Αρχική Eπικαιρότητα Νοσοκόμος που νόσησε από κορωνοϊό δείχνει το σώμα του και σοκάρει

Νοσοκόμος που νόσησε από κορωνοϊό δείχνει το σώμα του και σοκάρει

Ο Mike Schultz από το Σαν Φρανσίσκο, είναι intsagram influencer και νοσοκόμος, ο οποίος νόσησε με βαριάς μορφής κορωνοϊό και αποφάσισε να δείξει τι έκανε η ασθένεια στο σώμα του, σοκάροντας τον πλανήτη.

Ο 43χρονος άντρας ήταν ένα αό τα 38 άτομα που κόλλησαν τον ιό στο Winter Party Festival στο Μαϊάμι στις αρχές του περασμένου Μαρτίου και το οποίο τελείωσε μια ημέρα πριν ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας κηρύξει την πανδημία.

Δυστυχώς για εκείνον, το επόμενο διάστημα της ζωής του ήταν ένα πραγματικό βάσανο, καθώς χωρίς να έχει κάποιο υποκείμενο νόσημα και ενώ ακολουθούσε έναν υγιεινό τρόπο ζωής, νόσησε πολύ βαριά από τον κορωνοϊό. Όπως είπε ο ίδιος, γνωρίζοντας την καλή του υγεία και το νεαρό της ηλικίας του, θεώρησε ότι δε θα κινδυνεύσει πηγαίνοντας στο φεστιβάλ, όμως τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα φαντάστηκε.

Μια εβδομάδα αφότου κόλλησε τον ιό ξεκίνησαν να εμφανίζονται και τα συμπτώματα, ενώ για 6 ολόλκληρες εβδομάδες πάλευε για την ζωή του στο νοσοκομείο. Ο πυρετός του έφτασε το 39,5 και τα πνευμόνια του γέμισαν με υγρό. Ήταν πραγματικά εξαντλημένος και είχε χάσει την αίσθηση του χρόνου.

Όταν η ασθένεια πέρασε, ο 43χρονος αποφάσισε να δείξει στον κόσμο τις επιπτώσεις του κορωνοϊού στο σώμα του και έτσι δημοσίευσε δυο φωτογραφίες τους από το πριν και το μετά. Οι 40.000 followers του έμειναν σοκαρισμένοι από τις εικόνες που αντίκρυσαν, καθώς ο Schultz δείχνει άλλος άνθρωπος. Από τα 86 κιλά που ζύγιζε έφτασε τα 63 και όπως αποκαλύπτει νιώθει ακόμα αδύναμος. Ακόμα και το να βγάλει αυτήν την selfie ήταν κάτι δύσκολο για αυτόν.

Ευτυχώς όμως, η υγεία του γνώρισε βελτίωση και ο ίδιος βγήκε από το νοσοκομείο 57 ημέρες μετά την εισαγωγή του.

Προηγούμενο άρθροΠαρατείνεται η πληρωμή των τελών κυκλοφορίας του 2021 κατά δύο μήνες
Επόμενο άρθροΟ Κορίνθιος ζωγράφος που διαπρέπει στην Ισπανία!- Κώστας Πρωτοπαπάς