Αρχική Eπικαιρότητα Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 28/12 – 03/01/2021 από την Αστροπαιδεία

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 28/12 – 03/01/2021 από την Αστροπαιδεία

Καλή Χρονιά και Ευτυχισμένο 2021!

Τελευταία εβδομάδα της δυσκολότερης χρονιάς των τελευταίων πολλών δεκαετιών. Το έτος που άλλαξε ο κόσμος μας και τα σημάδια θα τα κουβαλάμε για πολλά χρόνια ακόμα.

Στην αρχή της εβδομάδας, στις 28/12, ο Ήλιος που πλέον έχει περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερω από τις 21 Δεκεμβρίου σχηματίζει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό από τον Ταύρο. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο στα ζώδια της γης (Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι) και όσοι έχουμε πλανήτες και ωροσκόπο ή μεσουράνημα σε αυτό το δεκαήμερο θα έχουν ξαφνικά ευχάριστα νέα και εκπλήξεις κυρίως για υποθέσεις τους που αφορούν παρελθοντικές τους προσπάθειες.

Στις 30/12, η Αφροδίτη από τον Τοξότη σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες ρίχνοντας λίγο περισσότερο χρυσόσκονη και θολώνοντας το τοπίο στα αισθηματικά και οικονομικά στους γεννημένους τέλος δευτέρου δεκαημέρου Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες. Μία απογοήτευση θα σας ακολουθεί στο τελείωμα της χρονιάς και η ανασκόπηση που θα κάνετε για το 2020 θα έχει έντονη μελαγχολία. Τα σενάρια που θα φτιάξετε στο μυαλό σας θα απέχουν πολύ από την πραγματικότητα.

Την ίδια μέρα έχουμε την τελευταία Πανσέληνο του 2020 στην 8η μοίρα του Καρκίνου, η οποία κλείνει ένα κύκλο για τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού, Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους, επηρεάζοντας κυρίως το πρώτο δεκαήμερο. Θα δοθούν λύσεις ξαφνικά μέσα από νέες ιδέες που θα κατακλείσουν το μυαλό σας.

Λίγα λεπτά πριν την εκπνοή του 2020, η Σελήνη περνάει στο ζώδιο του Λέοντα και έρχεται σε αντίθεση με τον Κρόνο στον Υδροχόο. Ενώ η διάθεση μας θα είναι να διασκεδάσουμε και να κάνουμε δημιουργικά σχέδια για τη νέα χρονιά, ο Κρόνος απέναντι από τη Σελήνη θα μας φέρει περιορισμό και πολλά ζώδια, κυρίως οι γεννημένοι τις πρώτες μέρες των σταθερών ζωδίων, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, θα έχουν ένα αίσθημα κατάθλιψης.

Την πρώτη ημέρα του 2021, ο Ερμής στον Αιγόκερω σχηματίζει ένα βοηθητικό εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, δίνοντας τη δυνατότητα στα ζώδια του Μεταβλητού και Παρορμητικού σταυρού γεννημένα τέλος του δευτέρου δεκαημέρου να αφεθούν στο κλίμα των ημερών και να ονειρευτούν, να εμψυχωθούν μέσα από ανιδιοτελείς πράξεις.

Τα 12 Ζώδια:

Κριός

Η τελευταία εβδομάδα της χρονιάς κλείνει με ευχάριστα νέα στα επαγγελματικά σας και οικονομικά σας. Σχέδια που είχατε κάνει το προηγούμενο διάστημα ή χρήματα που περιμένατε να λάβετε και καθυστερούσαν θα έρθουν ως μάννα εξ ουρανού να καλύψουν τα έξοδα σας. Μην αφήσετε παρεξηγήσεις στα συναισθηματικά σας να σας ρίξουν ψυχολογικά καθώς φαίνεται ότι όλα αυτά θα είναι προσωρινά.
Mood of the Week: Η Πανσέληνος του Δεκεμβρίου πραγματοποιείτε στα επαγγελματικά σας και στον οικογενειακό σας περιβάλλον. Ένας κύκλος κλείνει με τις καλύτερες προδιαγραφές, με ξαφνικές συναντήσεις και επικοινωνίες.

 Ταύρος

Θέματα σπουδών, επικοινωνίες για νομικές σας υποθέσεις και συναντήσεις με άτομα που θα διευρύνουν τους ορίζοντες σας θα σας δώσουν μία ανάσα ανακούφισης. Ίσως μέσα σε αυτή την εβδομάδα να υπάρχει μία μικρή απογοήτευση από το φιλικό σας περιβάλλον και όσα είχατε προγραμματίσει να κάνετε με τους φίλους σας. Επίσης, οικονομικοί στόχοι δε θα κλείσουν όπως ακριβώς τους περιμένατε.
Mood of the Week: Κλείνει ένας κύκλος στις σπουδές σας και σε νομικές υποθέσεις που ήταν σε εξέλιξη το τελευταίο διάστημα, τα αποτελέσματα θα είναι ευνοϊκά για το ζώδιο σας. Θα εκφραστείτε ελεύθερα στις επικοινωνίες που θα έχετε με άτομα από το ευρύτερο περιβάλλον σας.

Δίδυμοι

Με ένα μαγικό ραβδάκι στα ξαφνικά θα ολοκληρωθούν οι οικονομικές υποχρεώσεις που σας ταλαιπωρούσαν το τελευταίο διάστημα, είτε αυτές αφορούν χρέη προς δημόσιους οργανισμούς είτε ακόμα και διατροφές ή τα οικονομικά του συντρόφου σας ή των συνεργατών σας. Αυτό που θα πρέπει να αποφύγετε με το τέλος της χρονιάς είναι να συνάψετε νέες συνεργασίες οι οποίες μπορεί να σας απογοητεύσουν στη συνέχεια.
Mood of the Week: Η Πανσέληνος του Δεκεμβρίου έρχεται για να σταματήσει την ανασφάλεια που βιώνατε στα οικονομικά σας και στις προσωπικές σας αξίες. Η λύση θα έρθει μέσα από κρυφές και απροσδόκητες πηγές εισοδήματος.

Καρκίνος

Οι σχέσεις σας και οι συνεργασίες παίρνουν έναν αέρα ανανέωσης. Τα εμπόδια φαίνεται ότι απομακρύνονται με τη βοήθεια των φίλων σας. Στους ελεύθερους ίσως παρουσιαστεί μία πρωτότυπη γνωριμία μέσα από το διαδίκτυο. Το μόνο σημείο που θα πρέπει να δώσετε προσοχή είναι η καθημερινότητα σας καθώς θα νιώσετε ότι η ενέργεια σας πέφτει και το φορτίο που κουβαλάτε τον τελευταίο χρόνο θα το μεταφέρετε στους συναδέλφους σας.
Mood of the WeekΑυτή την εβδομάδα θα αντιμετωπίσετε την κορύφωση των γεγονότων στις προσωπικές σας σχέσεις, μην απογοητευτείτε, δεν προμηνύεται κάτι άσχημο, αντίθετα οι λύσεις θα δοθούν την κατάλληλη στιγμή και το κλίμα θα σας ευχαριστήσει πολύ.

 Λέων

Είναι σα να περιμένατε την τελευταία εβδομάδα του χρόνου για να αποβάλλετε από πάνω σας όλα τα βάρη και την κούραση της καθημερινότητας. Στα επαγγελματικά σας γίνεστε ακόμα πιο δραστήριοι και οι νέες εξελίξεις θα έρθουν ξαφνικά για να φέρουν την ισορροπία. Μία μικρή απογοήτευση ίσως καραδοκεί στις συναισθηματικές σας σχέσεις, ή μπορεί και το γεγονός ότι το κλίμα των εορτών δεν είναι το ίδιο με τα προηγούμενα χρόνια να σας ρίξει ψυχολογικά.
Mood of the WeekΕάν σας ταλαιπωρούσε κάποιο θέμα υγείας ή ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα θα βρείτε την ενέργεια να το αντιμετωπίσετε και να βρείτε λύσεις που μέχρι τώρα δε μπορούσατε να δείτε καθαρά.

 Παρθένος

Τα συναισθηματικά σας αποκτούν μία θετική ενέργεια και εσείς έχετε καλύτερη διάθεση για να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις. Ξαφνικά γεγονότα και νέα που θα μάθετε θα σας εκπλήξουν ευχάριστα. Το μόνο τροχοπέδη σε αυτή την ευχάριστη ατμόσφαιρα ίσως είναι θέματα στην οικογένεια σας και στο σπίτι σας που ίσως προκαλέσουν μία προσωρινή απογοήτευση και ακύρωση σε όσα σχεδιάζετε με τον σύντροφο σας ή τους συνεργάτες σας.
Mood of the Week: Με τον Κρόνο να έχει απομακρυνθεί από τον αισθηματικό σας τομέα, οι περιορισμοί που βιώνατε αίρονται και νιώθετε πλέον πιο ελεύθεροι να εκφραστείτε και να ολοκληρώσετε τις επιθυμίες σας.

Ζυγός

Οι ειδήσεις που θα λάβετε από άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος θα σας ανεβάσουν ψυχολογικά και θα βρείτε την ενέργεια να δράσετε για να εκπληρώσετε τους κοινούς σας στόχους. Ίσως η στάση από τα αδέλφια σας ή από άτομα που βρίσκονται στην καθημερινότητα σας να σας απογοητεύσει προσωρινά γιατί θα θολώσει το πρόγραμμα που θέλετε να ακολουθήσετε. Σε κάθε περίπτωση προσπαθήστε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας.
Mood of the Week: Η Πανσέληνος για εσάς έρχεται να ολοκληρώσει ότι ήταν σε εκκρεμότητα στην οικογένεια σας και στην δουλειά σας. Η βοήθεια θα δοθεί μέσα από χρήματα που αναμένατε και θα σας έρθουν τώρα.

Σκορπιός

Κάνετε προσπάθεια να αποκαταστήσετε την επικοινωνία στις προσωπικές σας σχέσεις και τις συνεργασίες και όχι αδίκως, γιατί το αποτέλεσμα θα σας ευνοήσει και θα σας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους. Δεν είναι απίθανο αυτές οι προσεγγίσεις να γίνουν εντελώς ξαφνικά είτε από τη δική σας πλευρά είτε από τους άλλους. Μία μικρή προσοχή στα οικονομικά σας, ίσως παρασυρθείτε και χαλάσετε περισσότερα από όσο αντέχει ο προϋπολογισμός σας.
Mood of the Week: Τελευταία εβδομάδα του χρόνου και εσείς κλείνετε πυρετωδώς συμφωνίες και συνεργασίες. Ξαφνικές επαφές και ξαφνικές υπογραφές συμβολαίων θα εμφανιστούν χωρίς να το περιμένετε.

Τοξότης

Στην καθημερινότητα σας θα έχετε ευχάριστες και απροσδόκητες ανατροπές οι οποίες θα οφείλονται στα οικονομικά σας. Θα προχωρήσετε σε αλλαγές καθώς θα δείτε το εισόδημα σας να αυξάνεται. Ωστόσο, καλό θα είναι να μη βασιστείτε σε μεγάλα λόγια που θα ακούσετε μέσα από άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος γιατί θα σας απογοητεύσουν. Και θα επηρεάσουν άσχημα την ψυχολογία σας.
Mood of the Week: Η Πανσέληνος για το δικό σας ζώδιο επηρεάζει τα οικονομικά σας. Φαίνεται ότι θα υπάρχει αύξηση τόσο των εσόδων σας αλλά και της προσωπική σας αξίας και ότι σας ανήκει θα το διεκδικήσετε και θα το λάβετε.

Αιγόκερως

Μετά από τόσα βάσανα αλίμονο εάν δε νιώσετε ότι για πρώτη φορά είστε γεμάτοι από αυτοπεποίθηση ότι θα τα καταφέρετε. Και φυσικά θα το κάνετε! Τα ευχάριστα για εσάς έρχονται αυτή την εβδομάδα μέσα από τα παιδιά σας και τους προσωπικούς σας στόχους που πετυχαίνετε. Ο ερχομός ενός παιδιού είναι ένα από τα επικρατέστερα σενάρια για όσους το επιθυμούν. Το μόνο γκρι σημείο είναι η ψυχολογία σας εξαιτίας των σχέσεων με τα αδέλφια σας ή με κάποιους συγγενείς.
Mood of the WeekΈνα σημαντικό γεγονός μέσα στην εβδομάδας που αφορά εσάς και το σύντροφο σας ή τους στενούς συνεργάτες έρχεται για να φέρει τις λύσεις στις προσωπικές σας φιλοδοξίες και να σας οδηγήσει στην ικανοποίηση και ευτυχία.

Υδροχόος

Μπορεί να έχετε ήδη αρχίσει να νιώθετε το βαρύ κλίμα των υποχρεώσεων με το πέρασμα του Κρόνου στο δικό σας ζώδιο, αυτή η εβδομάδα όμως σας επιφυλάσσει ένα ευχάριστο διάλειμμα όσο αφορά τα ζητήματα της οικογένειας σας και της εργασίας σας. Προσοχή μόνο μη παρασυρθείτε από τις λάθος συμβουλές που θα λάβετε από τους φίλους και το κοινωνικό σας περιβάλλον. Ίσως υπάρχει ένα δικό τους προσωπικό όφελος το οποίο τώρα δε μπορείτε να το αναγνωρίσετε.
Mood of the WeekΗ ψυχολογία σας αρχίζει να αλλάζει και βγαίνετε από τη μαυρίλα που είχατε μπει τα τελευταία χρόνια, αυτό θα έχει αντίκτυπο και στην εργασία και την καθημερινότητα σας. Μπορεί οι ευθύνες να μεγαλώνουν αλλά παράλληλα έχετε τη διάθεση να δράσετε.

 Ιχθύες

Εάν περιμένατε να ακούσετε ευχάριστα νέα από τους φίλους σας και από τα αδέλφια σας τα οποία θα σας βοηθήσουν να επαναπροσδιορίσετε τους προσωπικούς σας στόχους και να τους πετύχετε, τώρα είναι η στιγμή που θα συμβεί. Αυτή την εβδομάδα έχετε τη διάθεση να διασκεδάσετε και να νιώσετε όμορφα δίπλα στους δικούς σας ανθρώπου και θα γίνει. Η μικρή παραφωνία της εβδομάδας ίσως έρθει από τα επαγγελματικά σας, είναι όπως προσωρινή η απογοήτευση.
Mood of the WeekΗ τελευταία Πανσέληνος του χρόνου γίνεται μέσα στις προσωπικές σας φιλοδοξίες, τα όνειρα σας, τους στόχους σας και τις συναισθηματικές σας σχέσεις. Ένας κύκλος κλείνει και νιώθετε ελεύθεροι να μπείτε και πάλι στο στίβο της διεκδίκησης σε όλα τα παραπάνω.

astroteam.gr