Αρχική Περ. Πελοποννήσου Η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε ημερίδα για τους υδάτινους πόρους

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε ημερίδα για τους υδάτινους πόρους

Σε ψηφιακή ημερίδα που είχε να κάνει με την διαχείριση των υδατικών πόρων στην Ελλάδα, συμμετείχε η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Την τηλεδιάσκεψη οργάνωσε το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο πλαίσιο πρωτοβουλίας του ομοσπονδιακού υπουργείου Οικονομίας και Ενέργειας της Γερμανίας.

Στόχος της ημερίδας ήταν να φέρει σε επαφή Ελληνικές και Γερμανικές επιχειρήσεις που ασχολούνται με τους τομείς διαχείρισης των υδατικών πόρων, ώστε με την ανταλλαγή εμπειριών και τεχνογνωσίας, να δημιουργηθούν συνεργασίες και συνέργειες σε αυτούς τους τομείς.

Στην ψηφιακή ημερίδα, εκ μέρους του Ελληνικού υπουργείου Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, ο γενικός γραμματέας Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων, Κωνσταντίνος Αραβώσης, παρουσίασε τους στόχους που έχει θέσει το υπουργείο για την διαχείριση των υδατικών πόρων της χώρας μας τα επόμενα χρόνια.

Στελέχη από συνολικά 12 Γερμανικές επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται στην διαχείριση των υδατικών πόρων, παρουσίασαν μεθόδους και τεχνικές με τις οποίες πετυχαίνουν την βέλτιστη διαχείριση.

Για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, την ημερίδα παρακολούθησε ο Παναγιώτης Λιοντήρης.

Προηγούμενο άρθροΘετικό κρούσμα covid στον Αστέρα Τρίπολης
Επόμενο άρθροΠΑΤΡΑ: Σεισμός 3,8 ρίχτερ – 3 Χλμ. ΑΝΑ της Ναυπάκτου