Αρχική Ν. Λακωνίας Τρεις καισαρικές σε γυναίκες με κορωνοϊό στο Νοσοκομείο Σπάρτης

Τρεις καισαρικές σε γυναίκες με κορωνοϊό στο Νοσοκομείο Σπάρτης

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, τρεις καισαρικές σε γυναίκες θετικές στον κορωνοϊό έχουν πραγματοποιηθεί τις τελευταίες ημέρες στη Μαιευτική – Γυναικολογική Κλινική του Νοσοκομείου Σπάρτης.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι πηγές μας, τα δύο περιστατικά αφορούσαν γυναίκες από τη Συρία που διαμένουν στη δομή φιλοξενίας στη Σπάρτη και οι οποίες είναι ασυμπτωματικές και το τρίτο μία Ελληνίδα η οποία έχει έμμεση σχέση με την εν λόγω δομή.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες μας, τα δύο νεογέννητα παιδιά από τις Σύριες έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομείο των Αθηνών και παρακολουθούνται για τυχόν παρουσίαση συμπτωμάτων covid-19, όπως άλλωστε συμβαίνει και με το νεογέννητο της Ελληνίδας, το οποίο βρίσκεται στο Νοσοκομείο Σπάρτης.

Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Μαιευτικής – Γυναικολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Σπάρτης έχει ανταπεξέλθει άριστα στις ιδιαίτερες αυτές καταστάσεις, καταβάλλοντας άοκνες προσπάθειες όλο αυτό το διάστημα. Μπορεί η προσπάθειά τους να είναι συνεχής και να χρειάζεται ακριβείς χειρισμούς όμως η επιτυχής έκβαση των περιστατικών είναι η μεγαλύτερη επιβράβευση για όλους.

www.apela.gr