Αρχική Ν. Κορινθίας Δήμας-Ταγαράς και Σούκουλη σε τηλεδιάσκεψη με τον Εμπορικό Σύλλογο Κορίνθου

Δήμας-Ταγαράς και Σούκουλη σε τηλεδιάσκεψη με τον Εμπορικό Σύλλογο Κορίνθου

Τηλεδιάσκεψη με τους βουλευτές του νομού είχε σήμερα ο Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου και ο Υφυπουργός κ.Χρίστος Δήμας έγραψε σχετικά στο προφίλ του στο facebook :

Σήμερα είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση, εφ όλης της ύλης, με το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου για τις επιπτώσεις της Πανδημίας στην οικονομία αλλά και την κοινωνία.
Κυρίαρχο θέμα της συζήτησης ήταν η κατάσταση στην οποία βρίσκονται σήμερα οι επιχειρήσεις της Κορίνθου αλλά και ολοκλήρου του Νομού μας.
Από την πρώτη στιγμή που ήρθαμε αντιμέτωποι με αυτήν την πρωτόγνωρη απειλή, τον #Covid_19, θέσαμε ως προτεραιότητα την προστασία της δημόσιας Υγείας. Όμως, ο στόχος της Κυβέρνησης είναι να στηρίξει για όσο διαρκεί αυτή η κρίση το σύνολο της κοινωνίας, των επιχειρήσεων, των εργαζόμενων και των νοικοκυριών που πλήττονται, διευρύνοντας συνεχώς τα μέτρα οικονομικής και κοινωνικης ενίσχυσης. Τα μέτρα αυτά θα επεκτείνονται και εμβαθύνονται μέχρι να σταθεροποιηθεί πλήρως η κατάσταση στην οικονομία.
Πρόσθετα δημοσιονομικά και εξειδικευμένα μέτρα, ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Οικονομικών, για την στήριξη της επιχειρηματικότητας. Πρόκειται ουσιαστικά για παρεμβάσεις που στοχεύουν στην ενίσχυση κυρίως των μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων, τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους αυτοαπασχολούμενους.