Αρχική Ν. Κορινθίας Επίσκεψη του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή στο αμαξοστάσιο των ΚΤΕΛ...

Επίσκεψη του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή στο αμαξοστάσιο των ΚΤΕΛ Κορινθίας στη Μαγούλα (video-φώτο)

Τον Υπουργό Μεταφορών και Υποδομών κ. Κώστα Καρανανλή υποδέχτηκαν και ξενάγησαν στις εγκαταστάσεις του Εργοταξίου, ο Πρόεδρος της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών κ. Σοφοκλής Φάτσιος και ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Κορινθίας κ. Νότης Μάρκελλος.
Παραβρέθηκε επίσης:
Ο Πρόεδρος του ΟΑΣΑ Γιάννης Γκόλιας, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΣΑ κ. Νίκος Αθανασόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης  Δυτικής Αττικής κ. Λευτέρης Κοσμόπουλος, ο Δήμαρχος Ελευσίνας κ. Αργύρης Οικονόμου, ο Αντιδήμαρχος Ελευσίνας κ. Μενέλαος Μίχας και σύσσωμο το Δ.Σ. του ΚΤΕΛ Κορινθίας.

Μέρα με τη μέρα βελτιώνουμε τις αστικές συγκοινωνίες. Η κατάσταση όμως δεν είναι ιδανική. Δεν είναι αυτή που αξίζει στους πολίτες”, δήλωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμνλής στο πλαίσιο επίσκεψής του στο αμαξοστάσιο των ΚΤΕΛ Κορινθίας στη Μαγούλα, τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου, με αφορμή την ολοκλήρωση της παραλαβής των 200 λεωφορείων των ΚΤΕΛ, τα οποία και έχουν ενισχύσει το στόλο της Αττικής.

“Σήμερα, λοιπόν, πρόσθεσε ο υπουργός, μετά από 17 μήνες, έχουμε κάνει τα πρώτα σημαντικά βήματα. Έχουν έρθει τα 200 λεωφορεία των ΚΤΕΛ. Σε λίγες εβδομάδες θα έχουμε και τα 300 λεωφορεία με την διαδικασία του leasing και σταδιακά θα κάνουμε το μεγάλο άλμα για να πάρουμε 1.300 νέα ηλεκτροκίνητα λεωφορεία. Κάνουμε λοιπόν μια στρατηγική αναδιάρθρωσης και αναμόρφωσης των αστικών συγκοινωνιών”.

Ο υπουργός Κώστας Καραμανλής κατά την επίσκεψή του στο αμαξοστάσιο συνομίλησε με οδηγούς των λεωφορείων και ευχαρίστησε για άλλη μία φορά όλους τους εργαζόμενους στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αλλά και τους πολίτες για τη μεγάλη υπομονή που κάνουν.

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθροΟΕΒΕ Κορινθίας: Oι μικρομεσαίες επιχειρήσεις του κλάδου οδηγούνται με μαθηματική ακρίβεια σε λουκέτο
Επόμενο άρθροΕμβόλιο: Πόσο θα κοστίζει το ραντεβού στο φαρμακείο