Αρχική Eπικαιρότητα Παρατείνεται η πληρωμή των τελών κυκλοφορίας του 2021 κατά δύο μήνες

Παρατείνεται η πληρωμή των τελών κυκλοφορίας του 2021 κατά δύο μήνες

Με το Κοινό Δελτίο Τύπου των Υπουργείων Οικονομικών και Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων για την Επέκταση μέτρων οικονομικής ενίσχυσης για τον μήνα Δεκέμβριο ανακοινώθηκε μεταξύ άλλων και η παράταση της πληρωμής των τελών κυκλοφορίας του 2021 κατά δύο μήνες, μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου 2021. Δείτε σχετικά και το σχετικό Δελτίο Τύπου του Υπουργείου Οικονομικών Παράταση της προθεσμίας για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας του 2021 και για τη θέση των οχημάτων σε εκούσια ακινησία

Δελτίο Τύπου

Παράταση της προθεσμίας για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας του 2021 και για τη θέση των οχημάτων σε εκούσια ακινησία

Με απόφαση του Υφυπουργού Οικονομικών κ. Απόστολου Βεσυρόπουλου, θα παραταθεί η προθεσμία για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας του 2021, καθώς και για τη θέση των οχημάτων σε εκούσια ακινησία, έως τις 26 Φεβρουαρίου 2021.

Όπως επισημαίνει σε δήλωσή του ο κ. Βεσυρόπουλος, «η Κυβέρνηση έχει πλήρη αντίληψη και συναίσθηση των δυσκολιών, αλλά και των ιδιαίτερων συνθηκών, που έχει δημιουργήσει η πανδημία. Η παράταση για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας είναι επιβεβλημένη, για να διευκολύνει τους πολίτες και να δοθεί η δυνατότητα σε όλους να εκπληρώσουν αυτή την υποχρέωση».

Το Υπουργείο Οικονομικών τονίζει ότι δεν θα υπάρξει νέα παράταση και η εξόφληση των τελών κυκλοφορίας πρέπει να γίνει έως τις 26 Φεβρουαρίου 2021.

Προηγούμενο άρθροΠέθαναν δυο εθελοντές που έκαναν το εμβόλιο των Pfizer – BioNTech
Επόμενο άρθροΝοσοκόμος που νόσησε από κορωνοϊό δείχνει το σώμα του και σοκάρει