Αρχική Eπικαιρότητα Συντάξεις Φεβρουαρίου: Τη Δευτέρα ξεκινούν οι πληρωμές

Συντάξεις Φεβρουαρίου: Τη Δευτέρα ξεκινούν οι πληρωμές

Δείτε πότε καταβάλλονται οι συντάξεις Φεβρουαρίου στους δικαιούχους.

Από αύριο, Δευτέρα, ξεκινούν οι πληρωμές των συντάξεων Φεβρουαρίου.

Πιο συγκεκριμένα, οι κύριες και επικουρικές συντάξεις του επόμενου μήνα θα καταβληθούν στους δικαιούχους από τις 25 έως τις 28 Ιανουαρίου 2021, όπως έγινε γνωστό.

Υπενθυμίζεται, δε, ότι υπουργείο Εργασίας και e-ΕΦΚΑ έχουν αποφασίσει η πληρωμή των κύριων και επικουρικών συντάξεων να γίνεται στην ίδια ημερομηνία.

Αναλυτικά:

Στις 25 Ιανουαρίου 2021, ημέρα Δευτέρα, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των μισθωτών, (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες και τον ΟΤΕ), των οποίων ο ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.

Στις 26 Ιανουαρίου 2021, ημέρα Τρίτη, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των μισθωτών, (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες και τον ΟΤΕ), των οποίων ο ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.

Στις 27 Ιανουαρίου 2021, ημέρα Τετάρτη, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των μη μισθωτών, δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).

Στις 28 Ιανουαρίου 2021, ημέρα Πέμπτη, θα καταβληθούν, τέλος, οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ. ΝΑΤ, τ. ΕΤΑΤ, τ. ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

https://www.ieidiseis.