Αρχική Eπικαιρότητα Κωνσταντοπούλου: Αν ήταν ο Πολάκης υπουργός Υγείας θα είχαμε πεθάνει ίσως όλοι

Κωνσταντοπούλου: Αν ήταν ο Πολάκης υπουργός Υγείας θα είχαμε πεθάνει ίσως όλοι

Επίθεση κατά του Παύλου Πολάκη εξαπέλυσε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά.

«Ο κύριος Πολάκης είναι δυστυχώς αντιπροσωπευτική περίπτωση των ανθρώπων που σήμερα συναποτελούν και συγκροτούν τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι βέβαιο και αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι εάν ήταν Υπουργός Υγείας θα είχαμε πεθάνει ίσως όλοι.

Είναι βέβαιο ότι πρόκειται περί ανθρώπου που ακόμα και την ώρα που άνθρωποι χαροπάλευαν -είδαμε και τότε στο Μάτι- δεν δίστασε να στήσει επικοινωνιακή συνέντευξη Τύπου για να αποσιωπήσει τις ευθύνες.

Δεν είναι μόνο ο Πολάκης, δεν είναι μόνο μία περίπτωση γραφική ή ακραία. Είναι μία περίπτωση αντιπροσωπευτική, και γι΄αυτό ακριβώς είναι στη θέση που είναι, λέει αυτά που λέει, κάνει αυτά που κάνει, με την πλήρη, όχι απλώς ανοχή, αλλά με την πλήρη συνενοχή και του κυρίου Τσίπρα και των επιτελών του ΣΥΡΙΖΑ.

Όσο για το ότι χρειάστηκε για τα μάτια του κόσμου να γίνει μια κίνηση δήθεν πειθαρχικής προσκλήσεως είναι μια εντελώς προσχηματική ενέργεια που όμως δείχνει ότι συνειδητά ότι επιλέγουν και αυτή την προσωπικότητα και αυτές τις παρεμβάσεις σε αυτούς τους καιρούς».

«Άλλωστε ποια η διαφορά της επίδειξης Πολάκη ο οποίος και χειρουργεί και σε γεύματα πηγαίνει χωρίς μέτρα προστασίας και μπαίνει στα νοσοκομεία χωρίς μάσκα κτλ, από αυτό το οποίο, μέχρι χθες, διεκδικούσαν οι του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή να μαζευτεί κόσμος χωρίς καμία εγγύηση μέτρων για να κάνει πορεία για το Πολυτεχνείο, τιμώντας υποτίθεται κατά αυτό τον τρόπο τους αγωνιστές και τους νεκρούς του Πολυτεχνείου» πρόσθεσε η κ. Κωνσταντοπούλου.

«Για μένα είναι πραγματικά προκλητικό στο όνομα των αγώνων και της Θυσίας των ανθρώπων που αντιστάθηκαν στη Χούντα, κάποια κόμματα όπως το Mερα25 το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ, να προσκαλούν τους συμπολίτες μας να αγνοήσουν τα μέτρα προστασίας υγείας και της ζωής όλων μας προκειμένου να συμμετάσχουν σε πορείες και επετειακές εκδηλώσεις εν μέσω lockdown και κυρίως εν μέσω πανδημίας.

Είναι όχι απλώς προκλητικό, είναι εγκληματικό αυτά τα κόμματα να παριστάνουν ότι έτσι αγωνίζονται και ουσιαστικά να υποδεικνύουν τέτοια προκλητική αδιαφορία για την ανθρώπινη ζωή», είπε.

Η κ.Κωνσταντοπούλου έκανε λόγο ακόμα για ιδιοτελείς και τυχοδιωκτικές πράξεις λέγοντας πως σήμερα είναι μια ιστορικής επέτειος και είναι κρίσιμο να προστατέψουμε τις ζωές όλων.

Πηγή

Προηγούμενο άρθροBlack Friday 2020: Οι μεγαλύτερες προσφορές και εκπτώσεις, όλα τα καταστήματα που συμμετέχουν στην μαύρη ημέρα για τις τιμές
Επόμενο άρθροΒασίλης Κικίλιας: Υποκλίνομαι στη λεβεντιά των νοσηλευτριών που πάνε εθελοντικά σε ΜΕΘ της Θεσσαλονίκης