Αρχική Χωρίς κατηγορία Στα εδάφη της Πελοποννήσου έρχεται ξανά το ράλι Ακρόπολις

Στα εδάφη της Πελοποννήσου έρχεται ξανά το ράλι Ακρόπολις

Σε τηλεδιάσκεψη με θέμα την επανάκαμψη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου του θρυλικού και παγκοσμίως γνωστού “Ράλι Ακρίπολις” μετείχε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας το μεσημέρι σήμερα, Παρασκευή 22 Ιανουαρίου, καθώς και δήμαρχοι της Κορινθίας.

Στην διάσκεψη, που διοργάνωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Χρίστος Δήμας, αρμόδιος για την Ερευνα και την Τεχνολογία, συμφωνήθηκε η Περιφέρεια να καταβάλει το 50% της δαπάνης που αφορά το σκέλος της Πελοποννήσου της φετινής διοργάνωσης του “Ράλι Ακρόπολις”, η αρμοδιότητα για την οποία είναι του υφυπουργείου Αθλητισμού.

“Επιδιώκουμε και αγωνιζόμαστε αυτή η πασίγνωστη διεθνώς διοργάνωση μηχανοκίνητου αθλητισμού να επιστρέψει μόνιμα στα εδάφη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, η οποία θα έχει μία ακόμα ευκαιρία να προβληθεί παγκοσμίως” σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο περιφερειάρχης Π. Νίκας.

Τις λεπτομέρειες θα αναλάβουν ο δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γιώργος Γκιώνης και από την πλευρά της Περιφέρειας Πελοποννήσου η αρμόδια για τον Τουρισμό αντιπεριφερειάρχης Αννα Καλογεροπούλου.

Υπενθυμίζεται ότι η τελευταία φορά που η διοργάνωση του “Ράλι Ακρόπολις” περιελάμβανε διαδρομές στην Πελοπόννησο ήταν το 2013.