Αρχική Eπικαιρότητα Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 16/11 – 22/11 από την Εναλλακτική Παιδεία

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 16/11 – 22/11 από την Εναλλακτική Παιδεία

Γενικά
Αστρολογικά αυτή η εβδομάδα θα κινείται με την ενέργεια της Νέας Σελήνης που πραγματοποιήθηκε στις 15 Νοεμβρίου στην 23η μοίρα του Σκορπιού. Από τη μια θα επικρατεί η ανάγκη για να διεκδικήσουμε τους επαγγελματικούς μας στόχους και να κάνουμε οικονομικά ξεκινήματα προσπαθώντας να αποφύγουμε την απαισιοδοξία που επικρατεί γύρω μας λόγω της καραντίνας και από την άλλη θα είναι πολύ δύσκολο να έχουμε συγκροτημένες σκέψεις. Θα αποσπάται πολύ εύκολα η προσοχή μας.

Στις 16/11, στο ξεκίνημα της εβδομάδας, η Αφροδίτη λίγο πριν φύγει από το ζώδιο του Ζυγού αντιμετωπίζει σε τετράγωνο τον Δία από τον Αιγόκερω. Μια όψη που θα μας οδηγήσει σε πολλές σπατάλες με σκοπό να ομορφύνουμε το περιβάλλον μας. Σχέσεις και οικονομικές συναλλαγές θα έχουν μία υπερβολή. Επηρεάζονται κυρίως τα παρορμητικά ζώδια γεννημένα στο τέλος του 3ου δεκαημέρου (Κριός, Ζυγός, Καρκίνος και Αιγόκερως).

Την επόμενη μέρα, στις 17/11, Ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει μία ακόμα αντίθεση με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Θα φέρει για τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους) διαφωνίες, εντάσεις και προβλήματα που δεν περιμένατε ότι θα προέκυπταν. Το σημαντικό εδώ είναι να κρατήσετε την ψυχραιμία σας και να μη ρίξετε και άλλο λάδι στη φωτιά με λόγια που θα δημιουργήσουν διασπάσεις.

Στις 19/11, ο Ήλιος από την 27η μοίρα του Σκορπιού θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω. Δίνει τη δυνατότητα για σταθεροποίηση των σχέσεων και συνεργασιών μέσα από ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Εάν περιμένατε την κατάλληλη μέρα για να θέσετε γερές βάσεις στα σχέδια σας και έχετε δουλέψει πολύ την υπομονή σας θα τα καταφέρετε. Επηρεάζονται περισσότερο τα τρίτα δεκαήμερα του Σκορπιού και του Αιγόκερω, αλλά και του Ταύρου και Καρκίνου.

Την ίδια μέρα η Αφροδίτη από τον Ζυγό σε τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω δημιουργεί ένα πάγωμα στις σχέσεις, μια έλλειψη συναισθηματικής κατανόησης αλλά και οικονομικές δυσκολίες. Το ‘θετικό’ αυτής της όψης στην εποχή που ζούμε είναι ότι η σοβαρότητα και η σκληρότητα κάποιες φορές είναι απαραίτητες για να αντιμετωπίσουμε τις συνθήκες που υπάρχουν στην καθημερινότητα μας. Οι συναισθηματικά ευάλωτοι θα πρέπει να προσπαθήσουν λίγο παραπάνω.

Το Σάββατο, 21/11, η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Σκορπιού και θα παραμείνει μέχρι και τα μέσα Δεκεμβρίου. Αυτό το διάστημα θα ζήσουμε βαθιές αλλαγές και μεταλλάξεις σε συναισθηματικά και οικονομικά θέματα. Η ανάγκη να αλλάξουμε έρχεται από ξαφνικά γεγονότα που θα μας αναγκάσουν να προσαρμοστούμε.

Λίγες ώρες αργότερα ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Τοξότη και μας γεμίζει με την ανάγκη να ελευθερωθούμε, να ανοίξουμε τους ορίζοντες μας, να ονειρευτούμε ταξίδια (αφού δε μπορούμε να τα κάνουμε), να σκεφτούμε θετικά το μέλλον. Είναι μία θετική πινελιά μέσα στον επόμενο μήνα.

Τα 12 Ζώδια:
Κριός
Στην αρχή της εβδομάδας δε θα λείψουν οι υπερβολές στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις. Παράλληλα, θα έχετε νεύρα για ξαφνικά έξοδα που θα σας παρουσιαστούν και θα δυσκολευτείτε να τα τακτοποιήσετε άμεσα όπως εσείς θα θέλατε. Εάν παραμείνετε ψύχραιμοι θα μπορέσετε να δρομολογήσετε επαγγελματικά σχέδια που μακροπρόθεσμα θα σας ωφελήσουν στα οικονομικά σας.
Mood of the Week: Ο κυβερνήτης σας πλέον ορθόδρομος στο δικό σας ζώδιο, σας δίνει τη δυναμική να πραγματοποιήσετε ό,τι έχετε βάλει στόχο. Η ταχύτητα που θα εξελίσσονται οι καταστάσεις θα σας ωθήσουν να αντιδράσετε με γρήγορες και αποφασιστικές κινήσεις.

Ταύρος
Στην καθημερινότητα έχεις την διάθεση να κάνεις περισσότερα πράγματα και να δείξεις στο ευρύτερο περιβάλλον τα κατορθώματα σου. Στη συνέχεια θα πρέπει να περιορίσεις αυτό τον τρόπο έκφρασης γιατί δεν θα σε οδηγήσει πουθενά. Στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου απέφυγε τις διαφωνίες που θα οδηγήσουν σε ρίξεις και δε θα αποκαταστήσεις εύκολα. Η ακύρωση ενός ταξιδιού δημιουργεί ανασφάλειες στα εργασιακά σου.
Mood of the Week: Η Αφροδίτη περνάει στο Σκορπιό, στο απέναντι ζώδιο και φωτίζει τις σχέσεις σου και τις συνεργασίες σου. Για περίπου ένα μήνα μπορείς να χρησιμοποιήσεις διαπραγματευτικά χαρτιά που κρατούσες σκόπιμα κρυφά για τις δύσκολες ώρες.

Δίδυμοι
Μέσα σε αυτή την εβδομάδα θα υπάρχει έντονη εναλλαγή συναισθημάτων για τις ερωτικές σας σχέσεις. Ενώ στην αρχή θα πετάτε στα σύννεφα και θα θέλετε να κάνετε κάθε είδους υπερβολή για να προσεγγίσετε τον σύντροφο σας, μετά θα πέφτετε ψυχολογικά και θα νιώθετε να παγώνουν όλα μεταξύ σας. Η καθημερινότητα σας θα έχει ανατροπές και σε κάποιες περιπτώσεις ίσως αποκαλυφθούν καταστάσεις που θέλατε να μείνουν κρυφές.
Mood of the Week: Στο τέλος της εβδομάδας με την Αφροδίτη στο Σκορπιό και τον Ήλιο στον Τοξότη, θα έχετε την δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που είχαν αναταραχθεί και να λύσετε ό,τι πρόβλημα είχε προκύψει στην εργασία σας και την καθημερινότητα σας.

Καρκίνος
Ενώ έχεις τη διάθεση να λύσεις οικογενειακές υποθέσεις που είχαν παραμείνει ανοιχτές, φαίνεται ότι είτε θα μπουν εμπόδια από τα κοντινά σου πρόσωπο είτε εσύ ο ίδιος θα αποφασίσεις να κάνεις πίσω για να μην δημιουργηθούν και άλλα προβλήματα. Στα συναισθηματικά σας θα υπάρχουν ανατροπές που θα σας προκαλέσουν προσωρινά ένα εκνευρισμό και θα σας αποπροσανατολίσουν από τους στόχους και τα όνειρα σας.
Mood of the Week: Τις τελευταίες μέρες της εβδομάδας θα αρχίσει να φτιάχνει η κατάσταση στα προσωπικά σας, αν και κάποια πράγματα ίσως θελήσετε να τα κρατήσετε κρυφά, και η καθημερινότητα σας αρχίζει να βελτιώνεται.

Λέων
Υπερβάλλετε στην έκφραση σας και διεκδικείτε ό,τι θεωρείτε πως σας ανήκει στα εργασιακά σας. Εμπόδια σε θέματα επικοινωνίας και οικονομικών θα αλλάξουν την καθημερινή σας ζωή. Οι αλλαγές που θέλετε να κάνετε στο σπίτι σας θα φέρουν ανατροπές και ξαφνικά γεγονότα θα επηρεάσουν και τη δουλειά σας. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να μη ξεσπάσετε την ένταση σε άτομα που έχετε πραγματικά ανάγκη.
Mood of the Week: Έχεις την ευκαιρία από το τέλος της εβδομάδας να εξομαλύνεις τις σχέσεις στο οικογενειακό σου περιβάλλον και να κάνεις γνωριμίες με άτομα που θα σου φαίνονται πολύ οικεία.

Παρθένος
Αρκετά θα είναι και αυτή την εβδομάδα τα έξοδα σας. Οι υποχρεώσεις που έχετε δε σας επιτρέπουν να διασκεδάσετε όπως εσείς θέλετε. Αυτός θα είναι και ένας από τους λόγους που δε θα έχετε τη διάθεση να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Στην αρχή της εβδομάδας αποφύγετε την υπογραφή συμβολαίων γιατί μπορεί πολύ εύκολα να ανατραπούν και να πρέπει να προχωρήσετε γρήγορα σε αλλαγές.
Mood of the Week: Από το Σάββατο και για ένα μήνα έχετε την ανάγκη να επικοινωνήσετε με ανθρώπους που καταλαβαίνουν τις βαθιές σας σκέψεις. Ο έρωτας θα έρθει μέσα από συζητήσεις για προβλήματα που θα χρειαστεί να λύσετε και οι δύο.

Ζυγός
Το οικογενειακό σας περιβάλλον θα σας απασχολήσει για μια τελευταία φορά μέσα στο 2020. Οι απαιτήσεις που θα έχετε και θα έχουν και οι άλλοι από εσάς θα σας κάνουν να αντιδράσετε με υπερβολικό τρόπο με αποτέλεσμα να νιώσετε ότι βρίσκεστε μόνος σε αυτή τη μεριά του γηπέδου. Στα οικονομικά σας θα έχετε απρόσμενα έξοδα και αν περιμένατε να τακτοποιήσετε χρέη δεν είναι οι κατάλληλες μέρες για να το κάνετε.
Mood of the Week: Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό και τον Ήλιο στον Τοξότη για τον επόμενο μήνα, γίνεστε πολύ επικοινωνιακοί και θα έχει μεγάλη σημασία για εσάς να αναγνωριστεί η αξία σας για την προσπάθεια που έχετε κάνει τους τελευταίους μήνες.

Σκορπιός
Μέσα στην εβδομάδα θα έρθετε αντιμέτωποι με σχέσεις και λάθος συμπεριφορές που είχατε στο παρελθόν. Κάποια μυστικά που σας βασανίζουν θα αρχίσετε να νιώθετε ότι σας περιορίζουν. Αποφύγετε σκληρές συζητήσεις με ανθρώπους που θέλετε να κρατήσετε στη ζωή σας. Δε μπορούν όλοι να συγχωρούν τα πάντα. Είναι πολύ μεγάλη η πιθανότητα να υπάρχει διάσπαση στις προσωπικές σας σχέσεις από μία λάθος κουβέντα τη λάθος στιγμή.
Mood of the Week: Από το τέλος της εβδομάδας θα είστε το αγαπημένο παιδί της Αφροδίτης. Εξωστρέφεια, επιτυχίες και άτομα που πραγματικά σας νοιάζονται θα είναι δίπλα σας. Η καθημερινότητα και η εργασία σας επανέρχονται σε πιο κανονικούς ρυθμούς.

Τοξότης
Ο φιλικός και κοινωνικός σας κύκλος περνάει σε αξιολόγηση εάν πραγματικά αξίζει να κρατήσετε ανθρώπους που δε μπορούν να σας σταθούν. Γίνεστε επιλεκτικοί στο ποιοι θα μείνουν δίπλα σας και ίσως έχετε την ανάγκη να μείνετε λίγο μόνοι σας. Κάποιοι από τους στόχους σας κυρίως οικονομικούς θα παγώσουν για λίγο και δε θα εξελίσσονται. Προσοχή γιατί στα εργασιακά σας έχετε κρυφά εμπόδια από άτομα της καθημερινότητας σας.
Mood of the Week: Από αυτή την εβδομάδα ξεκινούν τα γενέθλια σας, θέλετε να λάμπετε, και να συνεπάρετε τους άλλους με τα ταλέντα και τις γνώσεις σας. Με την Αφροδίτη στον οίκο των κρυφών σκέψεων και εχθρών θα πρέπει να προσέξετε σε ποιους ανοίγεστε.

Αιγόκερως
Ένα τελευταίο τεστ στα επαγγελματικά σας θα αντιμετωπίσετε μέσα στην εβδομάδα. Η υπομονή σας μπορεί να έχει εξαντληθεί από τις υποχρεώσεις και από τα συνεχόμενα εμπόδια, αλλά είναι μία τελευταία δοκιμασία. Στα προσωπικά σας μην αφήσετε τους φίλους σας να εμπλακούν, οι συμβουλές τους θα είναι καλοπροαίρετες αλλά εσάς θα σας δημιουργήσουν αναποφασιστικότητα και σύγχυση.
Mood of the Week: Από τις 21/11 και για ένα μήνα κυνηγάτε τις προσωπικές σας φιλοδοξίες και στόχους. Ό,τι θέλετε στα προσωπικά, επαγγελματικά και οικονομικά σας το καταφέρνετε ακόμα και αν πρέπει να χρησιμοποιήσετε κάποια ‘κρυφά’ σας όπλα.

Υδροχόος
Οι σκέψεις και ο τρόπος που θα συμπεριφέρεστε αυτή την εβδομάδα θα είναι από τη μια υπερβολικός και από την άλλη απόλυτος με αποτέλεσμα να σας λείπει η ευελιξία που απαιτείτε για να λύσετε οικονομικά και διαπροσωπικά προβλήματα. Μια νομική υπόθεση θα μπορούσε να σας δημιουργήσει εμπόδια και κακή διάθεση. Στα επαγγελματικά σας θα υπάρξουν αλλαγές που θα επηρεάσουν την τρέχουσα κατάσταση στο σπίτι σας.
Mood of the Week: Οι παραπάνω αλλαγές μπορεί αρχικά να σας αποδιοργανώσουν, αλλά στη συνέχεια θα δείτε ότι τελικά τις είχατε ανάγκη και ήταν απαραίτητες για να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους.

Ιχθύες
Η προσοχή σας θα είναι στραμμένη στα έξοδα που τρέχουν από χρέη και υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιήσετε. Θα νιώσετε ότι οτιδήποτε συμβαίνει στα οικονομικά σας αυτές τις μέρες σας κόβει τα φτερά για να ονειρευτείτε τους στόχους σας και ό,τι θέλετε να πραγματοποιήσετε. Στις επικοινωνίες σας θα είστε απότομοι και θα υπάρχει ένταση με γείτονες, αδέλφια και στενούς συγγενείς.
Mood of the Week: Αυτό το σκηνικό θα αλλάξει και θα μαλακώσετε από το τέλος της εβδομάδας, όπου θα μπορέσετε να περνάτε με σαφήνεια τις ιδέες σας και να πετύχετε στα επαγγελματικά σας.

πηγή: astroteam.gr