Αρχική Eπικαιρότητα Κατέληξε από κορωνοϊό ο 52χρονος γιατρός της Βουλής Γιάννης Μητρόπουλος

Κατέληξε από κορωνοϊό ο 52χρονος γιατρός της Βουλής Γιάννης Μητρόπουλος

Σε ηλικία μόλις 52 ετών έφυγε από τη ζωή ο γιατρός της Βουλής των Ελλήνων, ο καρδιολόγος Γιάννης Μητρόπουλος, ο οποίος έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό. Νοσηλευόταν το τελευταιο διάστημα διασωληνωμένος στην εντατική του νοσοκομείου Σωτηρία.

Ο γιατρός που ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους τους υπαλλήλους της Βουλής, βουλευτές, αστυνομικούς και δημοσιογράφους, ήταν εδώ και αρκετά χρόνια μέλος της Υγειονομικής Υπηρεσίας της Βουλής.

Για την απωλεια του ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας εξέφρασε τα θερμα συλλυπητήρια στην οικογένειά του και δήλωσε πως:

«Ο γιατρός Γιάννης Μητρόπουλος υπήρξε διακεκριμένος επιστήμων, καλός οικογενειάρχης και άξιος συνεργάτης στην Υγειονομική Υπηρεσία της Βουλής, έχοντας επί σειρά ετών προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες σε υπαλλήλους και βουλευτές. Η απώλειά του μας συγκλονίζει όλους -τόνισε ο κ. Τασούλας- καθώς ήταν πάντα δίπλα σε όποιον τον χρειάστηκε και ανθρώπινα και επιστημονικά».

Η σύζυγος του Ιωάννη Μητρόπουλου νοσηλευόταν επίσης με Covid-19 και κατάφερε να ξεπεράσει τη σκληρή δοκιμασία για την υγεία της, παίρνοντας εξιτήριο για το Σάββατο.