Αρχική Eπικαιρότητα Απίστευτες δηλώσεις του Μητροπολίτη Κυθήρων για το εμβόλιο ότι κατασκευάζεται με το...

Απίστευτες δηλώσεις του Μητροπολίτη Κυθήρων για το εμβόλιο ότι κατασκευάζεται με το προιόν των εκτρώσεων (VIDEO)

Απορία προκαλούν οι δηλώσεις του Μητροπολίτη Κυθήρων Σεραφείμ για τον εμβόλιο για τον κορωνοϊό.

Την ώρα που ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου Ιερόθεος εμβολιαζόταν στον Ευαγγελισμό εκπροσωπώντας την Εκκλησία της Ελλάδος, ο Μητροπολίτης Κυθήρων, μετά τον εσπερινό, διέσπειρε ψευδείς ειδήσεις για το εμβόλιο λέγοντας συγκεκριμένα:

«Μια είδηση από την γειτονική Ιταλία από ορθοδόξους χριστιανούς που επικοινωνούν μαζί μου οι άνθρωποι αυτοί με πολλή αγάπη, είπαν το εξής οι άνθρωποι αυτοί με ανησυχία μεγάλη ότι τα νέα εμβόλια τα οποία κυκλοφορούν από σήμερα και άρχισε από τους άρχοντες η χρήση, αυτά γίνονται και παρασκευάζονται με το προϊόν των εκτρώσεων. Είναι πολύ φοβερό αυτό αδελφοί μου, έχουν ανησυχήσει οι χριστιανοί της δύσεως οι Παπικοί και απευθύνθηκαν εις τον αρχηγό τους τον Πάπα και εκείνος βέβαια τους καθησύχασε και τους λέει: “έτσι είναι αλλά κατ’ οικονομίαν θα το δεχτούμε για την υγεία των ανθρώπων”. Αυτό όμως είναι μεγάλος λάθος και βεβαίως εκείνος βρίσκεται εκτός της μιας αγίας καθολικής και αποστολικής εκκλησίας και δεν μπορούμε να υπολογίσουμε την γνώμη του, αλλά εμείς οι ορθόδοξοι δεν μπορούμε να δεχθούμε κάτι τέτοιο».

Δείτε τις δηλώσεις από το 05.45:

Προηγούμενο άρθροKόρινθος: Εφυγε ο φυσικός Νώντας Φιλντίσης- Το αντίο των συναδέλφων του
Επόμενο άρθροΠρόσκληση σε έκτακτη δια περιφοράς, συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων