Αρχική Eπικαιρότητα Ο Σκλαβενίτης γίνεται… Jumbo – Η κίνηση έκπληξη (εικόνα)

Ο Σκλαβενίτης γίνεται… Jumbo – Η κίνηση έκπληξη (εικόνα)

Μετά τα Lidl και ο Σκλαβενίτης επιχειρεί να γίνει… Jumbo. Έτσι, επιχειρεί να ξεπουλήσει παιχνίδια αλλά και παιδικά ρούχα,

μέσω click away.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης:

Click away για Παιχνίδια και Παιδικά Ρούχα
Έχετε τη δυνατότητα να παραγγέλνετε Παιχνίδια και Παιδικά Ρούχα μέσω click away στα μεγάλα Καταστήματά μας σε όλη την Ελλάδα.

Τα βήματα είναι:

Δίνετε την παραγγελία σας είτε με email είτε με SMS είτε τηλεφωνικώς στο Κατάστημα από το οποίο επιθυμείτε να παραλάβετε.

Στην παραγγελία σας θα πρέπει να μας αναφέρετε:

Το ονοματεπώνυμό σας

Τον αριθμό του κινητού σας

Ποσότητα και είδος/-η (περιγραφή ή κωδικός ή φωτογραφία). Για τη διευκόλυνσή σας, έχει δημιουργηθεί ηλεκτρονικός κατάλογος των ειδών.

Σε περίπτωση έλλειψης κάποιου είδους, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Εντός 3 εργάσιμων ωρών λαμβάνετε στο κινητό σας SMS, από το Κατάστημά μας, με την επιβεβαίωση της εκτέλεσης της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση έλλειψης κάποιου είδους, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Αποστέλλετε απαντητικό SMS, με την επιθυμητή ημέρα και ώρα παραλαβής της παραγγελίας (π.χ. Σήμερα 18:00 ή Τετάρτη 14:30), εντός ωραρίου Καταστήματος (Δευτέρα έως Παρασκευή: 08:00 – 21:00, Σάββατο: 08:00 – 20:00).

Λαμβάνετε νέο SMS με τα στοιχεία του παραστατικού αγοράς και την επιβεβαίωση της ημέρας και ώρας παραλαβής από το Κατάστημα.

Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας από το σημείο Παραλαβής Παραγγελιών (Click away), το οποίο βρίσκεται σε χώρο εκτός του Καταστήματος.

Προηγούμενο άρθροΤραγωδία στην Κορίνθια: Νεκρός 35χρονος οδηγός φορτηγού από ηλεκτροπληξία
Επόμενο άρθροΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕ ΤΗΝ «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ» ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.