Αρχική Eπικαιρότητα Τι ώρα κλείνουν σούπερ μάρκετ, φούρνοι και κρεοπωλεία σήμερα

Τι ώρα κλείνουν σούπερ μάρκετ, φούρνοι και κρεοπωλεία σήμερα

Το lockdown που έχει επιβληθεί από τις 7 Νοεμβρίου στη χώρα μας, έχει επηρεάσει, μεταξύ άλλων, και το ωράριο λειτουργίας των σούπερ μάρκετ. Τι ώρα κλείνουν, ποια είδη μπορούν να πωλούνται.

Από την περασμένη Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου, τα σούπερ μάρκετ κλείνουν στις 20:30, αφού από τις 21:00 είναι σε ισχύ το μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας στο πλαίσιο του lockdown.

Καθ’ όλο το διάστημα ισχύος των περιοριστικών μέτρων:

– Τα καταστήματα τροφίμων (super market, mini market, φούρνοι, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία), τα φαρμακεία και τα συνεργεία αυτοκινήτων θα λειτουργούν έως τις 20.30.

– Για τις υπεραγορές τροφίμων (σούπερ μάρκετ) και τα μίνι μάρκετ διευκρινίζεται ότι μπορούν να παρέχουν τις υπηρεσίες delivery και μετά τις 20.30 και έως τη 1 μετά τα μεσάνυχτα.

– Τα περίπτερα μπορούν να λειτουργούν καθ’ όλο το 24ωρο.

Το ωράριο αυτό δεν επηρεάζει τη λειτουργία των καταστημάτων υπεραγορών τροφίμων (super market, mini market, φούρνοι, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία) για σήμερα, Σάββατο 21 Νοεμβρίου, καθώς, όπως κάθε Σάββατο, αυτά θα κλείσουν στις 20:00.

Για να πάει κάποιος στο σούπερ μάρκετ, πρέπει να στείλει 2 [κενό] ονοματεπώνυμο και διεύθυνση κατοικίας στο 13033.

Προηγούμενο άρθροΕπιστρεπτέα προκαταβολή : Άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα
Επόμενο άρθροΒ.Γεώργαρης: Και να επιζήσουμε από την πανδημία του κορονοιού δεν θα επιζήσουμε από την πανδημία της οικονομίας