Αρχική Ν. Αχαΐας Πάτρα: Γλέντι στην Παραλία εν μέσω κορωνοιού με 25 άτομα!

Πάτρα: Γλέντι στην Παραλία εν μέσω κορωνοιού με 25 άτομα!

Πρόστιμα έπεσαν στην Πάτρα το απόγευμα της Τρίτης από την Αστυνομία, τόσο σε άτομα που διοργάνωσαν και συμμετείχαν σε γλέντι στην Παραλία Πατρών, όσο και σε κατάστημα που λειτουργούσε παρά την απαγόρευση και σέρβιρε ποτά.

Πιο συγκεκριμένα, αστυνομικοί του 3ου Τμήματος, επενέβησαν σε σπίτι στην Παραλία Πατρών όπου σε αυλή είχαν συγκεντρωθεί 25 περίπου άτομα και έκαναν πάρτι, χρησιμοποιώντας στερεοφωνικό συγκρότημα.

Μόλις εμφανίστηκαν οι αστυνομικοί οι περισσότεροι εξαφανίστηκαν, έμειναν όμως πίσω ο διοργανωτής καθώς και οκτώ ακόμη άτομα. Στον πρώτο επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ ενώ οι υπόλοιποι εισέπραξαν 800άρια. Ένας ακόμη που βρισκόταν στο σημείο αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία του στους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα να προσαχθεί στο Αστυνομικό Τμήμα και να του επιδοθεί εκεί το πρόστιμο των 300 ευρώ.

Στην δεύτερη περίπτωση αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης διαπίστωσαν ότι λειτουργούσε κατάστημα επί της οδού Φαναρίου, στο οποίο βρίσκονταν μέσα θαμώνες στους οποίους σερβίρονταν ποτά.Στην ιδιοκτήτρια του καταστήματος επιβλήθηκε πρόστιμο 5000 ευρώ, ενώ στον άνδρα που λειτουργούσε το κατάστημα επιδόθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ

patrastimes.gr