Αρχική Χωρίς κατηγορία Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 11/01 έως 17/01 από την Εναλλακτική Παιδεία

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 11/01 έως 17/01 από την Εναλλακτική Παιδεία

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, ιδιαίτερα οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, αρχίζει η περίοδος που θα δοκιμάσετε την υπομονή σας και θα έρθετε αντιμέτωποι με τις αποφάσεις που έχετε πάρει και τις αλλαγές που έχετε κάνει τα τελευταία χρόνια στη ζωή σας. Στις 11/1 ο Ερμής συναντάει τον Δία στην 5η μοίρα του Υδροχόου δίνοντας αισιοδοξία στη σκέψη κυρίως στα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι) του πρώτου δεκαημέρου. Την επόμενη μέρα όμως, 12/1, αυτή η αισιοδοξία μετατρέπεται σε υπερδιέγερση και ξαφνικές αποφάσεις και διασπάσεις που μπορεί να ταράξουν και εσάς και το περιβάλλον σας.

Στις 13/1, έχουμε την πρώτη Νέα Σελήνη της χρονιάς με τον Ήλιο και τη Σελήνη να βρίσκονται στην 23η μοίρα του Αιγόκερω σε σύνοδο με τον Πλούτωνα. Τα γεγονότα που ανοίγονται στη ζωή μας έχουν μεταμορφωτικό χαρακτήρα. Θετικά επηρεάζονται τα ζώδια της γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) του τρίτου δεκαημέρου, ενώ δυσκολότερα θα προσαρμοστούν στις νέες καταστάσεις οι Κριοί, Καρκίνοι και Ζυγοί στο αντίστοιχο δεκαήμερο.

Την ημέρα της Νέας Σελήνης έχουμε το τετράγωνο του Άρη από τον Ταύρο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στην 3η μοίρα των σταθερών ζωδίων. Ο Κρόνος ζητάει δικαιοσύνη και σαφήνεια από τον Άρη, τον τιμωρεί για την αργή δράση και αντίδραση που έχει ο πλανήτης της κίνησης από το σταθερό ζώδιο του Ταύρου. Τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι) του πρώτου δεκαημέρου θα δοκιμάσουν τα όρια τους και θα έρθουν αντιμέτωποι με όλα όσα έχουν καθυστερήσει να κάνουν στη ζωή τους ή με όσες επιπόλαιες αποφάσεις πήραν το προηγούμενο διάστημα.

Στις 14/1, η Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερω σχηματίζει ένα πολύ ευνοϊκό τρίγωνο με τον Άρη από τον Ταύρο, τα ζώδια της γης, Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, έχουν μία θετική διάθεση να αντιμετωπίσουν αυτά που τους εμφανίζονται στην καθημερινότητα. Οι νέες γνωριμίες που θα έρθουν στη ζωή των ζωδίων της γης θα έχουν ένα προσγειωμένο χαρακτήρα.

Ο Ουρανός μετά από ένα διάστημα 5 μηνών ανάδρομος επιστρέφει ορθόδρομος στην 6η μοίρα του Ταύρου. Για ακόμα μία φορά, Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο/ Μεσουράνημα σε αυτό το δεκαήμερο θα είναι στο προσκήνιο και θα πρέπει να ολοκληρώσουν τις αλλαγές που πλέον είναι απαραίτητες να γίνουν στη ζωή τους. Εάν ακόμα δεν αποφασίζουν τι κατεύθυνση θα πάρουν, ο Ουρανός θα τους αναγκάσει ξαφνικά και με πολύ άκομψο τρόπο να αλλάξουν.

Τα 12 Ζώδια:

Κριός
Στην αρχή της εβδομάδας θα είστε πολύ κοινωνικοί και θα θέλετε να μοιραστείτε τις σκέψεις με τους φίλους, δεν αποκλείεται να καλωσορίσετε και ένα νέο πρόσωπο στην παρέα σας. Οι επικοινωνίες μέσα από το διαδίκτυο θα είναι περισσότερες και θα σας εμπνέουν αρχικά ένα πνεύμα αισιοδοξίας. Προσοχή όμως στις υπερβολές και σε αυτά που θα υποσχεθείτε. Στα οικονομικά σας ίσως προκύψουν περισσότερα ξαφνικά έξοδα.
Mood of the Week: Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω σας φέρνει νέα επαγγελματικά ανοίγματα, με τα οποία θα παθιαστείτε για να πετύχετε. Παράλληλα όμως θα έχετε και τις οικονομικές απολαβές που θεωρείτε ότι σας αξίζουν.

Ταύρος
Αυτή την εβδομάδα η προσοχή σας είναι στραμμένη στα επαγγελματικά σας και τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε. Η ανακούφιση με την ταραχή θα εναλλάσσονται. Οι διασπάσεις είναι πολύ πιθανές λόγο της διαφορετικής προσέγγισης που θα έχετε αλλά και των συζητήσεων που θα γίνουν στο εργασιακό σας χώρο. Οι αλλαγές που θα επιφέρετε εσείς οι ίδιοι τους επόμενους μήνες στη ζωή σας θα είναι συγκλονιστικές τόσο για εσάς όσο και για το περιβάλλον σας.
Mood of the Week: Έχετε τη διάθεση να ξεκινήσετε ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο που θα αλλάξει τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις στη ζωή σας. Μία νέα γνωριμία είναι πιθανή. Εάν θέλατε να υπογράψετε κάποιο συμβόλαιο ή άλλο νομικό έγγραφο έχετε την ευκαιρία να το κάνετε.

Δίδυμοι
Πάνω που πάτε να πάρετε μία ανάσα αισιοδοξίας έρχεται το ίδιο σας το μυαλό, είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα να βάλει εμπόδια. Θα νιώσετε ότι πολλές από τις σκέψεις που κάνετε δεν μπορείτε να τις εκφράσετε και αν το κάνετε θα έχει τη μορφή έκρηξης. Σας είναι δύσκολο να εξηγήσετε και να αντιμετωπίσετε την εσωτερική αναστάτωση που έχετε αυτές τις μέρες, που από τη μία σας ωθεί σε δράση και από την άλλη θέλετε να μείνετε μόνοι σας με τις σκέψεις σας.
Mood of the Week: Ανοίγουν νέες οικονομικές και κληρονομικές υποθέσεις με τις οποίες θα καταπιαστείτε και θέλετε να φέρετε εις πέρας όσο γίνεται πιο σύντομα. Στα θετικά των ημερών είναι ότι όσοι θέλουν να κάνουν μία νέα σχέση θα ξεκινήσει και μάλιστα με έντονα συναισθήματα.

Καρκίνος
Σχέδια που είχατε να τακτοποιήσετε χρέη που σχετίζονται με ιδρύματα ή που οφείλονται από τον σύντροφο σας θα δείτε ότι δεν θα μπορούν να εκπληρωθούν 100%, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι εντελώς ακατόρθωτο. Ίσως πρέπει να κάνετε και εσείς λίγο πίσω στις προσδοκίες σας και να μην προκαλέσετε εντάσεις γιατί μέσα στους επόμενους μήνες θα δείτε πολλούς από τους στόχους σας να πραγματοποιούνται στα ξαφνικά.
Mood of the Week: Ο σύντροφος σας ή οι συνεργάτες σας θα έχουν νέες απαιτήσεις από εσάς και αν δεν μπορείτε να τις φέρεται εις πέρας οικειοθελώς ίσως να χρειαστεί να σας τις επιβάλλουν με το δικό τους τρόπο. Οι ελεύθεροι, έχουν την ευκαιρία για νέες γνωριμίες που θα τους γοητεύσουν.

Λέων
Οι σχέσεις, οι συνεργασίες και τα επαγγελματικά σας σοβαρεύουν πολύ και οι ευθύνες που έχετε αρχίσει να αναλαμβάνεται παίζουν με τα όρια σας. Τα νεύρα σας δε θα είναι σε καλή κατάσταση και θα είναι λάθος αν τα εκτονώσετε με τσακωμούς και φωνές στη δουλειά, όλη αυτή την υπερδιέγερση μπορείτε να της χρησιμοποιήσετε παραγωγικά. Μπορεί οι αλλαγές στην καριέρα σας να έρθουν ξαφνικά και λίγο δύσκολα αλλά σίγουρα πλέον είστε υποψιασμένοι.
Mood of the Week: Στην εργασία σας και την καθημερινότητα σας ανοίγετε νέες υποθέσεις που θα σας μεταλλάξουν και θα αποδώσουν λίγο παρακάτω. Επίσης, οι γνωριμίες και οι νέες σχέσεις με άτομα μέσα από τον χώρο της δουλειάς σας είναι πολύ πιθανό σενάριο.

Παρθένος
Η καθημερινότητα σας και οι συνθήκες στην εργασία σας φέρνουν στα πνευματικά και σωματικά όρια σας. Νιώθετε και έχετε την αισιοδοξία ότι μπορείτε να αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν, αλλά παράλληλα θέλετε κάποιος να σταματήσει να σας δίνει και άλλες ευθύνες. Εάν υπήρχαν κολλήματα σε κάποιες νομικές υποθέσεις ή κάποιου είδους σεμινάριο φαίνεται ότι τα πράγματα θα αρχίσουν να ρέουν πιο εύκολα και θα δοθούν λύσεις.
Mood of the Week: Μέσα σε όλο τον πανικό, αυτή την εβδομάδα έχετε τα τυχερά σας στα αισθηματικά σας. Νέες σχέσεις δημιουργούνται, με αρκετή ένταση και πάθος. Οι γνωριμίες που θα κάνετε θα είναι εντελώς διαφορετικές από ότι έχετε συνηθίσει.

Ζυγός
Έξοδα που θα προκύψουν λόγο λάθος κινήσεων των συνεργατών σας ή του συντρόφου σας δε θα σας αφήσουν να χαρείτε ιδιαίτερα αυτή την εβδομάδα. Επίσης, όσοι είναι γονείς ίσως έχουν κάποια μικρά προβλήματα με την συμπεριφορά των παιδιών τους. Θα είναι δύσκολο να μιλήσετε ανοιχτά για ότι τους απασχολεί. Οικονομικές υποχρεώσεις που είχαν παραμείνει στάσιμες θα αρχίσουν να εξελίσσονται, και θα βρεθούν ξαφνικές λύσεις.
Mood of the Week: Νέες καταστάσεις θα δημιουργηθούν στο οικογενειακό σας περιβάλλον, γίνεστε εμμονικοί όσο αφορά την επίλυση τους και αυτό μπορεί να σας οδηγήσει σε μία βεβιασμένη μετακόμιση ή αλλαγές μέσα στο σπίτι σας.

Σκορπιός
Εάν υπήρχαν καταστάσεις που εκκρεμούσαν στο σπίτι σας αλλά και στην καριέρα σας θα νιώσετε ακόμα μεγαλύτερη την πίεση αυτές τις μέρες και θα ψάχνετε να βρείτε απελπισμένα μία λύση. Δεν θα έχετε το περιθώριο να αντιδράσετε όπως εσείς θα θέλατε και αυτό θα σας προκαλέσει μία εσωτερική αναστάτωση. Καλό θα είναι να αποφύγετε τους τσακωμούς και τα σκληρά λόγια γιατί θα πληγώσουν τόσο εσάς αλλά και τον σύντροφο σας.
Mood of the Week: Η Νέα Σελήνη είναι στον οίκο της καθημερινής επικοινωνίας, των μετακινήσεων και των ανθρώπων που είναι κοντά σας. Προσπαθείτε με πάθος να πείσετε σε σημείο που μπορεί να πνίξετε τον άλλον. Ευνοείτε η υπογραφή συμβολαίων και γνωριμιών από τον κοντινό σας κύκλο.

Τοξότης
Σχέσεις με αδέλφια και γείτονες θα σας ταράξουν και θα επηρεάσουν την καθημερινότητα σας και τις συνήθειες σας. Οι αλλαγές που θέλετε να κάνετε για να βελτιώσετε τη ζωή σας, θα γίνουν ξαφνικά και με πρωτοποριακό τρόπο. Θα παλέψετε για να τα καταφέρετε και θα το κάνετε, ακόμα και αν μπουν εμπόδια. Προσοχή στο μεταφορικό σας μέσο και σε διάφορες ζημιές που μπορεί να σας βγάλουν εκτός προγράμματος.
Mood of the Week: Θα επικεντρωθείτε στα οικονομικά σας και σε νέους πόρους που θα παρουσιαστούν. Για τις επόμενες 15 ημέρες μπορείτε να δείτε τα έσοδα σας να αυξάνονται και να σταθεροποιούνται με τις κατάλληλες κινήσεις από μεριά σας.

Αιγόκερως
Αυτό το διάστημα ίσως νιώσετε να στριμώχνεστε στα οικονομικά με αποτέλεσμα να μην βρίσκετε λόγο να χαρείτε για τίποτα. Το μυαλό σας θα ψάχνει συνεχώς να βρει λύσεις για να αποφύγετε την ψυχολογική πίεση που δέχεστε εξαιτίας των οικονομικών σας. Οι καταστάσεις στα προσωπικά σας φαίνεται να σας εκπλήσσουν ευχάριστα και να τρέχουν ανεμπόδιστα, ενώ οι ελεύθεροι μπορεί να έχουν νέες ξαφνικές γνωριμίες.
Mood of the Week: Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείτε στο ζώδιο σας και μαζί με τον Πλούτωνα έρχεται να σας πει ότι όλα τα γεγονότα που θα προκαλέσετε προς το περιβάλλον σας έχουν σκοπό να σας μεταλλάξουν εσωτερικά και εξωτερικά.

Υδροχόος
Οι εντάσεις που θα ξεκινήσουν στον σπίτι σας και στο οικογενειακό σας περιβάλλον θα ξεκινήσουν από εσάς και ο λόγος είναι ότι δε θα καταφέρετε να κρατήσετε κλειστό το στόμα σας σε αυτά που θα ακούσετε. Επίσης, εάν θέλετε να κάνετε κάποιες αλλαγές στο σπίτι σας ίσως να καθυστερήσουν αρκετά και αυτό θα σας απογοητεύσει και θα σας εκνευρίσει. Αντίθετα, όσα δεν είστε έτοιμοι να συμβούν, θα έρθουν ουρανοκατέβατα.
Mood of the Week: Νέα γεγονότα που συμβαίνουν στην προσωπική σας ζωή και επηρεάζουν την ψυχολογία σας θα θελήσετε να τα κρατήσετε κρυφά. Θα συνεχίσετε να τα επεξεργάζεστε μέσα σας πριν πάρετε τις τελικές αποφάσεις. Μία νέα κρυφή σχέση μπορεί να ξεκινήσει.

Ιχθύες
Οι σχέσεις με τα αδέλφια σας και τους γείτονες σας προκαλούν μεγάλη αναστάτωση. Έχετε θυμό και ένταση που κρατάτε καιρό μέσα σας και πρέπει να προσέξετε που θα την ξεσπάσετε. Μία ζημιά στο μεταφορικό σας μέσο θα μπορούσε να σας δυσκολέψει αρκετά στις μετακινήσεις σας. Αρχίζετε να γίνεστε περισσότερο διεκδικητικοί σε αυτά που θέλετε και θα έχετε και τον τρόπο να τα εκφράζετε ξεκάθαρα χωρίς αναβολές.
Mood of the Week: Από αυτή την εβδομάδα και για τις επόμενες 15 μέρες θα κάνετε νέες γνωριμίες και θα μεγαλώσετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Πολύ πιθανό σενάριο είναι να συναντήσετε κάποιο άτομο που θα σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα και αυτό με τη βοήθεια των φίλων σας.

astroteam.gr