Αρχική Ν. Κορινθίας H Aθηνά Κόρκα και η Μυρτώ Σμυρλόγλου επισκέφθηκαν τον Μητροπολίτη κ.κ Διονύσιο

H Aθηνά Κόρκα και η Μυρτώ Σμυρλόγλου επισκέφθηκαν τον Μητροπολίτη κ.κ Διονύσιο

Επίσκεψη εργασίας πραγματοποίησαν την Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2020, η Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου για την Παιδεία & τον Πολιτισμό, κ. Αθηνά Κόρκα και η Προϊσταμένη του Τμήματος Δομών Περιβάλλοντος της Π. Ε. Κορινθίας κ. Μυρτώ Σμυρλόγλου, στα γραφεία της Ι. Μητροπόλεως μας, όπου είχαν κατ’ ιδίαν συνάντηση και συνεργασία με τον Σεβ. Μητροπολίτη μας κ. Διονύσιο, προκειμένου να υπογράψουν Προγραμματική Σύμβαση Πολιτισμικής Ανάπτυξης για την αποκατάσταση των όψεων και τοπικών επισκευών στον Ι. Ναό Αγίας Τριάδος Βασιλικού, του Δήμου Σικυωνίων.
Σε θερμό κλίμα ο Σεβ. Μητροπολίτης μας και οι δύο κυρίες, αφού υπέγραψαν την σχετική Σύμβαση, συζήτησαν επιπρόσθετα θέματα που απασχολούν τις συνεργασίες Ι. Μητροπόλεως και Περιφέρειας Πελοποννήσου καθώς και θέματα που άπτονται της επικαιρότητος, της σύγχρονης Ελληνικής Κοινωνίας και φυσικά της φιλανθρωπίας.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας και ο Θεοφιλέστατος Πρωτοσύγκελλος της Ι. Μητροπόλεως μας Επίσκοπος Κεγχρεών κ. Αγάπιος ευχαρίστησαν την κ. Κόρκα και την κ. Σμυρλόγλου και τους ευχήθηκαν ο Θεός, να τους χαρίζει Υγεία και το Νέο Έτος να αποβεί καρποφόρο στα καθήκοντά τους!
Προηγούμενο άρθροΔιέρρηξαν το σπίτι εκλιπόντος την ώρα της κηδείας του
Επόμενο άρθροΔΙΣΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ Θ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΑ ΔΙΑΚΟΝΟΥ & ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟ Ι. ΝΑΟ ΑΠ. ΠΑΥΛΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ.