Αρχική Eπικαιρότητα Χριστουγεννιάτικο θαύμα: Κοριτσάκια έστειλαν γράμμα στον νεκρό μπαμπά τους και αυτός τους...

Χριστουγεννιάτικο θαύμα: Κοριτσάκια έστειλαν γράμμα στον νεκρό μπαμπά τους και αυτός τους «απάντησε»

Ο 28χρονος Ματ έχασε τη ζωή του σε ένα τραγικό τροχαίο ατύχημα κοντά στο σπίτι του την 1η Οκτώβρη 2018. Έκτοτε, κάθε Χριστούγεννα και στα γενέθλιά του οι δυο μικρές του κόρες γράφουν ένα γράμμα στον μπαμπά τους στον ουρανό.
Μόνο που αυτά τα Χριστούγεννα ο πολυαγαπημένος τους μπαμπάς απάντησε από τον παράδεισο.
«Ποτέ δεν περίμενα τα κορίτσια να λάβουν απάντηση στα γράμματα που στέλνουν στον ουρανό» λέει η 34χρονη μαμά των κοριτσιών, Στέισι Όκλεϊ, μιλώντας στη βρετανική ταμπλόιντ «The Sun».

Το ταχυδρομείο του Μπρίστολ είχε κάνει τη συγκινητική χειρονομία να στείλει μια πανέμορφη χειροποίητη κάρτα στα κορίτσια από τον μπαμπά τους που βρίσκεται στον ουρανό.

Επίσης έστειλαν κι ένα γράμμα από τον Άγιο Βασίλη, που εύχονταν στις δυο μικρές μαθήτριες, την 6χρονη Άβα Ρόουζ και την 4χρονη Ορόρα, χαρούμενα Χριστούγεννα και τους θύμιζαν να κρεμάσουν τις κάλτσες του στο τζάκι για τα δώρα.
«Έλαβα τα γράμματα από το ταχυδρομείο και νόμισα ότι ήταν διαφημιστικά, αλλά ήταν δυο πανέμορφα γράμματα από την ταχυδρομική υπηρεσία του Μπρίστολ» λέει η μαμά των κοριτσιών συγκινημένη.

«Μόλις τα άνοιξα, τα μάτια μου βούρκωσαν… ακόμη είναι βουρκωμένα. Ήταν τόσο ευγενικό από μέρος τους. Η φροντίδα που επέδειξαν ήταν απίστευτη. Υπάρχουν καλοί άνθρωποι εκεί έξω!» συνεχίζει η Στέισι.
«Σας ευχαριστώ τόσο πολύ αγαπημένοι μου για τις χριστουγεννιάτικες κάρτες σας. Με αγάπη, μπαμπάς!» έγραφαν οι κάρτες των κοριτσιών.

«Οι καλοί μου φίλοι στο ταχυδρομείο του Μπρίστολ μού είπαν για την αξιολάτρευτη κάρτα που στείλατε στον μπαμπά σας στον ουρανό. Οπότε ξέρω ότι ήσαστε καλά κορίτσια και σας εύχομαι Καλά Χριστούγεννα και σας υπενθυμίζω να κρεμάσετε τις κάλτσες σας. Με αγάπη, από τον Άγιο Βασίλη, τα ξωτικά και όλους τους ταράνδους» έγραφε η κάρτα του Άγιου Βασίλη.