Αρχική Χωρίς κατηγορία Θα στηρίξει οικονομικά το ράλι Ακρόπολις δήλωσε ο Δήμαρχος Κορινθίων Β. Νανόπουλος

Θα στηρίξει οικονομικά το ράλι Ακρόπολις δήλωσε ο Δήμαρχος Κορινθίων Β. Νανόπουλος

Σε διαδικτυακή σύσκεψη για το Rally Acropolis συμμετείχε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος μετά από πρόσκληση και πρωτοβουλία του Υφυπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ.Χρίστου Δήμα.
.

Παρουσία επίσης, του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα ,των Δημάρχων της Κορινθίας κ.κ Γκιώνη, Παπακυριάκου, Σταματόπουλου, Φρούσιου και Τσιώτου, των Αντιπεριφερειαρχών κ.κ Γκιολή, Κόρκα, Καλογεροπούλου και Βυτινιώτη και του Γ.Γ του δ. κορινθίων Ν.Σπηλιόπουλου συζητήθηκαν όλα όσα αφορούν την συγκεκριμένη, πολύ σπουδαία διοργάνωση και την διεκδίκηση της Πελοποννήσου για την φιλοξενίας της το 2021.

«Θέλουμε το Rally στην Κορινθία – Θα στηρίξουμε και οικονομικά την διοργάνωση» δήλωσε ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανοπουλος.

Ο Δήμαρχος Κορινθίων δεσμεύτηκε για την αμέριστη στήριξη του και στο οικονομικό αντικείμενο της διοργάνωσης , ενισχύοντας με τον τρόπο αυτό καταλυτικά την φαρέτρα της διεκδίκησης της. Άλλωστε η Κορινθία διαθέτει εμπειρία στην φιλοξενία του Acropolis, μοναδικές διαδρομές για την διεξαγωγή του και φυσικά υποδομές φιλοξενίας που καλύπτουν τις ανάγκες του. Η διοργάνωση είναι κοινά αποδεκτό πως θα έχει πολλαπλά και ανταποδοτικά οφέλη για το νομό και για το δήμο Κορινθίων.

 

Προηγούμενο άρθροΑντίθετοι οι Εκπαιδευτικοί με την αξιολόγηση ξεκινούν απεργία-αποχή
Επόμενο άρθροΝεκρός βρέθηκε ο πρώην Υπουργός Σήφης Βαλυράκης