Αρχική Eπικαιρότητα Οι προβλέψεις του 2021 για τον Ταύρο από την Εναλλακτική Παιδεία

Οι προβλέψεις του 2021 για τον Ταύρο από την Εναλλακτική Παιδεία

(ζώδιο/ωροσκόπος)
Το 2021 είναι χρονιά προκλήσεων για εσάς, συνειδητοποιήσεων, ξαφνικών αλλαγών και νέων ξεκινημάτων. Απαιτεί ψυχραιμία, δύναμη, υπομονή και μετρημένες κινήσεις, στοιχεία που τα έχετε σαν ζώδιο συν την παροιμιώδη ηρεμία και αντοχή σας, οπότε πριμοδοτείστε στα δύσκολα από το σύμπαν.

O ΑΡΗΣ στον Ταύρο από 7/1 έως 3/3 σε συνδυασμό με Κρόνο στον Υδροχόο σας δίνει ώθηση να επιβάλλετε τα θέλω σας στους άλλους και να προβάλλετε το εγώ σας δυναμικά, προσοχή μόνο, γιατί μπορεί να σας κάνει υπερβολικά επιθετικούς και ευερέθιστους και επιρρεπείς σε ατυχήματα. Προσοχή επίσης, μην διαταράξετε εις βάρος σας σχέσεις με ανωτέρους και άτομα εξουσίας. Ο ΕΡΜΗΣ ανάδρομος στον Δίδυμο από 29/5 έως 22/6 επαναφέρει συζητήσεις και εκκρεμότητες οικονομικών θεμάτων και ασφαλειών που πρέπει να επιλύσετε και ταυτόχρονα σας κάνει να αναθεωρείτε και προσωπικές αξίες. Ανάδρομος ο ΕΡΜΗΣ στον Ζυγό από 26/9 έως 18/10 σας επαναφέρει θέματα υγείας από το παρελθόν, ή θέματα με υφισταμένους που πρέπει να λύσετε διπλωματικά ή σας ξαναβάζει σε πρόγραμμα διατροφής. Φροντίστε την υγεία σας, ομορφύνετε την καθημερινότητά σας και ίσως θελήσετε να αποκτήστε τότε κάποιο μικρό ζωάκι. Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ανάδρομη στον Αιγόκερω από 18/12 έως και 30/1/2022 σας φέρνει οικονομικά οφέλη από παλιές συνεργασίες με το εξωτερικό, πιθανόν να περάσετε όμορφα οργανώνοντας ένα ταξίδι που πάντα επιθυμούσατε ή ένας έρωτας διαφορετικής εθνικότητας επιστρέφει στην ζωή σας.

Α’ Δεκαήμερο
Ο ΔΙΑΣ στον Υδροχόο από 19/12/2020 έως αρχές Φεβρουαρίου 2021 σας πριμοδοτεί σε θέματα καριέρας και δημόσιας εικόνας. Προσέξτε όμως τις υπερβολές και τις μεγάλες προσδοκίες για να μην ανοιχτείτε και εκτεθείτε. Ειδικά οι γεννημένοι 26-28/4 θα βιώσουν νευρική ένταση και συσσωρευμένο θυμό που θα ξεσπάσει μεταξύ 10/1 έως 21/1. Προσοχή τότε σε καυγάδες με σύντροφο, συνεργάτες και προϊσταμένους. Η ένταση και η διάθεση να επαναστατήσετε εναντίον όλων σας κάνει τότε επιρρεπείς σε επικίνδυνα ατυχήματα. Αντίθετα οι γεννημένοι 21- 23/4 θα ευνοηθούν από τον ΔΙΑ στον Ιχθύ το διάστημα 14/5 έως 27/7 σε φιλίες, νέους στόχους, συμμετοχή σε κοινωνικές ομάδες αλλά και αισιοδοξία για το μέλλον. Ο ΚΡΟΝΟΣ μπαίνει στον Υδροχόο 17/12/2020 για δύο χρόνια και κάτι περίπου και σας φορτώνει το 2021 με ευθύνες και δυσκολίες στην καριέρα από σκληρά αφεντικά. Βάζει φρένο και σας απογοητεύει όσον αφορά τους στόχους και την δημόσια εικόνα σας. Απώλειες σε θέματα επαγγελματικά είναι πιθανές. Εάν το αποδεχτείτε, προβλέψετε για εναλλακτικές λύσεις και δουλέψετε μεθοδικά, η πιθανότητα να αμοιφθείτε το 2023 είναι μεγάλη. Ο ΟΥΡΑΝΟΣ στον Ταύρο σας έχει ταρακουνήσει με σοκαριστικές αλλαγές και εκπλήξεις από τον Μάιο του 2018 και θα παραμείνει στο δεκαήμερό σας μέχρι και 19/4/2021 – τρία ολόκληρα χρόνια σχεδόν!- σας έχει φέρει δε την ζωή άνω κάτω. Σας ωθεί σε προσωπικές επαναστάσεις, σε φυγή από πεθαμένες σχέσεις και στο να δείτε τον εαυτό σας και την πραγματική αλήθεια του. Σας ανανεώνει και σας ελευθερώνει από συμβατικότητες. Πάρτε την ευκαιρία που σας δίνει μέχρι μέσα Απριλίου 2021 να αλλάξετε μόνοι σας ξεκινώντας κάτι νέο και πρωτοποριακό π.χ. μία εργασία μέσω internet. Ιανουάριος έως και Φεβρουάριος είναι διάστημα SOS για τους γεννημένους 23/4 έως 28/4. Προσοχή σε νεύρα και φανατισμένες αδιάλλακτες συμπεριφορές γιατί κινδυνεύετε να συγκρουστείτε με ανωτέρους σας και να έχετε απώλειες σε θέματα καριέρας και οικονομικών. Προσοχή και σε ατυχήματα, χρήση αιχμηρών εργαλείων, εγκαύματα. Ο ΧΕΙΡΩΝΑΣ στον Κριό σας φέρνει πλήγματα από κρυφούς εχθρούς, αναστατώνει την ψυχή σας και σας αναγκάζει να έρθετε σε επαφή με νοσοκομεία και ιδρύματα νοσηλείας για εσάς ή συγγενικά σας πρόσωπα. Η Σεληνιακή έκλειψη της 26/5/2021 στις πρώτες μοίρες του Τοξότη σας καλεί τον Μάιο να ασχοληθείτε με οικονομικά θέματα κοινά με σύντροφο και τρίτους και υποχρεώσεις προς δημόσιο, δάνεια και τράπεζες καθώς και κληρονομικά. Υπάρχουν κάποια διλήμματα που βγαίνουν τώρα στην επιφάνεια για τα παραπάνω θέματα και καλείστε να αποφασίσετε πως θα δράσετε για να μην έχετε οικονομικές απώλειες.

Β’ Δεκαήμερο
Ο ΔΙΑΣ στον Υδροχόο από 19/12/2020 και περισσότερο από 20/1 έως 15/3/2021 σας πριμοδοτεί σε θέματα καριέρας και δημόσιας εικόνας. Προσέξτε όμως τις υπερβολές και τις μεγάλες προσδοκίες για να μην ανοιχτείτε και εκτεθείτε. Ο ΚΡΟΝΟΣ εισέρχεται 17/12/2020 στον Υδροχόο για δύο χρόνια και κάτι περίπου και σας φορτώνει το 2021 κυρίως άνοιξη και καλοκαίρι με μεγαλύτερη ένταση, ευθύνες και δυσκολίες στην καριέρα από απαιτητικά αφεντικά. Βάζει φρένο και σας απογοητεύει όσον αφορά τους στόχους και την δημόσια εικόνα σας. Απώλειες σε θέματα επαγγελματικά είναι πιθανές. Εάν το αποδεχτείτε, προβλέψετε για εναλλακτικές λύσεις και δουλέψετε προς αυτήν την κατεύθυνση η πιθανότητα να αμοιφθείτε το 2023 είναι μεγάλη. Ο ΟΥΡΑΝΟΣ στον Ταύρο σας επισκέφτηκε το 2020 από μέσα Ιουνίου έως αρχές Οκτωβρίου και όσους γεννήθηκαν 1/5 έως 2/5 (10η,11η μοίρα). Μπαίνει ξανά στο δεκαήμερό σας από 10/4/2021 έως τέλη του έτους και επηρεάζει όσους γεννήθηκαν από 1/5 έως 11/5 (10η-16η μοίρα). Σας ταρακουνάει με σοκαριστικές αλλαγές και εκπλήξεις. Σας ωθεί σε προσωπικές επαναστάσεις, σε φυγή από πεθαμένες σχέσεις και στο να δείτε τον εαυτό σας και την πραγματική αλήθεια του. Σας ανανεώνει και σας ελευθερώνει από συμβατικότητες. Πάρτε την ευκαιρία που σας δίνει στις αρχές του 2021 να αλλάξετε μόνοι σας ξεκινώντας κάτι νέο και πρωτοποριακό για τον εαυτό σας πχ μία εργασία μέσω internet. Από 20/4 – 10/7 περίπου είναι διάστημα SOS για τους γεννημένους 1/5 έως 4/5 (10η – 14η μοίρα). Προσοχή σε πείσματα, νεύρα και φανατισμένες αδιάλλακτες συμπεριφορές γιατί κινδυνεύετε να συγκρουστείτε με ανωτέρους σας και να έχετε απώλειες σε θέματα καριέρας και οικονομικών. Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ στον ΙΧΘΥ από 1/1 και μέχρι μέσα Μαρτίου 2021 και από μέσα Σεπτεμβρίου 2021 έως τέλη του έτους είναι υποστηρικτικός και σας δίνει ευκαιρίες για καλές φιλίες που σας βοηθούν και επαγγελματικά, συμμετοχή σε ομάδες με καλλιτεχνικό ή φιλανθρωπικό σκοπό και σας δίνει νέους στόχους με ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον. Ο ΧΕΙΡΩΝΑΣ στον Κριό σας φέρνει πλήγματα από κρυφούς εχθρούς, αναστατώνει την ψυχή σας και σας αναγκάζει να έρθετε σε επαφή με νοσοκομεία για εσάς ή συγγενικά σας πρόσωπα. Η Ηλιακή έκλειψη της 10/6 στον Δίδυμο αναγκάζει τους γεννημένους προς το τέλος του δεκαήμερου μαζί με τον ανάδρομο ΕΡΜΗ στον Δίδυμο να επιλύσετε τα οικονομικά σας, θέματα και υποθέσεις ακινήτων που χρονίζουν και να αναθεωρήσετε ριζικά τις αξίες σας. Η ολική ηλιακή έκλειψη της 4/12 στον Τοξότη σας ωθεί σε νέα ξεκινήματα σε κοινά οικονομικά με άλλους και επικεντρώνει την προσοχή σας σε υποχρεώσεις προς το δημόσιο, εφορίες, τράπεζες, δάνεια και κληρονομικά θέματα.

Γ’ Δεκαήμερο
Είστε από τους λίγους τυχερούς που στηρίζει ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ στον Αιγόκερω όλο το 2020 αλλά και το 2021. Το 2021 ευνοεί περισσότερο τους γεννημένους από 14/5-17/5 (24η έως 27η μοίρα του Ταύρου) και σας δίνει αντοχή, δύναμη και σθένος να μεταλλάξετε στην κυριολεξία προς όφελός σας τις δοσοληψίες σας με το εξωτερικό, θέματα ανώτερων σπουδών, νομικά θέματα, εκδόσεις και δημοσιεύσεις και να ανακαλύψετε μεταλλάσσοντας το εγώ σας το πραγματικό νόημα της ζωής. Δίνει βάθος νόημα και ουσία στις φιλοσοφικές σας αναζητήσεις. Ο ΔΙΑΣ στον Υδροχόο σας πριμοδοτεί σε θέματα καριέρας και δημόσιας εικόνας κυρίως από τέλη Ιουλίου 2021 και μετά. Προσέξτε όμως τις υπερβολές και τις μεγάλες προσδοκίες για να μην ανοιχτείτε και εκτεθείτε. Ο ΚΡΟΝΟΣ εισέρχεται 17/12/2020 στον Υδροχόο για δύο χρόνια και κάτι περίπου και σας φορτώνει ευθύνες και δυσκολίες στην καριέρα από σκληρά αφεντικά. Βάζει φρένο και σας απογοητεύει όσον αφορά τους στόχους και την δημόσια εικόνα σας. Εάν το αποδεχτείτε, προβλέψετε για εναλλακτικές λύσεις και δουλέψετε προς αυτήν την κατεύθυνση η πιθανότητα να αμοιφθείτε το 2023 είναι μεγάλη. Ο ΟΥΡΑΝΟΣ στον Ταύρο σας φέρνει σοκαριστικές αλλαγές και εκπλήξεις. Σας ωθεί σε προσωπικές επαναστάσεις, σε φυγή από πεθαμένες σχέσεις και στο να δείτε τον εαυτό σας και την πραγματική αλήθεια του. Σας ανανεώνει και σας ελευθερώνει από συμβατικότητες. Πάρτε την ευκαιρία που σας δίνει έγκαιρα το 2021 να αλλάξετε μόνοι σας ξεκινώντας κάτι νέο και πρωτοποριακό για τον εαυτό σας και το περιβάλλον σας ώστε να είστε έτοιμοι από μέσα Μαΐου του 2023 που θα τον υποδεχτείτε με ακρίβεια στο δεκαήμερό σας. Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ στον ΙΧΘΥ από 15/3 έως 15/9 θα είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικός και θα σας δίνει ευκαιρίες για καλές φιλίες που σας βοηθούν και επαγγελματικά, συμμετοχή σε ομάδες με καλλιτεχνικό ή φιλανθρωπικό σκοπό και νέους στόχους με ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον. Ο ΧΕΙΡΩΝΑΣ στον Κριό σας φέρνει πλήγματα από κρυφούς εχθρούς, αναστατώνει την ψυχή σας και σας αναγκάζει να έρθετε σε επαφή με νοσοκομεία και ιδρύματα νοσηλείας για εσάς ή συγγενικά σας πρόσωπα. Προσοχή μεγάλη στην Σεληνιακή έκλειψη της 19/11/2021 που γίνεται στην 27η μοίρα του Ταύρου μέσα στο δεκαήμερό σας, σας φορτίζει συναισθηματικά πολύ έντονα και φωτίζει θέματα που αφορούν τον γάμο, ή τις σχέσεις και συνεργασίες σας. Ζυγίστε καλά τις αποφάσεις σας γιατί οι διασπάσεις, οι λήξεις και οι χωρισμοί είναι πιθανοί. Πιθανόν άνθρωποι που εμπιστεύεστε να αποκαλύψουν ένα διαφορετικό πρόσωπο τώρα.

πηγή:astroteam.gr