Αρχική Eπικαιρότητα Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 14/12 – 20/12 από την Εναλλακτική Παιδεία

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 14/12 – 20/12 από την Εναλλακτική Παιδεία

Το 2020 είναι αδιαμφισβήτητα μία χρονιά σταθμός για όλους μας. Ξεκίνησε με τη σύνοδο των μεγάλων πλανητών τον Ιανουάριο, Κρόνος και Πλούτωνας στον Αιγόκερω, και κλείνει εξίσου θριαμβευτικά με την είσοδο του Δία και του Κρόνου στον Υδροχόο, και τη σύνοδο τους στην μηδενική μοίρα του αέρινου σταθερού ζωδίου στις 21/12. Το μεγάλο χαρακτηριστικό των δύο όψεων που καθόρισαν όλο το 2020, αλλά και δίνουν την πινελιά για την επόμενη δεκαετία, είναι η συμμετοχή του Κρόνου. Κρόνο – Πλούτωνας και Κρόνος – Δίας, περιορισμός και μεταμόρφωση, περιορισμός και δικαιοσύνη. Η λέξη περιορισμός θα μας ακολουθεί για πολύ καιρό ακόμα… μας κάνει όμως να αναλάβουμε και τις ευθύνες μας. Και όταν ο τρόπος που θα αντιμετωπίσουμε τις ευθύνες μας είναι δίκαιος, θα έρθει και η επανάσταση με ουσία!

Αυτή η εβδομάδα εκτός από την είσοδο του Κρόνου και του Δία στον Υδροχόο, στις 17 και 19 Δεκεμβρίου αντίστοιχα, μας επιφυλάσσει την τελευταία έκλειψη του 2020 στις 14 Δεκεμβρίου. Τα παρορμητικά ζώδια (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) μπορούν να ανασάνουν, η μάχη τώρα θα δοθεί από τα μεταβλητά του τρίτου δεκαημέρου. Δίδυμοι προσοχή στις σχέσεις σας και στις εξαπατήσεις. Παρθένοι, οικογενειακά, επαγγελματικά και θέματα υγείας θα σας απασχολήσουν. Με τον Πλούτωνα όμως στο δικό σας δεκαήμερο, θα έχετε τη ψυχική δύναμη να τα αντιμετωπίσετε. Τοξότες, προσοχή σε οτιδήποτε αφορά εσάς και τους γύρω σας, δηλαδή σε όλα. Από τη μία θα έχετε απώλειες, και από την άλλη οι αλλαγές που σας επιφυλάσσει η ζωή το επόμενο εξάμηνο θα είναι συγκλονιστικές. Η ζωή σας θα μεταμορφωθεί. Οι Ιχθύες έχουν αλλαγές στα επαγγελματικά τους, κάτι αφήνετε πίσω και κάτι κερδίζετε. Αρχικά ίσως τρομάξετε με αυτά που θα συμβούν και με τις ευθύνες που θα αναγκαστείτε να αναλάβετε, το αποτέλεσμα όμως θα σας δικαιώσει.

Στις 15 Δεκεμβρίου οι όψεις που σχηματίζονται ευνοούν όλα τα ζώδια, με πρωταγωνιστικό ρόλο όμως τα ζώδια της φωτιά, Κριοί, λέοντες και Τοξότες θα νιώσετε ότι έχετε τη δύναμη να καταφέρετε ότι βάλετε στο μυαλό σας. (Ερμή από τον Τοξότη σε τρίγωνο με τον Άρη από τον Κριό). Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στον Τοξότη δίνοντας έναν αέρα ανανέωσης και ξεγνοιασιάς, αφήνει πίσω της τα σκοτεινά μονοπάτια του Σκορπιού, και μπορούμε να νιώσουμε, να σκεφτούμε πιο ευχάριστα πράγματα. Το δράμα, μας τελείωσε..

16 Δεκεμβρίου και ο Χείρωνας σε ορθή πορεία στην 4.56 του Κριού. Οι παρορμητικοί του πρώτου δεκαημέρου και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή άλλα σημαντικά σημεία στις πρώτες μοίρες του Κριού, Ζυγού, Καρκίνου και Αιγόκερω έκαναν την ανασκόπηση στα τραύματα που κρατάμε μέσα μας και δε φαίνονται; Γιατί αν το αποφύγατε και δεν προετοιμαστήκατε τώρα θα βγουν στην επιφάνεια.

Τα 12 Ζώδια:

Κριός
Έφτασε ο καιρός που θα ακούσετε ευχάριστα για το ζώδιο σας. Επικοινωνιακοί, με θέληση να πετύχετε τους στόχους σας και τις ιδέες. Θέματα σπουδών και νομικές υποθέσεις αυτή την εβδομάδα σας ευνοούν. Σίγουρα είστε από τους πρώτους που θέλετε να βγείτε έξω και να φωνάξετε σε όλους ‘Μη ξεχάσετε να ζήσετε!’ και όσο οι συνθήκες δε σας το επιτρέπουν ίσως σας πιάσουν λίγο τα ψυχολογικά σας. Αλλά θα είναι μόνο για λίγες μέρες. Τα καλύτερα έρχονται για εσάς.
Mood of the Week: Κοινωνικές σχέσεις, φιλίες, φιλοδοξίες και σχέδια αρχίζουν να μπαίνουν στο μικροσκόπιο για εσάς. Ή μάλλον εσείς τα βάζετε γιατί θέλετε ένα ξεκάθαρο τοπίο από εδώ και πέρα στη ζωή σας. Τα χαστούκια ήταν πολλά και δεν χωράνε άλλες αναβολές.

Ταύρος
Αυτή την εβδομάδα θα αρχίσετε να βλέπετε αλλαγές στα οικονομικά σας και στην ψυχολογία σας. Εάν θα είναι θετικές ή αρνητικές εξαρτάται από τη διαχείριση που έχετε κάνει μέχρι τώρα. Όσοι έχετε προγραμματίσει τις επόμενες κινήσεις σας σε εργασιακά και σχέσεις που μέχρι πρότινος δε θέλατε να αποκαλύψετε έχετε την ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις που θα δημιουργηθούν και να βγείτε κερδισμένοι. Νέες ιδέες και νέες προτάσεις θα σας ευνοήσουν.
Mood of the Week: Με σταθερά βήματα και με οργάνωση θα έρθουν οι αλλαγές που επιθυμείτε στα επαγγελματικά σας. Είναι δεδομένο ότι θα αλλάξουν πολλά πράγματα στην εργασία σας, το σημαντικό είναι να είστε όσο περισσότερο γίνεται προετοιμασμένοι για αυτές.

Δίδυμοι
Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας πατάνε σε γερά θεμέλια για να αντέξουν τις δοκιμασίες; Αυτό πρέπει να αναρωτηθείτε αυτή την εβδομάδα, αν δεν είστε σίγουροι για την απάντηση τότε ξεκινήστε να δουλεύετε πάνω σε αυτές. Μην είστε απότομοι στον τρόπο που θα επικοινωνείτε γιατί κάποιες σχέσεις μπορεί να διακοπούν. Αφήστε τους φίλους σας και άτομα από το κοινωνικό σας περιβάλλον να σας βοηθήσουν, μέσα από τις δικές τους ιδέες ίσως βρείτε την απάντηση και τις λύσεις.
Mood of the Week: Ο τρόπος που βλέπετε και αντιμετωπίζετε όλες τις καταστάσεις στη ζωή σας αρχίζει να σοβαρεύει γιατί αλλάζει η ιδεολογία σας. Ανοίγονται νέοι ορίζοντες σε θέματα σπουδών και εκπαίδευσης. Πρόσωπα από το εξωτερικό ή με διαφορετική κουλτούρα θα σας βοηθήσουν.

Καρκίνος
Μετά από τις αλλαγές στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας τα τελευταία χρόνια, το πρώτο που πρέπει να αλλάξετε είναι η καθημερινότητα σας. Ξέρετε ακριβώς τι πρέπει να πετάξετε και τι να κρατήσετε. Κάτι θα πρέπει να μείνει πίσω μέσα στις επόμενες μέρες, οι σχέσεις με τους συναδέλφους σας και η επικοινωνία που έχετε μαζί τους θα πρέπει να αλλάξει για να είστε ικανοποιημένοι. Κυνηγήστε τους στόχους που έχετε βάλει αυτή την εβδομάδα, έχετε μεγάλες δυνατότητες.
Mood of the Week: Από αυτή την εβδομάδα αρχίζετε να βλέπετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε στα οικονομικά σας και κυρίως τα κοινά οικονομικά με το σύντροφο σας ή τους συνεργάτες σας. Εάν θέλετε να λάβετε μία έξτρα οικονομική βοήθεια, θα την πάρετε.

Λέων
Θέματα παιδιών, επιχειρηματικότητας, και συναισθηματικών σχέσεων μπαίνουν στο προσκήνιο για εσάς. Οι αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν στα παραπάνω θα σας αλλάξουν τη ζωή. Γνωρίζουμε ότι δεν είστε και μεγάλος οπαδός των αλλαγών, αυτές όμως είναι από εκείνες που δεν μπορείτε να ελέγξετε. Όποτε προετοιμαστείτε και απολαύστε το. Επίσης, θα έχετε βοήθεια από άτομα που είναι στο εξωτερικό και θα σας προωθήσουν.
Mood of the Week: Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας παίρνουν μία άλλη τροπή, πιο σοβαρή και με τη δυνατότητα να επεκταθείτε και να αφήσετε το δικό σας στίγμα σε ό,τι ασχολείστε. Κάποιες συνεργασίες που σας βάζουν εμπόδια θα διακοπούν.

Παρθένος
Οικογένεια, δουλειά και υγεία θα σας απασχολήσουν τις επόμενες μέρες. Ο συναισθηματικός σας κόσμος, ή μάλλον καλύτερα εκεί που κρατάτε τις μνήμες βαθιά μέσα σας, θα ξυπνήσει από ένα λήθαργο που έχετε προσπαθήσει να τον ρίξετε. Ακούγεται δύσκολο, αλλά θα έχετε καθαρό μυαλό για να τα αντιμετωπίσετε. Τα οικονομικά σας αρχίζουν να βελτιώνονται και θα θελήσετε να κάνετε αλλαγές στο σπίτι σας ώστε να φτιάξει η διάθεση σας.
Mood of the Week: Η καθημερινές σας υποχρεώσεις μπορεί να μην έχουν τελειωμό και να νιώθετε κάθε μέρα την ίδια κούραση, πως θα σας φαινόταν όμως αν σας έλεγα ότι αυτή η κούραση θα σας αποζημιώσει λίγο παρακάτω και τα δώρα θα είναι μεγάλα και πολλά? Υπομονή λοιπόν…

Ζυγός
Οι σχέσεις με τα αδέλφια σας, ο τρόπος που επιλέγεται να συναναστραφείτε μαζί τους και οι κοντινές σας μετακινήσεις ή το μεταφορικό σας μέσο θα σας απασχολήσουν αυτή την εβδομάδα. Ακόμα και μία αλλαγή αυτοκινήτου είναι πιθανή αυτές τις μέρες. Η επικοινωνία σας με τον σύντροφο σας ή με τους συνεργάτες σας φαίνεται να αποκαθίσταται εφόσον έχετε και εσείς τη διάθεση για αυτό. Εκμεταλλευτείτε τις νέες ιδέες που θα έχετε για να προσεγγίσετε τα άτομα που επιθυμείτε.
Mood of the Week: Η επιτυχία και η ευτυχία σας μέσα από τους προσωπικούς σας στόχους ή και τα παιδιά σας, όσοι είστε γονείς, μπορεί να έρχεται με δυσκολία και σκληρή δουλειά, αλλά είναι σίγουρη. Προσπαθήστε λίγο περισσότερο και δε θα χάσετε.

Σκορπιός
Τα οικονομικά σας αρχίζουν να σας προκαλούν ανασφάλεια, αρχίζετε να κινητοποιήστε για να διασφαλίσετε ένα καλύτερο εισόδημα και έχετε πολλές πιθανότητες να το καταφέρετε και να αλλάξετε την καθημερινότητα σας. Μπορεί να μπείτε στη διαδικασία να ξοδέψετε παραπάνω χρήματα για να νιώσετε εσείς πιο όμορφα, καθαρά προσωπική σας απόλαυση. Εάν έχετε σκοπό να υπογράψετε μία συνεργασία προς το τέλος της βδομάδας να ξέρετε ότι θα σας ωφελήσει πολύ.
Mood of the Week: Αλλαγές, αυτή είναι η λέξη που σας ακολουθεί εδώ και κάποια χρόνια και θα συνεχίσει για ακόμα μερικά, αυτή τη φορά θα βάλετε νέες βάσεις στην οικογένεια και στο σπίτι σας. Αλλάζετε εσείς από επιλογή γιατί απλά κουραστήκατε.

Τοξότης
Αυτή την εβδομάδα έχετε την τελευταία έκλειψη του 2020 στο ζώδιο σας και θα δείτε από εδώ και πέρα τη ζωή σας να αλλάζει. Οι μεταβολές που θα βιώσετε θα ξεκινούν από εσάς τους ίδιους και θα γίνουν άμεσα ορατές και στο περιβάλλον σας. Οι πολύ προσωπικές σας σχέσεις και οι συνεργασίες που έχετε ξεκινήσει θα αρχίζουν να αποκτούν άλλη βαρύτητα και τα ξεκαθαρίσματα που θα κάνετε θα σας οδηγήσουν σε μία νένα πορεία ζωής.
Mood of the Week: Ο καθημερινός σας κύκλος ανοίγει. Τα άτομα που θα βάλετε στη ζωή σας θα έχουν άλλη βαρύτητα. Θα αποκτήσετε μία ουσιαστική σχέση με τα αδέλφια σας, τους συγγενείς και γείτονες. Τα συμβόλαια που θα υπογράψετε θα σας αποδώσουν μακροπρόθεσμα.

Αιγόκερως
Οικογενειακά θέματα που σας προκαλούσαν αναστάτωση έχετε την ευκαιρία να τα λύσετε με ήρεμο διάλογο. Οι σκέψεις μπορεί να μην είναι ξεκάθαρες για το τι θέλετε να κάνετε και μπορεί να αλλάζει από τη μία στιγμή στην άλλη αλλά με συγκέντρωση μπορείτε να τα καταφέρετε. Μυστικές σχέσεις και οικονομικές συνεργασίες μπορεί να παρουσιαστούν. Προσοχή μόνο στις λεπτομέρειες και αν χρειαστεί να υπογράψετε κάποιο συμβόλαιο διαβάστε σχολαστικά τους όρους.
Mood of the Week: Από αυτή την εβδομάδα αρχίζουν να σας απασχολούν τα οικονομικά σας και αυτό γιατί οι ευθύνες σας μεγαλώνουν. Το θετικό είναι ότι παράλληλα θα δείτε και τα έσοδα σας να αυξάνονται.

Υδροχόος
Οι φιλικές και οι κοινωνικές σας σχέσεις μεταμορφώνονται και ίσως αναγκαστείτε να διακόψετε κάποιες από αυτές, δε θα σας ενοχλήσει όμως όσο νομίζετε. Τα όνειρα και τα σχέδια σας για το μέλλον αποκτούν ένα αέρα ανανέωσης. Θα είστε πιο ανοιχτοί σε νέες προτάσεις. Οι γνωριμίες που θα κάνετε θα σας ανανεώσουν και θα είστε πολύ περισσότερο κοινωνικοί. Οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες θα έχουν την ευκαιρία να λύσουν ένα πρόβλημα που υπήρχε στη δουλειά τους.
Mood of the Week: Έρχεται η στιγμή που τα ελεύθερα πνεύματα του ζωδιακού, εσείς δηλαδή, πρέπει να σοβαρευτούν, να αντιμετωπίσουν τις ευθύνες των πράξεων τους για να εδραιωθούν. Δεν είναι απαραίτητη η συναισθηματική δέσμευση σε μία σχέση, αλλά η δέσμευση στις δικές επιλογές.

Ιχθύες
Σας απασχολεί και θα συνεχίσει να σας απασχολεί η εξέλιξη της καριέρας σας και της εικόνας που βγάζετε στο περιβάλλον σας. Οι αλλαγές θα διαδέχονται η μία της άλλη και η πίεση που θα νιώσετε για να ανταπεξέλθετε στις αλλαγές θα είναι μεγάλη. Μπορεί αυτό να σας τρομάξει αρχικά, αλλά το οικονομικό όφελος που θα έχετε αξίζει την προσπάθεια. Αλλαγές επίσης θα πραγματοποιηθούν και μέσα στον χώρο του σπιτιού σας.
Mood of the Week: Μην αφήσετε ανασφάλειες και φοβίες να μπουν εμπόδιο στα σχέδια σας. Και κυρίως μη ξεχάσετε ότι για ένα χρόνο, από αυτή την εβδομάδα, θα έχετε ένα δίχτυ προστασίας να σας σκεπάζει στις κακοτοπιές που θα εμφανιστούν.