Αρχική Eπικαιρότητα Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις μέχρι 06/12 από την Εναλλακτική Παιδεία

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις μέχρι 06/12 από την Εναλλακτική Παιδεία

Όλη η εβδομάδα τρέχει με την ενέργεια της Σεληνιακής Έκλειψης στο ζώδιο των Διδύμων, της πληροφορίας, των μετακινήσεων, της μάθησης, και με τον Τοξότη να βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο της έκλειψης, οι ιδέες μας και τα πιστεύω μας αλλάζουν. Κατά τη διάρκεια της έκλειψης, οι Δεσμοί της Σελήνης, που συμμετέχουν ενεργά σε κάθε τέτοιο φαινόμενο, βρίσκονται σε στάση και σχηματίζουν τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, όπου πριν λίγες μέρες επέστρεψε στην ορθή πορεία του. Πρακτικά, εδώ θα δούμε καρμικά γεγονότα τα οποία είχαμε παραλείψει και σχετίζονται περισσότερο με την υγεία, σωματική, ψυχολογική και συναισθηματική, να επανέρχονται. Η Σελήνη σε αντιπαραλληλία με τον Δία, το Μεσουράνημα της Έκλειψης και τον Κρόνο, θα μας τονίσουν ακόμα περισσότερα τέτοια θέματα, τα οποία είναι όμως απαραίτητα να τα περάσουμε για να κλείσουμε τις πληγές μας και να σταθούμε όρθιοι. Το εξάγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Χείρωνα, τον προσωπικό μας θεραπευτή, θα μας δώσει τη δυνατότητα να γιατρέψουμε ότι μας πονάει στο μυαλό και στην καρδιά. Με βάση τις συντεταγμένες της Ελλάδας, η Σελήνη σχηματίζει ένα τρίγωνο ακριβείας με τον Ωροσκόπο στο χάρτη της Πανσελήνου. Το τρίγωνο αυτό μας δίνει την εσωτερική δύναμη να σηκωθούμε και να εξωτερικεύσουμε μέσα από τις επικοινωνίες μας, τις ιδέες μας και τον καθημερινό μας κύκλο, τα καλά χαρακτηριστικά μας που μέχρι στιγμής δεν μπορούσαμε εξαιτίας των συνθηκών. Ο Ωροσκόπος στον Υδροχόο στην 8η μοίρα, όπου στις 17 Φεβρουαρίου 2021 θα σχηματιστεί το τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού (με μία μοίρα απόκλιση), θα μας ωθήσει να εξωτερικεύσουμε ό,τι μας καταπίεζε. Κάθε Σεληνιακή Έκλειψη είναι και μία Πανσέληνος, αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε αποκαλύψεις και λαμβάνοντας υπόψη τα ζώδια που συμμετέχουν και τον ωροσκόπο, οι
πληροφορίες που θα μας αποκαλυφθούν θα αφορούν το κοινωνικό σύνολο. Η επίδραση τους θα είναι παγκόσμια. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι του μεταβλητού
σταυρού (Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες), κυρίως γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο ή όσοι έχουν πλανήτες κοντά στην 8η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Στις 30 Νοεμβρίου επίσης, ο Ερμής από τις τελευταίες μοίρες του Σκορπιού σχηματίζει ένα βοηθητικό εξάγωνο με τον Κρόνο, λίγο πριν αφήσει ο τελευταίος το ζώδιο του Αιγόκερου. Το τρίτο δεκαήμερο των ζωδίων του νερού ( Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες) και της γης (Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι) θα έχουν την ευκαιρία να θέσουν τις ιδέες τους σε πράξη με την προυπόθεση ότι έχει προηγηθεί το διάστημα της σωστής οργάνωσης. Λογική, σοβαρότητα και συγκέντρωση είναι απαραίτητα.

Μία μέρα μετά, με την έναρξη του τελευταίου μήνα της χρονιάς, ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Τοξότη. Τα ζώδια της φωτιάς (Κριός, Λέων και Τοξότης) θα είναι πιο επικοινωνιακά και εξωστρεφή. Για όλα τα ζώδια όμως θα ακουστεί αυτή η φωνή της αισιοδοξίας και η ανάγκη να μάθουμε νέα πράγματα και να επικοινωνήσουμε.

Στο τέλος της εβδομάδας, η Αφροδίτη που παραμένει στο ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει ένα όμορφο τρίγωνο με τον ονειρικό Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων. Τα ζώδια του νερού και της γης γεννημένα στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου θα δουν όνειρα, επιθυμίες συναισθηματικές και οικονομικές να πραγματοποιούνται.

Τα 12 Ζώδια:

Κριός

Έχετε την ευκαιρία στην αρχή της εβδομάδας να τακτοποιήσετε οικονομικές υποχρεώσεις. Επίσης, αν σας δοθεί έμμεσα η δυνατότητα να αυξήσετε, έστω και προσωρινά, το εισόδημα σας να το εκμεταλλευτείτε, ακόμα και αν σημαίνει περισσότερη δουλειά. Η διάθεση αλλάζει και σκέφτεστε θετικά. Η ανάγκη να επεκτείνετε τις γνώσεις σας και να ταξιδέψετε με το μυαλό θα σας βοηθήσουν στην επίτευξη ενός οικονομικού και συναισθηματικού στόχου.
Mood of the Week: Η Σεληνιακή Έκλειψη θα φέρει αποκαλύψεις και αλλαγές στις καθημερινές επικοινωνίες, τις μετακινήσεις, τις σχέσεις με τα αδέλφια σας. Η ολοκλήρωση ενός συμβολαίου ή συμφωνητικού θα σας απασχολήσει μέσα στις επόμενες μέρες.

Ταύρος

Όλη η εβδομάδα κινείται γύρω από τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, τους πολύ κοντινούς σας ανθρώπους και τις συνεργασίες σας. Σε κάθε περίπτωση τα πράγματα ηρεμούν και είναι πιο εύκολο να επιτύχετε τους στόχους σας. Εάν περιμένατε να λάβετε επιπλέον χρήματα, θα έρθουν από τα μέσα της εβδομάδας και μετά. Ψυχολογικά ανεβαίνετε και μπορείτε να κάνετε πολλά από τα όνειρα σας πραγματικότητα, ιδιαίτερα το τρίτο δεκαήμερο.
Mood of the Week: Οι εκλείψεις που ακολουθούν μέχρι και λίγο πριν το τέλος του 2021 έρχονται για να σας τονίσουν τις οικονομικές και συναισθηματικές σας ανασφάλειες. Για να απαλλαγείτε από τις ανασφάλειες σας πρέπει να δράσετε.

Δίδυμοι

Η καθημερινότητα σας και η οργάνωση των υποχρεώσεων σας θα σας αποσπάσουν αρκετή από την ενέργεια σας. Παράλληλα όμως, ένα μεγάλο επαγγελματικό όνειρο θα εκπληρωθεί. Για ό,τι έχετε προσπαθήσει θα δικαιωθείτε. Με το πέρασμα του Ερμή στον Τοξότη, οι συνεργάτες και ο σύντροφος σας θα είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακοί και θετικοί και θα έχουν τη διάθεση να συζητήσουν όποια εμπόδια και προβλήματα υπήρχαν.
Mood of the Week: Είστε στο επίκεντρο της εβδομάδας με την Έκλειψη στο δικό σας ζώδιο. Κάτι αλλάζει μέσα σας, αλλάζετε εσείς οι ίδιοι εξωτερικά και εσωτερικά και κατ’ επέκταση και στο περιβάλλον σας και τους σημαντικούς άλλους της ζωής σας.

Καρκίνος

Η συναισθηματική σας ζωή τακτοποιείται και όσοι είστε γονείς θα περάσετε ευχάριστες στιγμές με τα παιδιά σας. Βλέπετε τη ζωή σας, όσο σας το επιτρέπει ο χαρακτήρας σας, χωρίς τα μαύρα γυαλιά που φορούσατε τα τελευταία χρόνια. Το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο θα έχουν μια σταθεροποίηση στις σχέσεις σας. Οι επικοινωνίες σας θα αφορούν κυρίως θέματα της καθημερινότητας σας.
Mood of the Week: Για εσάς αυτή η έκλειψη αφορά την ψυχολογία σας. Τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει τη ζωή σας, αλλά τώρα που αρχίζουν οι καταστάσεις να φτιάχνουν μην πέσετε ψυχολογικά. Επίσης, κάποια από τα μυστικά σας μπορεί να αποκαλυφθούν.

Λέων

Οικογενειακές σχέσεις που είχαν διαταραχθεί το προηγούμενο διάστημα θα επιλυθούν. Η δύναμη που θα πάρετε θα σας δώσει την ενέργεια να εκμεταλλευτείτε τα γεγονότα τόσο στον εργασιακό σας χώρο όσο και στις καθημερινές σας υποχρεώσεις. Η οργάνωση και η εργατικότητα που έχετε επιδείξει θα ανταμειφθεί. Εάν θέλετε να μετακομίσετε ή να αγοράσετε κάποιο ακίνητο είναι καλή εποχή για να το κάνετε.
Mood of the Week: Η έκλειψη αυτή σας επηρεάζει στον τρόπο που αντιλαμβάνεστε την χαρά και την ευτυχία στη ζωή. Θα δείτε ότι αντλείτε ενέργεια από διαφορετικά πράγματα. Οι γονείς θα έχουν ευχάριστα νέα από τα παιδιά τους. Η δημιουργικότητα θα βγει αβίαστα.

Παρθένος

Ο τρόπος που θα επικοινωνείτε δεν θα είναι απλά διεκπεραιωτικός αλλά ουσιαστικός, με την ανάγκη να μεταφέρετε τις σωστές πληροφορίες και να δείξετε τα πραγματικά σας συναισθήματα και κίνητρα. Σε ότι αφορά την προσωπική σας και συναισθηματική σας ζωή θα κάνετε ξεκάθαρες συζητήσεις. Από τα μέσα της εβδομάδας και μετά ίσως χρειαστεί να επιλύσετε οικογενειακά θέματα ή ακόμα και να κάνετε μια μετακόμιση εάν το επιθυμείτε.
Mood of the Week: Θα δείτε τις προτεραιότητες σας σε οικογενειακά και επαγγελματικά να ανατρέπονται. Οι αλλαγές θα διαδέχονται η μία την άλλη. Η επίσημη δέσμευση σε μια συνεργασία ή ένα γάμο είναι μέσα στα πολύ πιθανά σενάρια.

Ζυγός

Μπορεί στα προσωπικά σας και όσο μείνει ο Άρης στον Κριό να υπάρχουν κάποιες τελευταίες εντάσεις, στα οικονομικά σας όμως δεν ισχύει το ίδιο. Μετά από πολύ καιρό θα δείτε τον κόπο και την εργασία σας να ανταμείβονται και μάλιστα είναι πολύ πιθανό, ιδιαίτερα το δεύτερο δεκαήμερο, να επιτύχει και μία θέση – όνειρο στα επαγγελματικά του. Η καθημερινότητα σας θα είναι πιο ομαλή και θα έχετε και εσείς άλλη διάθεση.
Mood of the Week: Στο μυαλό σας αυτές τις μέρες και για περίπου όλο το 2021, θα γυρίσουν θέματα σπουδών και επιμόρφωσης που θα μπορούσαν να βελτιώσουν την κοινωνική σας εικόνα. Εάν υπήρχαν εκκρεμότητες σε νομικές υποθέσεις θα ολοκληρωθούν.

Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα θα είστε πολύ πιο εξωστρεφείς στις προσωπικές σας υποθέσεις θέλοντας να τακτοποιήσετε συναισθηματικές εκκρεμότητες και τα κακώς κείμενα που μπορεί να έχουν προκύψει. Θα είστε πολύ πιο ρομαντικοί και θα επιδιώξετε να δείξετε αυτή την πλευρά του εαυτού σας. Επίσης, σας δίνεται η δυνατότητα να διαπραγματευτείτε συμβόλαια και συμφωνίες με όρους ευνοϊκούς προς εσάς.
Mood of the Week: Αυτή η έκλειψη μπορεί να επαναφέρει ερωτικές και οικονομικές ανασφάλειες που σας είχαν απογοητεύσει στο παρελθόν. Θα αποφασίσετε να κάνετε ένα καλό ξεκαθάρισμα μέσα σας και να πάρετε οριστικές αποφάσεις.

Τοξότης

Μπορεί το τελευταίο διάστημα να κουβαλάτε φοβίες και ανασφάλειες σχετικά με οικογενειακές υποθέσεις, αυτή την εβδομάδα όμως έχετε την ευκαιρία να τα ξεπεράσετε και να γίνετε ξεκάθαροι στις διεκδικήσεις σας. Μια ευχή σας θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς να καταβάλλετε την προσπάθεια που νομίζετε ότι απαιτείται. Οικονομικές συναλλαγές που παραμένουν κρυφές θα μπορούν να ολοκληρωθούν.
Mood of the Week: Οι εκλείψεις που θα ακολουθήσουν τον επόμενο χρόνο έρχονται για να αλλάξουν εσάς και τις προσωπικές σας σχέσεις και συνεργασίες. Η συγκεκριμένη στις 30/11, θα σας αποκαλύψει τα σχέδια και τα κίνητρα των σημαντικών άλλων της ζωής σας.

Αιγόκερως

Διεκδικείτε τα όνειρα σας και δεν αφήνετε κανέναν να μπει εμπόδιο σε αυτά. Οι στόχοι σας και οι επιθυμίες σας είναι ξεκάθαροι. Έχετε προετοιμαστεί εδώ και αρκετό καιρό για αυτή τη διαδικασία. Ακόμα και αν χρειαστεί να βγάλετε κάποιους ανθρώπους από τη καθημερινότητα σας θα το κάνετε. Εάν θέλετε να υπογράψετε κάποιο συμβόλαιο είναι η κατάλληλη περίοδος για να το κάνετε.
Mood of the Week: Είναι δεδομένο ότι οι ταλαιπωρίες που έχετε περάσει τα τελευταία χρόνια σας έχουν εξουθενώσει σωματικά και ψυχικά. Η καθημερινότητα σας όμως αλλάζει και εμπλουτίζεται με νέα ενδιαφέροντα.

Υδροχόος

Τα επαγγελματικά σας σχέδια φαίνεται να εκπληρώνονται με τις καλύτερες προδιαγραφές εφόσον σας αποφέρουν και τα οικονομικά οφέλη που θέλετε. Λίγο πριν την είσοδο του Κρόνου στο δικό σας ζώδιο έχετε την ευκαιρία για λίγο ακόμα να προετοιμάσετε τον εαυτό σας για τις ευθύνες που θα αναλάβετε. Από την αρχή του Δεκεμβρίου θα είστε πολύ εξωστρεφείς και επικοινωνιακοί με διάθεση να έρθετε ‘κοντά’ με τους φίλους σας.
Mood of the Week: Αυτή η έκλειψη θα αποκαλύψει θέματα συναισθηματικά, ερωτικά, δημιουργικότητας και παιδιών. Πολλοί εκπρόσωποι θα αναλάβουν ευθύνες για ένα παιδί τους ή ακόμα και την έναρξη μιας επιχειρηματικής – δημιουργικής δραστηριότητας.

Ιχθύες

Θέματα εξωτερικού, νέες συνεργασίες, συμβόλαια, νομικές υποθέσεις και θέματα σπουδών θα σας απασχολήσουν το επόμενο διάστημα με το αποτέλεσμα όμως σε κάθε περίπτωση να σας ευνοεί. Αν στοχεύατε σε κάτι συγκεκριμένο στους παραπάνω τομείς είναι η ευκαιρία σας να το πραγματοποιήσετε. Στα επαγγελματικά θα σας δοθεί επίσης η δυνατότητα να αλλάξετε και να εξωτερικεύσετε τις δυνατότητες σας.
Mood of the Week: Για εσάς, όπως και για όλα τα υπόλοιπα μεταβλητά ζώδια, ο επόμενος χρόνος κρύβει πολλές αλλαγές σε θέματα καριέρας και οικογένειας. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οικογενειακές υποθέσεις και κατοικίας.

astroteam.gr