Αρχική Eπικαιρότητα Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 4/1 έως 10/1 από την Αστροπαιδεία

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 4/1 έως 10/1 από την Αστροπαιδεία

Από την πρώτη εβδομάδα του 2021 το σκηνικό φαίνεται να αλλάζει και μαζί και οι πλανήτες που μπαίνουν σε νέα ζώδια.

Στις 5 Ιανουαρίου ο Ερμής στις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερω συναντάει τον Πλούτωνα στην 24η μοίρα του ζωδίου της γης. Άμεσα επηρεάζονται τα τρίτα δεκαήμερα του Ταύρου, Παρθένου και Αιγόκερου όπου η πειθώ τους γίνεται ισχυρή και μπορούν με το λόγο τους να μεταλλάξουν τις αντιλήψεις των άλλων. Το αρνητικό της όψης είναι οι παρωπίδες που μπορεί να βάλουν και να καταλήξουν εμμονικοί με τις ιδέες τους.

Στις 7/1, ο Άρης μετά από ένα διάστημα σχεδόν 8 μηνών ολοκληρώνει το ταξίδι του στον Κριό και περνάει στον Ταύρο κάνοντας αρχικά νωχελικά βήματα μέχρι να συναντήσει τον Ουρανό και να φέρει τη δράση, αλλά και την αντίδραση. Τα ζώδια της γης (Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι) αλλά και του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Υδροχόοι) θα έχουν περισσότερη ενέργεια και θα κυνηγήσουν στόχους που είχα αφήσει να αιωρούνται για αρκετό διάστημα.

Την επόμενη μέρα, 8/1, ο Ερμής συνεχίζει την πορεία του με την είσοδο του στο ζώδιο του Υδροχόου. Ο Υδροχόος είναι το ζώδιο της έξαρσης του Ερμή, δηλώνοντας ότι η σκέψη μας γίνεται πιο έντονη και ιδέες θα μας κατακλύζουν στα ξαφνικά. Τα ζώδια του αέρα (Υδροχόοι, Δίδυμοι και Ζυγοί) αλλά και τα ζώδια της φωτιάς (Κριοί, Τοξότες και Λέοντες) θα αποπνέουν μία σιγουριά στις σκέψεις του και θα μπορούν να δώσουν λύσεις σε προβλήματα που τους ταλαιπωρούσαν.

Στις 8/1, η Αφροδίτη αλλάζει και αυτή ζώδιο και περνάει στο ζώδιο του Αιγόκερω. Μπορεί να μην είναι η ιδανική θέση για την Αφροδίτη που θέλει να σκορπάει αγάπη και άνεση μέσα στο ζώδιο που θέλει να κυριαρχεί, να περιορίζει και να αυτοπεριορίζεται, αλλά θα βοηθήσει τα ζώδια της γης και του νερού, να δουν τι πραγματικά αξίζει να κρατήσουν και τι να αφήσουν τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε επαγγελματικό.

Την ίδια μέρα επίσης ο Ήλιος από το δεύτερο δεκαήμερο του Αιγόκερω σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από την 18η μοίρα των Ιχθύων. Η εκπλήρωση μιας επιθυμίας και ενός ονείρου για τα δεύτερα δεκαήμερα της γης και του νερού, είναι κοντά, αρκεί να δείτε την ευκαιρία και να την αρπάξετε.

Στις 9/1, ο Ερμής από την 1η μοίρα του Υδροχόου δημιουργεί ένα τετράγωνο με τον Άρη από την αντίστοιχη μοίρα στο ζώδιο του Ταύρου. Τα σταθερά ζώδια (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος) πλήττονται άμεσα και εδώ μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την φράση “η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει”. Προσοχή στο τι θα ξεστομίσετε και ποιους θα πληγώσετε. Η ένταση θα είναι διάχυτη, ίσως ακόμα και να κάνετε τους τσακωμούς μέσα στο μυαλό σας. Μη παίξετε το ανέκδοτο με τον γρύλο, μπορείτε απλά να ρωτήσετε τις απορίες σας με ήρεμο τρόπο.

Το θετικό της ημέρας αφορά το πρώτο δεκαήμερο των ζωδίων της γης, Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, υποδέχεστε το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω με τον Άρη από τον Ταύρο, μπορεί να υπάρχει ένταση λόγο του παραπάνω τετραγώνου Ερμή – Άρη, αλλά εσείς θα καταφέρετε να γυρίσετε τις καταστάσεις και ίσως και να βγείτε ερωτικά κερδισμένοι.

Η εβδομάδα κλείνει με τη σύνοδο του Ερμή με τον Κρόνο στην 2η μοίρα του Υδροχόου, ό,τι θέλουμε να εκφράσουμε το κρατάμε μέσα μας και προσπαθούμε να το διαχειριστούμε καλύτερα. Εσωστρέφεια και περιορισμός είναι οι λέξεις που θα μπορούσαν να χαρακτηρίσουν αυτή την ημέρα. Τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Υδροχόοι, Ταύροι, Λέοντες και Σκορπιοί) γεννημένα το πρώτο δεκαήμερο δέχονται τη μεγαλύτερη επιρροή και δυσκολία στο να εκφραστούν.

Τα 12 Ζώδια:

Κριός
Η σκέψη σας παραμένει προσκολλημένη σε εργασιακά θέματα που θέλετε να ολοκληρώσετε, έχετε τη δυνατότητα να πείσετε και να τα καταφέρετε, πρέπει όμως να γνωρίζετε μέχρι πιο βαθμό θα επιμείνετε. Εάν μπορέσετε να επιχειρηματολογήσετε λογικά για ό,τι ζητάτε, τότε και το οικονομικό όφελος θα σας ικανοποιήσει. Προσωρινά ίσως αναστατωθείτε από τις φιλικές σας σχέσεις, οι οποίες θα σας ζητάνε περισσότερη προσοχή από αυτή που μπορείτε να δώσετε στις παρούσες συνθήκες.
Mood of the Week: Ξεκινάει ένα διάστημα που το μυαλό σας θα γυρίζει γύρω από τα οικονομικά σας, έσοδα και έξοδα θα μεταβάλλονται γρήγορα. Ψάχνεται νέους πόρους εισοδήματος και αν χρησιμοποιήσετε τις διασυνδέσεις σας και τον κοινωνικό σας κύκλο θα τους βρείτε.

Ταύρος
Αυτή την εβδομάδα οφείλεται πρώτα από όλα στον ίδιο σας τον εαυτό να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε και αντιμετωπίζεται τις καταστάσεις γύρω σας. Θα επαναπροσδιορίσετε μία ιδέα που αφορά το εξωτερικό ή τις σπουδές σας. Όσοι περιμένετε μία νομική απόφαση θα καταφέρετε να τη γυρίσετε με τα λόγια σας υπέρ σας. Η μεγάλη ένταση της εβδομάδας θα αφορά τα επαγγελματικά και το γεγονός ότι πλέον δε μπορείτε να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό. Απαιτείτε δικαιοσύνη.
Mood of the Week: Η δράση περνάει στο δικό σας γήπεδο. Μπορεί μέχρι στιγμής τα σχέδια για το τι θέλετε τελικά να κάνετε να ήταν στο μυαλό σας, αλλά από εδώ και πέρα έχετε τη δυνατότητα να τα κάνετε πράξη. Ένα άτομο με διαφορετική κουλτούρα και ιδέες θα σας προσεγγίσει και θα σας αρέσει.

Δίδυμοι
Θέλετε πάση θυσία να επιλύσετε οικονομικές υποθέσεις τόσο δικές σας όσο και του συντρόφου σας ή των συνεργατών σας οι οποίες σας ταλαιπωρούν εδώ και αρκετό διάστημα. Η λύση μπορεί να δοθεί αρκεί να χρησιμοποιήσετε σωστά το λόγο σας και να πείσετε τους άλλους. Αφήστε τη σκέψη σας να τρέξει ελεύθερα χωρίς να τη σαμποτάρετε και θα δείτε τις ιδέες να κατακλύζουν το μυαλό σας. Παίρνετε σοβαρές αποφάσεις σχετικά με τις σπουδές σας, αλλάζετε φιλοσοφία σε πολλά θέματα.
Mood of the Week: Θα νιώσετε ότι το μυαλό σας είναι σε μία συνεχή εγρήγορση, κάνετε σενάρια, κλείνετε κρυφές συμφωνίες και παράλληλα βρίσκετε και άτομο που σας γοητεύει. Δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι και τόσο κακή η εβδομάδα για εσάς.

Καρκίνος
Σχέσεις και συνεργασίες αποκαθίστανται σχεδόν πλήρως, θα το δείτε και δε θα το πιστεύετε αυτό που θα ζήσετε. Υπάρχει η διάθεση να πείσετε αλλά και να σας πείσουν χωρίς όμως να υπάρχει το αίσθημα τη αδικίας. Προσπαθήστε μόνο να μη γίνεται πολύ καταπιεστικοί στην προσπάθεια σας να φέρετε τις ισορροπίες. Όσοι είναι μόνοι, θα μπορούσαν να έχουν μία γνωριμία μέσα από το φιλικό τους περιβάλλον. Αποφύγετε να υπογράψετε οικονομικές συμφωνίες αυτή την εβδομάδα.
Mood of the Week: Εξωστρέφεια, συζητήσεις, παρέες, νέες γνωριμίες και οι στόχοι που κυνηγάτε και θα τους πετύχετε είναι το γενικό κλίμα των επόμενων ημερών. Νιώθετε τόσο ανέμελοι που ούτε και εσείς το περιμένατε.

Λέων
Αν χρειάζεται να ασκήσετε επιρροή σε κάποιον συνάδελφο για να επιλύσετε τρέχοντα θέματα τώρα μπορείτε να τα καταφέρετε. Το μυαλό σας είναι επικεντρωμένο σε θέματα της καθημερινότητας που θέλετε να τακτοποιήσετε γρήγορα. Μέσα στο πολύ πιθανά σενάρια των ημερών είναι και μία νέα γνωριμία από τον χώρο εργασίας σας που θα μπορούσε να καρποφορήσει μελλοντικά. Αντιμετωπίζετε πλέον με πολύ μεγάλη σοβαρότητα όποια νέα σχέση και αν παρουσιαστεί.
Mood of the Week: Γίνεστε περισσότερο δραστήριοι στα επαγγελματικά σας και διεκδικείτε πλέον ξεκάθαρα όσα είχατε στο μυαλό σας να κάνετε τους τελευταίους μήνες. Θα κλείσετε νέες συμφωνίες και συνεργασίες που θα αλλάξουν την καθημερινότητα σας.

Παρθένος
Οι προσωπικές σας και συναισθηματικές σχέσεις βελτιώνονται. Μπορεί μέχρι τώρα να μην είχατε τη διάθεση να εξομολογηθείτε όσα σκεφτόσασταν, αυτές τις μέρες όμως θα ανοίξετε έναν κύκλο συζητήσεων που θα σας ικανοποιήσει και θα σας προσφέρει χαρά. Το πρόγραμμα που έχετε στην καθημερινότητα σας θα συνεχίσει να είναι πιεστικό, αλλά με το μυαλό σας συγκεντρωμένο θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις.
Mood of the Week: Θα μπορούσαμε να πούμε ότι ο έρωτας έρχεται από μακριά, ή συνδέεται με κάποιο ταξίδι. Επειδή όμως δεν είναι η κατάλληλη εποχή για ταξίδια το σίγουρο είναι ότι έρχεται για να αλλάξει τη φιλοσοφία σας και τον τρόπο που αντιμετωπίζεται τις καθημερινές καταστάσεις.

Ζυγός
Με μεγάλη υπομονή και επιμονή τακτοποιούνται θέματα που σας είχαν απασχολήσει στο σπίτι και με τους ανθρώπους που συγκατοικείτε. Εάν περιμένατε κάποια χρήματα, θα σας έρθουν και θα μπορέσετε να λύσετε προβλήματα στο οικογενειακό σας περιβάλλον, ακόμα και να κάνετε αλλαγές εντός του σπιτιού σας. Μέσα στην εβδομάδα ίσως έχετε κάποιες εντάσεις με τα παιδιά ή ένα σχέδιο που καθυστερεί, είναι όμως προσωρινό.
Mood of the Week: Έσοδα και έξοδα σας απασχολούν, οι λύσεις όμως θα έρθουν μέσα από ενέργειες δικές σας και των συνεργατών σας ή του συντρόφου σας εκεί που δεν το περιμένετε. Κληρονομικές υποθέσεις θα κάνουν την εμφάνιση τους.

Σκορπιός
Επικοινωνία, συμβόλαια και μετακινήσεις είναι το φόρτε σας αυτή την εβδομάδα. Έχετε τη δυνατότητα να πείσετε για ό,τι θέλετε να πετύχετε. Δε χρειάζεται να είστε εμμονικοί στις ιδέες σας, μπορείτε με λογικά επιχειρήματα να το καταφέρετε. Ίσως κάποιες εντάσεις στο σπίτι να σας αποπροσανατολίσουν και να θέλετε να κλειστείτε στον εαυτό σας, είναι όμως προσωρινό. Με την εύνοια που θα έχετε για νέες γνωριμίες οι ελεύθεροι, καλό θα είναι να το αποφύγετε.
Mood of the Week: Δραστηριοποιήστε στις προσωπικές σχέσεις είτε αυτές είναι συνεργασίες είτε ο σύντροφος σας, ή μπορεί και η εύρεση νέων συνεργατών και συντρόφου. Ο Άρης απέναντι από το ζώδιο σας σας καλεί να αντιδράσετε θετικά στις προκλήσεις.

Τοξότης
Το μυαλό σας είναι κολλημένο στα οικονομικά σας και ψάχνεται να βρείτε λύσεις που θα σας δώσουν μία ανάσα. Τα έσοδα θα έρθουν όπως τα περιμένετε και με αυτό τον τρόπο θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε και υποχρεώσεις που έχετε μέσα στην καθημερινότητα σας. Σχέσεις με αδέλφια, συγγενείς και γείτονες ίσως ψυχρανθούν, θέλετε και εσείς να αποστασιοποιηθείτε αλλά και οι άλλες. Εάν έχετε σκοπό να υπογράψετε κάποιο συμβόλαιο καλύτερα να το αποφύγετε αυτές τις μέρες.
Mood of the Week: Γίνεστε πολύ δραστήριοι στην καθημερινότητα σας και θέλετε να βάλετε όλο και περισσότερα πράγματα σε μία σειρά. Ίσως κάποια αναπάντεχα νέα να σας αναστατώσουν και να πρέπει να δράσετε πριν σκεφτείτε καθαρά.

Αιγόκερως
Θέτετε σε προτεραιότητα όσα θέλετε να μοιραστείτε με το περιβάλλον σας, σκέψεις που κρατούσατε κρυφές και κινήσεις που θέλετε να κάνετε θα αποδώσουν. Έχετε μεγάλη επιρροή με το λόγο σας, το ξέρετε και θα το εκμεταλλευτείτε. Στα οικονομικά σας ίσως υπάρχει ακόμα μία μικρή στασιμότητα αλλά είναι προσωρινή. Ένας νέος έρωτας ή η αναθέρμανση της σχέσεις θα σας δώσει δύναμη για να πετύχετε τους στόχους σας.
Mood of the Week: Έχετε να περιμένετε ειδήσεις από τα παιδιά σας ή από το σύντροφο σας που θα σας σοκάρουν ευχάριστα. Εάν θέλετε να κάνετε ένα νέο επιχειρηματικό ξεκίνημα θα προχωρήσει με σταθερότητα, η δημιουργικότητα σας είναι σε υψηλά επίπεδα.

Υδροχόος
Σίγουρα έχετε ήδη αρχίσει να βλέπετε δείγματα από τις υποχρεώσεις που θα προκύψουν για εσάς τους επόμενους μήνες. Αυτή την εβδομάδα τα θέματα που θα πρέπει να προσέξετε αλλά και να λύσετε με ήρεμο τρόπο αφορούν το σπίτι σας και τα άτομα που συγκατοικείτε, θα υπάρχει ένταση και από τις δύο μεριές και ίσως χρειαστεί να κρατήσετε εσείς τις ισορροπίες. Στα προσωπικά σας παρουσιάζονται μυστικές σχέσεις και στα επαγγελματικά αντίστοιχα κρυφές συμφωνίες.
Mood of the Week: Εάν σκέφτεστε να κάνετε κάποια αλλαγή στο σπίτι σας ή ακόμα και να μετακομίσετε ή να τακτοποιήσετε κάποια ακίνητη περιουσία τώρα είναι το διάστημα που θα βρείτε την ενέργεια να το πραγματοποιήσετε.

Ιχθύες
Θα αρχίσετε να θέλετε να βγαίνετε περισσότερο και να κοινωνικοποιείστε και κάπως έτσι μπορεί να έρθει μία γνωριμία μέσα από τους κοντινούς ανθρώπους που θα συναντήσετε ή πάνω σε μία μετακίνηση, εντελώς τυχαία και απρόσμενα. Στα μέσα της εβδομάδας έχετε την ευκαιρία να κάνετε πραγματικότητα μία μικρή επιθυμία σας, η οποία θα σας βγάλει από την έντονη και δυσάρεστη σκέψη σας και τον απολογισμό που κάνετε για τη ζωή σας τους τελευταίους μήνες.
Mood of the Week: Έχετε διάθεση να διασκεδάστε και ακόμα και αν δε σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία θα δημιουργήστε τις συνθήκες εσείς οι ίδιοι. Θα είστε ιδιαίτερα εξωστρεφείς και επικοινωνιακοί.

astroteam.gr