Αρχική Περ. Πελοποννήσου Συλλήψεις σε Αρκαδία, Κορινθία, Μεσσηνία – Εκτροπή οχήματος με θανάσιμο τραυματισμό

Συλλήψεις σε Αρκαδία, Κορινθία, Μεσσηνία – Εκτροπή οχήματος με θανάσιμο τραυματισμό

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (9.1.2021) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Ανατολική Πελοποννήσου, 39χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -32- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (9.1.2021) το απόγευμα, στον Ισθμό Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 26χρονος αλλοδαπός γιατί στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή και απόπειρα κλοπής Συνελήφθη, χθες (9.1.2021) το βράδυ, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, 43χρονος ημεδαπός, γιατί λίγες ώρες νωρίτερα διέρρηξε όχημα ημεδαπού και αφαίρεσε χρήματα, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν. Επιπλέον, όπως προέκυψε, ανωτέρω δράστης την 9.1.2021 είχε διαπράξει τρεις (3) ακόμη απόπειρες κλοπών σε οχήματα. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.
Εκτροπή οχήματος με θανάσιμο τραυματισμό Χθες (9.1.2021) το βράδυ, στο 2,7 χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Θουρίας – Άρι, Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, που οδηγούσε 47χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και στη συνέχεια ανετράπη σε παρακείμενο ποταμό, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Καλαμάτας.