Αρχική Χωρίς κατηγορία Ψώνια με χρονόμετρο με συγκεκριμένη πλατφόρμα οι αιτήσεις για αγορές

Ψώνια με χρονόμετρο με συγκεκριμένη πλατφόρμα οι αιτήσεις για αγορές

Είτε μέσα από το e-katanalotis, είτε ακόμη και με το… παραδοσιακό SMS «2» στο 13033. Πώς θα μετρά αντίστροφα ο χρόνος για τα ψώνια μας. Πώς θα κλείσει το «παράθυρο» για… ανανέωση χρόνου. Πόσο χρόνο θα έχουμε. Όλες οι τελευταίες εξελίξεις μετά τις εικόνες συνωστισμού.

Με το… ρολόϊ στο χέρι θα είναι πια για τα ψώνια τους στα καταστήματα οι καταναλωτές όπως όλα δείχνουν, μετά τις εικόνες συνωστισμού που παρατηρήθηκαν το Σαββατοκύριακο στους κεντρικούς εμπορικούς δρόμους της Αθήνας, αλλά και άλλων μεγάλων πόλεων της χώρας.

Οι εικόνες της αγοράς το Σαββατοκύριακο ανησύχησαν τους λοιμοξιολόγους με τους ειδικούς να φοβούνται για τρίτο κύμα και να μην αποκλείουν το ενδεχόμενο να μπει χρονόμετρο στα ψώνια των καταναλωτών μέσω της πλατρφόρμας e – katanalotis

Η κυβέρνηση δείχνει έτοιμη να… πατήσει το κουμπί της αντίστροφης μέτρησης αλλά ακόμα και της αποστολής ειδικού κωδικούώστε οι αστυνομικοί να μπορούν ευκολότερα να εντοπίσουν τους παραβάτες.

Σύμφωνα με τα πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, ο καταναλωτής θα μπορεί να μπαίνει μία φορά την ημέρα στην πλατφόρμα και θα πρέπει μέσα στο χρονικό περιθώριο που θα δίνεται να κάνει όλες τις αγορές του.

Στο «τραπέζι» του υπουργείου Ανάπτυξης έχουν μπει μια σειρά από μέτρα προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα και να μην αναγκαστεί η κυβέρνηση να κλείσει ξανά τα καταστήματα.

Θα χρησιμοποιούμε την εφαρμογή, η οποία θα χρονομετρά τις ώρες που οι καταναλωτές κάνουν τις αγορές τους, μέσα από την πλατφόρμα του e-katanalotis.

 

 

Προηγούμενο άρθροΠάτρα: Πυροβολισμοί στη μέση του δρόμου- μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνε ο 27χρονος που χτυπήθηκε
Επόμενο άρθροΚόρινθος: αναποδογύρισε αυτοκίνητο στη μέση του δρόμου στην κεντρική λεωφόρο