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ ΣΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης σας ενημερώνει ότι την Παρασκευή 29/01 στη Λαϊκή Αγορά Ξυλοκάστρου, θα πραγματοποιηθούν δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης (rapid tests) κρουσμάτων κορονοϊού με κινητή μονάδα σε πολίτες, στο πλαίσιο ευρύτερων δειγματοληπτικών ελέγχων από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό.
Η διενέργεια των τεστ θα ξεκινήσει στις 9.30 π.μ. και θα διαρκέσει έως και τη 11.00 μ.μ., με την τήρηση όλων των μέτρων προστασίας.
Οι πολίτες που θα υποβληθούν στο τεστ πρέπει να έχουν μαζί τους την Αστυνομική τους ταυτότητα, το ΑΜΚΑ και το κινητό τους τηλέφωνο, ενώ για τη μετάβασή τους θα χρησιμοποιούν τον κωδικό 1.
Βασικός σκοπός των δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης είναι η πρόληψη, με γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας και έχουν ως στόχο να σπάσει η αλυσίδα μετάδοσης του ιού.

Προηγούμενο άρθροΟ Δικηγόρος του πρώην Υπουργού μιλά για τα όσα είδε αυτόπτης μάρτυρας και αναζητούν τον ψαρά που εμπλέκεται στο μοιραίο ατύχημα
Επόμενο άρθροΣυμβάσεις για τα αντιδιαβρωτικά στον Κορινθιακό και το οδικό δίκτυο στον Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης υπέγραψε ο περιφερειάρχης Π. Νίκας