Αρχική Eπικαιρότητα Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 23/11 – 29/11 από την Εναλλακτική Παιδεία

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 23/11 – 29/11 από την Εναλλακτική Παιδεία

Αυτή η εβδομάδα μας προετοιμάζει για την σεληνιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Νοεμβρίου στην 8η μοίρα των Διδύμων. Αρκετές πληροφορίες που παρέμεναν κρυφές, αλλά και η γνώση των καταστάσεων που ζούμε καθημερινά, θα αποκαλυφθούν. Με τον ίδιο τρόπο θα απελευθερωθούν και οι ιδέες μας που πολλές φορές μας κρατούσαν δέσμιους των καταστάσεων.

Σημαντικός είναι ο ρόλος του Ερμή αυτή την εβδομάδα που σχηματίζει θετικές όψεις με τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα. Ο Ερμής στις 24/11 από το ζώδιο του Σκορπιού θα βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων στην  18η μοίρα των ζωδίων του νερού. Η διαίσθησή μας θα είναι αρκετά έντονη και θα μπορούμε να κατανοήσουμε το πραγματικό νόημα που υπάρχει πίσω από τις λέξεις και τις σκέψεις τόσο των άλλων, όσο και εμάς των ίδιων. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες) γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου.

Στις 27/11 ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα από την 23η μοίρα του Σκορπιού και Αιγόκερω αντίστοιχα. Αυτή η όψη μας δίνει τη δυνατότητα να πούμε τις αλήθειες μας και τις πιο βαθιές μας σκέψεις. Οι συζητήσεις θα είναι έντονες και κάποιες φορές θα υπάρχει ένα ερωτικό και κυριαρχικό υπονοούμενο. Η πειθώ είναι το δυνατό χαρτί για όσους δουν την ευκαιρία και την εκμεταλλευτούν. Τα ζώδια του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες) και της γης (Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι) γεννημένοι στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου έχουν μεγαλύτερη δυνατότητα να δουν την ευκαιρία.

Την ίδια μέρα η Αφροδίτη, που πλέον βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού, έρχεται σε αντίθεση με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου στην 7η μοίρα των παραπάνω σταθερών ζωδίων. Ξαφνικοί έρωτες, ξαφνικά κέρδη, αλλά και ξαφνικές διασπάσεις και χωρισμοί. Το στοιχείο του Ουρανού είναι η ανατροπή και να μας ξεβολέψει από τις υπάρχουσες καταστάσεις. Πολλές φορές θέλουμε να αντισταθούμε σε αυτές τις αλλαγές, αλλά τα πράγματα εξελίσσονται με τέτοιο τρόπο που μας το καθιστά πρακτικά αδύνατο. Στη συνέχεια όμως καταλαβαίνουμε ότι ό,τι μας συνέβη ήταν τελικά αναγκαίο για να εξελιχθούμε.  Τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι) γεννημένα το πρώτο δεκαημέρο θα δεχτούν την επιρροή αυτής της όψης.

Στις 29/11, μία μέρα πριν την σεληνιακή έκλειψη, ο Ποσειδώνας γυρίζει ορθόδρομος στην 18η μοίρα των Ιχθύων. Η ορθοδρόμηση του πλανήτη της παραπλάνησης, της φαντασίας αλλά και της απόλυτης εσωτερικής πίστης, μας βοηθάει να ξεφύγουμε από ότι είχαμε λανθασμένα – ονειρικά πλασμένα – στο μυαλό μας και να ξεκαθαρίσουμε το θολό τοπίο που υπήρχε γύρω μας. Το δεύτερο και οι αρχές του τρίτου δεκαημέρου των ζωδίων του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες) έχουν ένα διάστημα μπροστά τους μέχρι τέλος Ιουνίου του 2021 να δουν ευχές και όνειρα να πραγματοποιούνται.

Την ίδια μέρα (29/11) ο Ερμής, που συνεχίζει το ταξίδι του στις τελευταίες μοίρες του ζωδίου του Σκορπιού, σχηματίζει ένα βοηθητικό εξάγωνο με τον Δία από τον Αιγόκερω στην 25η μοίρα αυτών των ζωδίων. Η κριτική και αναλυτική μας σκέψη έχει θετική επίδραση στα σχέδιά μας. Θέλουμε και αναζητάμε την επέκταση και εξετάζουμε κάθε πλάνο εξονυχιστικά σε ότι θέλει να πετύχει ο καθένας και σε αυτή την όψη θετικά επηρεασμένα, είναι τα ζώδια του νερού και της γης, γεννημένα στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου.

Τα 12 ζώδια:

Κριός

Η εβδομάδα ξεκινάει με θετική εξέλιξη στα οικονομικά σας, ιδιαίτερα όσον αφορά μεγάλα ιδρύματα, όπως τράπεζες και πολυεθνικές εταιρείες. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι οι όροι που θα υπογράψετε και οι συμφωνίες που θα κλείσετε, έστω και προφορικά, να περιέχουν τη δική σας αλήθεια αλλά και των άλλων, για να μην υπάρχει ξαφνική διάσπαση. Στη δουλειά σας, εκμεταλλευτείτε πληροφορίες που θα σας αποκαλυφθούν.

Mood of the week:  Το θολό τοπίο που επικρατούσε στις κρυφές σας σκέψεις, το οποίο σας είχε δημιουργήσει αναστολές και φοβίες και σε κάποιες περιπτώσεις ψυχοσωματικά, αρχίζει να ξεδιαλύνει. Το ένστικτό σας θα είναι ξεκάθαρο.

Ταύρος

Συνεργασίες, προσωπικές σχέσεις και ο τρόπος που συναναστρέφεστε με τους άλλους θα βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων σας. Οι φίλοι σας παίζουν σημαντικό ρόλο. Εκμεταλλευτείτε τη θετική επιρροή που έχετε σε σπουδές, νομικές υποθέσεις και συνεργασίες. Το πρώτο δεκαήμερο θα έχει ξαφνικές, έντονες γνωριμίες. Όσοι είναι σε σχέση ή ετοιμάζουν συνεργασία ίσως αντιμετωπίσουν ξαφνική διακοπή.

Mood of the week: Από αυτήν την εβδομάδα και για το πρώτο εξάμηνο του 2021 οι στόχοι, οι ελπίδες και τα όνειρά σας είναι πιο εύκολο να πραγματοποιηθούν. Εσείς οι ίδιοι βλέπετε τις εξελίξεις πιο θετικά και οι φίλοι θα σας στηρίξουν συναισθηματικά στις αποφάσεις σας.

Δίδυμοι:

Καθημερινότητα και εργασία αποκτούν καλύτερη προοπτική καθώς η υπογραφή συμβολαίων που καθυστερούσε θα πραγματοποιηθεί και θα σας αποφέρει οικονομικά όσα περιμένατε. Εάν είχατε αφήσει σε εκκρεμότητα οικονομικές υποχρεώσεις, όπως το διακανονισμό κάποιου δανείου, μπορείτε να το τακτοποιήσετε με καλύτερους όρους. Οι σκέψεις σας μπορεί να είναι αναστατωμένες λόγω των υποχρεώσεων της καθημερινότητας.

Mood of the week: Μπορείτε να διεκδικήσετε επαγγελματικούς στόχους, καθώς οι ευκαιρίες που θα σας δοθούν θα είναι πλέον ξεκάθαρες. Δυσκολίες θα υπάρχουν, αλλά τουλάχιστον θα μπορείτε να δείτε εναλλακτικούς δρόμους για να τις ξεπεράσετε.

Καρκίνος

Τα δύσκολα πέρασαν. Όσοι έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο έχετε νιώσει αυτό το βάρος να φεύγει από πάνω σας και αυτή την εβδομάδα με την Αφροδίτη και τον Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού παίρνετε την ικανοποίηση μέσα από τα δημιουργικά σας σχέδια και σε κάποιες περιπτώσεις τα παιδιά σας ή την άφιξη ενός απογόνου. Οι σχέσεις εξομαλύνονται και ισορροπούν. Μη σας απογοητεύσει μία προσωρινή και μικρή αναστάτωση στις σχέσεις.

Mood of the Week: Πολλές σημαντικές ιδέες, υπογραφή συνεργασιών και έναρξη ή ολοκλήρωση σπουδών που θα σας οδηγήσουν πιο κοντά στα όνειρα σας, σας επιφυλάσσει ο Ποσειδώνας από αυτή την εβδομάδα και μέχρι το πρώτο εξάμηνο του 2021.

Λέων

Αυτή την εβδομάδα ευνοείστε για την απόκτηση ενός ακινήτου το οποίο θα αποτελεί και την εκπλήρωση ενός κρυφού σας ονείρου. Επίσης, μπορείτε να ολοκληρώσετε με επιτυχία την διαπραγμάτευση ενός δανείου. Εάν θέλετε να κάνετε μία μετακόμιση μπορεί κουραστείτε αλλά το αίσθημα που θα σας δώσει αξίζει τον κόπο. Στη δουλειά σας θα υπάρχουν ξαφνικές αλλαγές που αρχικά θα σας αποσυντονίσουν.

Mood of the Week: Από αυτή την εβδομάδα και το πρώτο εξάμηνο του 2021 έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσει ένα δάνειο και να επιλυθούν οικονομικά θέματα του συντρόφου σας ή τον συνεργατών σας. Η ερωτική σας ζωή ανανεώνεται.

Παρθένος

Η υπογραφή σημαντικών συμβολαίων έρχεται αυτή την εβδομάδα. Η εξέλιξη θα είναι ιδανική για εσάς και θα εκπληρώσει μία επιθυμία σας που περιμένατε εδώ και αρκετό καιρό. Σχετικά με τις συναισθηματικές σας σχέσεις θα έχετε την ξαφνική αποκάλυψη μυστικών που θα μεταλλάξουν τον τρόπο που συμπεριφέρεστε, που σκέφτεστε το μέλλον αλλά και τους στόχους που έχετε βάλει.

Mood of the Week: Τους επόμενους μήνες θα έχετε την ολοκλήρωση μιας σχέσης, συνεργασίας αλλά και μια μορφή εξαπάτησης. Η διάκριση είναι δύσκολη, πρέπει να δείτε τις λεπτομέρειες που έτσι και αλλιώς το κάνετε.

Ζυγός

Ισορροπία αυτό δεν είναι που αναζητάτε πάντα; Αυτή την εβδομάδα θα το έχετε. Εκεί που θα βγουν ξαφνικά έξοδα για να καλύψετε υποχρεώσεις που είχατε παραμελήσει, την ίδια στιγμή θα έχετε έσοδα για να τα καλύψετε. Στην εργασία και την καθημερινότητα σας έχετε αλλαγές που θα σας ανακουφίσουν και πολύ πιθανό να υπογράψετε και για μία αλλαγή θέσης ή αναβάθμιση σας. Στο σπίτι οι καταστάσεις που σας αναστάτωναν θα ηρεμήσουν.

Mood of the Week: Θέματα υγείας που σας ταλαιπωρούσαν τους τελευταίους μήνες θα επιλυθούν και θα είναι πιο εύκολο να βρείτε τη ρίζα του προβλήματος. Στην εργασίας σας και την καθημερινότητα σας μπορείτε να αποκαταστήσετε σχέσεις.

Σκορπιός

Επιθυμίες  και όνειρα μπορούν να πραγματοποιηθούν και η δημιουργικότητα σας θα είναι εύκολο να εκφραστεί. Οι επικοινωνίες σας θα είναι αποκαλυπτικές και ό,τι μάθετε αυτή την εβδομάδα έχετε την ευκαιρία να το χρησιμοποιήσετε υπέρ σας για να επεκταθείτε σε προσωπικό επίπεδο. Εάν πρέπει κάπου να ρίξετε την προσοχή σας είναι στις διαπροσωπικές σχέσεις που μπορεί να υπάρχουν ξαφνικές διακοπές και διαφωνίες.

Mood of the Week: Μπορεί ο Ουρανός να σας φέρνει ανατροπές, αλλά παράλληλα ο Ποσειδώνας έρχεται για να σας αποκαλύψει τις πραγματικές σας επιθυμίες και να σας κάνει πιο ρομαντικούς και με περισσότερη κατανόηση.

Τοξότης

Η σκέψη γυρίζει εδώ και περίπου δύο μήνες σε παρελθοντικές καταστάσεις που η ανασφάλεια και οι φοβίες σας εγκλωβίζουν. Μπορείτε να βρείτε την ευκαιρία να τα ξεπεράσετε και θέματα ακίνητης περιουσίας, σχέσεων στο οικογενειακό σας περιβάλλον και συναισθήματα που κρατάτε για ένα πρόσωπο να τακτοποιηθούν. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται αν και οι αλλαγές στην καθημερινότητα σας θα σας αναστατώσουν.

Mood of the Week: Η σύγχυση που επικρατούσε στις οικογενειακές σας υποθέσεις θα ξεκαθαρίσει και θα μπορέσετε να βρείτε με καθαρό μυαλό τις λύσεις. Η συναισθηματική εξάντληση που νιώθετε θα βελτιωθεί αρκετά.

Αιγόκερως

Σχέσεις με αδέλφια, γείτονες και τους κοντινούς σας ανθρώπους περνάνε σε μία πιο ήρεμη φάση και μπορείτε να συζητήσετε τι είναι αυτό που επιθυμεί ο ένας από τον άλλον. Οι φίλοι θα σας στηρίξουν σε αυτή τη διαδικασία. Πολύ πιθανό είναι οι ελεύθεροι να γνωρίσουν ένα πρόσωπο με τη διαμεσολάβηση φίλων. Έχετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και είστε σίγουροι για ότι θέλετε να πετύχετε. Οι στόχοι είναι ξεκάθαροι πλέον.

Mood of the Week: Εάν δεν ήσασταν σίγουροι για το αν πρέπει να προχωρήσετε στην υπογραφή ενός συμβολαίου τώρα θα μπορείτε να πάρετε την απόφαση. Ο λόγος και η σκέψη σας μπορεί να ήταν αφηρημένα και μπερδεμένα, σιγά σιγά όμως αυτό αλλάζει.

Υδροχόος

Επαγγελματικά σας σχέδια εκπληρώνονται ιδιαίτερα για το δεύτερο δεκαήμερο. Στα οικονομικά σας λάβετε μία επιπλέον βοήθεια την οποία και αξίζετε για την υπομονή που έχετε κάνει αλλά και τις απώλειες που είχατε. Το πρώτο δεκαήμερο θα έχει κάποιες αναταραχές στο σπίτι του και στην δουλειά του αλλά θα είναι προσωρινές. Έχετε την δυνατότητα να ξεφύγετε από τις σκέψεις που σας κρατούσαν δέσμιους.

Mood of the Week: Σίγουρα έχετε βιώσει μεγάλες οικονομικές απώλειες, και νιώθετε ότι η προσωπική σας αξία έχει πέσει. Από εδώ και πέρα είναι η εποχή, για όσους έχουν συμπεριφερθεί σωστά στα οικονομικά τους, να πάρουν μία μεγάλη ανάσα.

Ιχθύες

Θέματα που αφορούν το εξωτερικό, νομικές υποθέσεις και συνεργασίες, εκπαίδευση και ο τρόπος που αρχίζετε να αντιλαμβάνεστε τις καταστάσεις γύρω σας σας φέρνουν πιο κοντά στην εκπλήρωση ενός ονείρου σας. Η στήριξη που θα λάβετε από τους φίλους σας αλλά και τον ευρύτερο κοινωνικό σας κύκλο θα ανεβάσει την αυτοπεποίθηση και τη διάθεση σας. Προσοχή στις μετακινήσεις και το μεταφορικό σας μέσο.

Mood of the Week: Το σώμα σου, το μυαλό σου, εσύ ο ίδιος ήσουν σε μία συνεχόμενη εξάντληση και αμφισβήτηση. Σου δίνεται η δυνατότητα να τα βρεις ξανά με τον εαυτό σου ακόμα και αυτό ισοδυναμεί με μικρές αλλά απαραίτητες θυσίες.

Από την Αγγελική Μαλαγαρδή

astroteam.gr