Αρχική Eπικαιρότητα Τέλη Κυκλοφορίας: Παράταση μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου

Τέλη Κυκλοφορίας: Παράταση μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου

Nέα παράταση δίνεται στην πληρωμή των τελών κυκλοφορίας 2021 μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου, αντί για 26 Φεβρουαρίου, που είχε οριστεί αρχικά. Αναλυτικότερα σύμφωνα με το ΦΕΚ που εκδόθηκε προ ολίγων ημερών, η προθεσμία για την εμπρόθεσμη καταβολή των τελών κυκλοφορίας έτους 2021, που λήγει την 31-12-2020, καθώς και για τη θέση των οχημάτων σε εκούσια ακινησία, παρατείνεται έως και την τελευταία εργάσιμη μέρα του μηνός Φεβρουαρίου 2021.

Η διαδικασία κατάθεσης πινακίδων ΙΧ

Οι κάτοχοι οχημάτων που επιθυμούν να καταθέσουν τις πινακίδες των ΙΧ, θα έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν αίτηση ακινησίας μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας της ΑΑΔΕ, με το όνομα, myCAR, που θα τεθεί σε λειτουργία πριν το τέλος του έτους.

Πρόστιμο 10.000 ευρώ
Ο κάτοχος ΙΧ θα δηλώσει τα στοιχεία της διεύθυνσής του αλλά και το σημείο ακινητοποίησης του αυτοκινήτου, ενώ θα κρατήσει την άδεια κυκλοφορίας και τις πινακίδες εντός της οικίας. Σε περίπτωση που κάποιος μετακινήσει ένα όχημα για το οποίο έχει υποβληθεί δήλωση ακινησίας, θα επιβληθεί πρόστιμο 10.000 ευρώ. Επιπλέον ένα όχημα που βρίσκεται σταθμευμένο σε διαφορετικό σημείο από το δηλωθέν, θα θεωρείται ότι κυκλοφόρησε.

Πηγή: imerisia.gr
Προηγούμενο άρθροΕυχές από το Αριστοτέλειο Κορινθιακό Εκπαιδευτήριο
Επόμενο άρθροΠοινικές κυρώσεις σε όσους παραβιάσουν τα μέτρα για το ρεβεγιόν