Αρχική Eπικαιρότητα Η συγκλονιστική περιγραφή του ψαρά που μετέφερε τον 24χρονο στην Αμάρυνθο

Η συγκλονιστική περιγραφή του ψαρά που μετέφερε τον 24χρονο στην Αμάρυνθο

Ραγίζει καρδιές η υπόθεση της μοιραίας βουτιάς του 24χρονου για τον Σταυρό στην Αμάρυνθο που είχε σαν αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του στον αυχένα.

Ο 24χρονος κάτοικος της Δημοτικής Κοινότητας Ανθηδόνας, αυτοκινητιστής στο επάγγελμα, έπεσε άτσαλα με αποτέλεσμα να πέσει στην άμμο που βρισκόταν στα ρηχά της θάλασσας και να χτυπήσει στον αυχένα. Μεταφέρθηκε στο νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας, αλλά αργότερα οδηγήθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο ΚΑΤ. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ1 το πρωί της Δευτέρας, ο νεαρός διαγνώστηκε με πλήρη τετραπληγία.

Ο ψαράς, ο οποίος μαζί με άλλα τρία άτομα, μετέφερε τον 24χρονο με το καΐκι του, περιέγραψε περιέγραψε στο “EviaZoom.gr” όσα έζησε εκείνη την ημέρα.

«Μας ειδοποίησε το Λιμεναρχείο Ερέτριας ότι έχει γίνει ένα συμβάν. Πήραμε το καΐκι πήγαμε στην πλατεία, είδαμε το παιδί εκεί πέρα δεν είχε τις αισθήσεις του καθόλου. Πήγα κοντά με το καΐκι, τον φορτώσαμε εγώ με άλλα τρία άτομα. Το παιδί δεν κουνιότανε αλλά μίλαγε το παιδί ζητούσε νερό… Το φορτώσαμε και ήρθε το ΕΚΑΒ από δω πέρα και τον πήρε. Ήταν γύρω στα 3 με 4 άτομα που έπεσαν στη θάλασσα. Το νερό εκεί είναι 1 με 1,5 δεν είναι παραπάνω. Οπότε το παιδί με την βουτιά που έκανε χτύπησε τον αυχένα του. Έτυχε… Από κει πήγανε στη Χαλκίδα και μετά στην Αθήνα. Με το καΐκι εδώ αυτό που βλέπετε τον μεταφέραμε. Ψαράδες είμαστε….», είπε.

Συγγενείς και φίλοι βρίσκονται κοντά στην οικογένεια και προσπαθούν να δώσουν κουράγιο. Μιλούν στο “protothema.gr” με τα καλύτερα λόγια για τον 25χρονο Γιάννη που μια ημέρα πριν από τα Χριστούγεννα θέλησε να κάνει το πολυτιμότερο δώρο στον αδερφό του, ένα δώρο ζωής όπως λένε, που πάσχει από λευχαιμία σύμφωνα με πληροφορίες τον τελευταίο ένα χρόνο και να γίνει ο Γιάννης δότης μυελού των οστών στο Όραμα Ελπίδας ώστε να μπορεί να βοηθήσει τον αδερφό του αλλά και όποιον έχει ανάγκη. Ζητούν από τον κόσμο αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει η οικογένεια να προσευχηθούν για τον Γιάννη ώστε να γίνει καλά.

Συγκινεί ο αδελφός του 24χρονου

Ο αδελφός του νεαρού με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συγκινεί. Ευχαριστεί για τα μηνύματα συμπαράστασης που δέχεται και βρίσκει κουράγιο για να απευθυνθεί στον ίδιο του τον αδελφό.

«Αδερφέ μου είσαι ο πρωταρχικός λόγος ύπαρξης μου και το Καμάρι Μου!
Πάλεψε για Χάρη μου όπως παλεύω κι εγώ για Σένα τόσους Μήνες!
Είσαι η Ζωή Μου Ολη, Είσαι τα Πάντα Μου. Σ’αγαπώ!!»