Αρχική Eπικαιρότητα Γονείς προπονητή: “Τα παιδιά είχαν σχέση – Εμείς διαφωνούσαμε για τον δεσμό...

Γονείς προπονητή: “Τα παιδιά είχαν σχέση – Εμείς διαφωνούσαμε για τον δεσμό -Βλέπαμε πράγματα που δεν μας άρεσαν”

Κανονική σχέση είχαν ο 38χρονος προπονητής και η ανήλικη αθλήτρια λένε οι γονείς του κατηγορούμενου οι οποίοι μίλησαν στην εκπομπή του STAR “Αλήθειες με τη Ζήνα.”

Η μητέρα του 38χρονου είπε ότι η μητέρα της ανήλικης έλεγε ότι ο γιος της ήταν ο ιδανικός σύζυγος και τι ταιριαστό ζευγάρι θα ήταν με την κόρη της. “Τον ήθελαν και για νονό. Την Πρωτοχρονιά του 2014 που κάναμε μαζί Πρωτοχρονιά ήταν όλο μισόλογα και τι καλά παιδιά και πάμε πάνω να μου δείξεις τη συλλογή σου…” Η μητέρα του κατηγορούμενου διέψευσε κατηγορηματικά κάθε περίπτωση περί απειλών του γιου της προς την αθλήτρια. Ερωτώμενη για το τι τους είπε ο 38χρονος μετά της σύλληψη του είπε: “Μέσα από το πλοίο ο γιος μας μας είπε να τον εγκαταλείψουμε και να μην πεθάνουμε για εκείνον” τόνισε.

Ο πατέρας του προπονητή από την πλευρά του τόνισε ότι επρόκειτο για δεσμό , για τον οποίο μάλιστα αυτός διαφωνούσε λόγω της διαφοράς ηλικίας. “Έδειχνε τέτοια αγάπη στους γονείς της κοπέλας που εμείς ζηλεύαμε. Είχαμε χάσει το ένα μας παιδί και το άλλο να κάνει αυτά… Είχα δει περίεργα πράγματα ,κυρίως κάτι λόγια της μάνας σε εμάς ότι χρωστούν πολλά λεφτά. Έλεγε ότι “είναι ταιριαστό ζευγάρι ,έναν τέτοιο θέλω για την κόρη μας.” Τους βλέπαμε να τα λένε και ο πατέρας της κοπέλας έλεγε “αυτός είναι γιος μου”.