Αρχική Ν. Κορινθίας Συνεδρίασε το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας της ΠΕ Κορινθίας

Συνεδρίασε το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας της ΠΕ Κορινθίας

Συνεδρίασε το ΣΟΠΠ (Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας) της ΠΕ Κορινθίας, παρουσία του χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Τάσου Γκιολή, των θεματικών Αντιπεριφερειαρχών Χάρη Βυτινιώτη και Αθηνάς Κόρκα, του συντονιστή Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου Βασίλη Χαντζή, καθώς και στελεχών των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας.
Στη συνεδρίαση, συμμετείχαν επίσης, εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, των δήμων, των εθελοντικών οργανώσεων αλλά και άλλων υπηρεσιών που σχετίζονται με την Πολιτική Προστασία.
Μεταξύ άλλων, ο Τ. Γκιολής δήλωσε ότι η Π.Ε. Κορινθίας είναι σε πλήρη ετοιμότητα, έχοντας ήδη προβεί σε καθαρισμούς ρεμάτων, ενώ επισήμανε την εξαιρετική συνεργασία με δήμους, άλλους εμπλεκόμενους φορείς και εθελοντικές οργανώσεις.
“Πρόθεση της Περιφέρειας είναι να ενισχυθεί ο μηχανισμός πολιτικής προστασίας σε προσωπικό, εξοπλισμό και υποδομές” δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης.

Προηγούμενο άρθροTραγικό θάνατο βρήκε μια 50χρονη γυναίκα στο Σκαφιδάκι Άργους που έπεσε από μπαλκόνι του σπιτιού της
Επόμενο άρθροΒΛΑΣΗΣ ΤΣΙΩΤΟΣ: ΑΠΕΙΡΙΑ – ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΤΗΤΑ – ΨΕΥΔΗ – ΑΣΕΒΕΙΑ – ΑΓΩΝΙΑΣΤΕΡΕΑ ΒΑΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΜΙΑΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ (VIDEO)