Αρχική Eπικαιρότητα Κρήτη: Άνδρας 100 ετών κατέβηκε από τον Ψηλορείτη και εμβολιάστηκε – ΦΩΤΟ

Κρήτη: Άνδρας 100 ετών κατέβηκε από τον Ψηλορείτη και εμβολιάστηκε – ΦΩΤΟ

Ξεκίνησε το Σάββατο η εμβολιαστική κάλυψη του πληθυσμού άνω των 85 ετών σε όλα τα νοσοκομεία της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης. Σύμφωνα με την 7η ΥΠΕ Κρήτης, η ροή του εμβολιαστικού προγράμματος και στα οκτώ νοσοκομεία του νησιού κύλησε ομαλά, το ίδιο και η προσέλευση των εμβολιασθέντων που ήταν συνεχής.

 Σύμφωνα με τον Εθνικό Σχεδιασμό, στις 20 του μήνα αναμένεται να ξεκινήσουν οι πρώτες εμβολιαστικές γραμμές σε μονάδες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας των τεσσάρων Περιφερειακών Ενοτήτων του νησιού, ενώ σταδιακά θα αναπτυχθεί το σύνολο των εμβολιαστικών γραμμών στην Κρήτη.
Από τον Ψηλορείτη στο νοσοκομείο για να εμβολιαστεί
Αργά το απόγευμα του Σαββάτου εμβολιάστηκε και ένας άνδρας 100 χρονών στο νοσοκομείο Ρεθύμνου. Πρόκειται για τον Ανδρόνικο Πανταλό από τον Ψηλορείτη ο οποίος ήταν από τους πρώτους που συμμετείχαν στο εμβολιαστικό πρόγραμμα. Ο ίδιος εμφανίστηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου με την κόρη του και εμβολιάστηκε.
Πηγή: enikos.gr
Προηγούμενο άρθροΑύριο Δευτέρα γύρω στις 8.00 το πρωί έρχεται η χιονόπτωση μέσα στην Κόρινθο (συλλεκτικό βίντεο του 2017)
Επόμενο άρθροΔεκάδες επισκέπτες στα Πίσια Κορινθίας για να παίξουν και να φωτογραφηθούν με το χιόνι