Αρχική Ν. Λακωνίας Το Κέντρο Πρόληψης Δίολκος έκοψε την πίτα του

Το Κέντρο Πρόληψης Δίολκος έκοψε την πίτα του

Το Κέντρο Πρόληψης Δίολκος έκοψε την πίτα του την Παρασκευή 22 Γενάρη, με όλα τα μέτρα ασφαλείας και τις ανάλογες αποστάσεις. Η πανδημία μας έκανε να αποχωριστούμε τη δια ζώσης επαφή με την τοπική κοινωνία και το κύριο πεδίο δράσης μας , τη Σχολική κοινότητα.
Σε αυτό το διάστημα, το Κέντρο Πρόληψης εκπόνησε επιστημονικό πρόγραμμα δράσεων για την πενταετία 2021-2025 και πραγματοποίησε ατομικές συνεδρίες συμβουλευτικής και στήριξης, δια ζώσης και διαδικτυακά. Το Δ.Σ και η Ομάδα εργαζομένων εύχονται σε όλους καλή δύναμη, καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία, προετοιμάζοντας μια δυναμική επανεκκίνηση παρεμβάσεων στην ευρύτερη κοινότητα της Π.Ε Κορινθίας, με σκοπό την πρόληψη των εξαρτήσεων, την προαγωγή της ψυχοκοινωνικής υγείας και την αποτελεσματική διαχείριση του αισθήματος της αβεβαιότητας και της ευαλωτότητας, απέναντι σε έναν κόσμο που αλλάζει μέσα στις πρωτόγνωρες συνθήκες της πανδημιακής κρίσης.
Το Κέντρο Πρόληψης είναι ανοιχτό και διαθέσιμο να ενημερώσει έγκυρα, να υποδεχτεί αιτήματα βοήθειας και να στηρίξει κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη και φορέα της τοπικής κοινωνίας.
Αποστόλου Παύλου 66 Κόρινθος, τηλ. 2741075990 email: kdiolkos@otenet. gr