Αρχική Περ. Πελοποννήσου Μία σύλληψη στην Αργολίδα, θανάσιμοι τραυματισμοί σε Αρκαδία και Κορινθία

Μία σύλληψη στην Αργολίδα, θανάσιμοι τραυματισμοί σε Αρκαδία και Κορινθία

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (18.1.2021) το βράδυ, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς της ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 34χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

 

Εκτροπή οχήματος με θανάσιμους τραυματισμούς Χθες (18.1.2021) το απόγευμα, στο 15,5 χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Τρίπολης- Αλωνίσταινας- Βυτίνας, Ι.Χ.Ε. όχημα, που οδηγούσε 22χρονος ημεδαπός και επέβαιναν δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 25 και 22 ετών, αντίστοιχα, εξετράπη της πορείας του και στη συνέχεια έπεσε σε γκρεμό, βάθους δέκα μέτρων, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό των επιβατών, 25χρονου και 22χρονου, ενώ ο 22χρονος οδηγός τραυματίστηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Τρίπολης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

 

Εκτροπή οχήματος με θανάσιμο τραυματισμό Σήμερα (19.1.2021) και πρώτες πρωινές ώρες, στο 17,2 χιλιόμετρο της Παλαιάς Εθνικής Οδού Κορίνθου-Πατρών, Ι.Χ.Ε. όχημα, που οδηγούσε 30χρονη ημεδαπή, εξετράπη της πορείας του και στη συνέχεια προσέκρουσε σε σταθερό αντικείμενο (μάντρα), με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κορίνθου.