Αρχική Ν. Κορινθίας Ν.Σταυρέλης : Τελικά Δήμαρχε, δεν καταλαβαίνετε τίποτα

Ν.Σταυρέλης : Τελικά Δήμαρχε, δεν καταλαβαίνετε τίποτα

ΤΕΛΙΚΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!
Στις 8 Σεπτέμβρη είχα προβεί σε σχετική ανάρτηση για την επικίνδυνη κατάσταση στο Πεδίο Βολής και συγκεκριμένα στο χώρο του παλιού αμαξοστασίου του Δήμου που είναι ακριβώς δίπλα στις δεξαμενές και το διυλιστήριο νερού που τροφοδοτείται όλη η πόλη της Κορίνθου αλλά και όλος σχεδόν ο Δήμος.
Σκουπίδια, κλαδέματα και ογκώδη ατάκτως είχαν καλύψει όλο το χώρο του αμαξοστασίου έκτασης 7 στρεμμάτων. Είχα αναρτήσει και σχετικές φωτογραφίες.
Αυτός είναι και σκοπός μας , ως αντιπολίτευση, να επισημαίνουμε τα κακώς κείμενα και να φροντίζετε να τα διορθώνετε.
Αντί αυτού τι διαπιστώνουμε σήμερα.
Τα σκουπίδια, τα καλάμια, τα κλαδιά και τα ογκώδη έχουν καλύψει και τους γύρω δρόμους. Αδύνατη πλέον η πρόσβαση όχι μόνον για τους εργαζόμενους για να μπουν στο υποτίθεται αμαξοστάσιο, αλλά και στους παρόδιους ιδιοκτήτες για να πάνε στα κτήματά τους ή στις κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις τους.
Η επίσκεψη σήμερα θα σας πείσει.
Η ίδια ακριβώς κατάσταση και στον μισθωμένο χώρο από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό του Πεδίου Βολής για Πράσινο Σημείο υποτίθεται.
Ελπίζω να μην υπάρχει η σκέψη για φωτιά.
Θυμάστε που κατηγορούσατε την προηγούμενη Δημοτική Αρχή;
Τα ίδια και χειρότερα κάνετε σήμερα.
Είσθε Δημοτική Αρχή ενός και πλέον χρόνου. Το έχετε καταλάβει;
Οι ευθύνες σας πλέον είναι μεγάλες.
Βρείτε άμεση λύση.
Με την υγεία και το περιβάλλον δεν παίζουμε.
Και φυσικά δεν μιλάμε για τα λεηλατημένα εγκαταλελειμμένα οχήματα και τους σπασμένους πλαστικούς κάδους που βρίσκονται μέσα στον ίδιο χώρο φιρδην-μιγδην, για την αποκατάσταση του περιβάλλοντος.
Καμία σημασία δεν δώσατε και δεν δίνετε.
Προηγούμενο άρθροΧρίστος Δήμας : «Ξεπεράστηκε το τελευταίο γραφειοκρατικό εμπόδιο που είχε απομείνει για την υλοποίηση του ThessIntec.»
Επόμενο άρθροΔ.Καμπόσος: Μόνο υπερήφανος μπορώ να αισθάνομαι γι’ αυτές τις νοσηλεύτριες που βάζουν μπροστά την ζωή των ανθρώπων που πάνε να υπηρετήσουν.