Αρχική Eπικαιρότητα Ο Νίκος Χαρδαλιάς κάνει σύσταση στους τηλεοπτικούς σταθμούς

Ο Νίκος Χαρδαλιάς κάνει σύσταση στους τηλεοπτικούς σταθμούς

Ζωντανά από την Πολιτική Προστασία μίλησε ο Νίκος Χαρδαλιάς, το απόγευμα της Τετάρτης, καθώς η κατάσταση είναι ιδιαιτέρως κρίσιμη τόσο στην Θεσσαλονίκη όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα με την πανδημία του κορονοϊού.

Σε συνδυασμό με τα νέα αυστηρότερα μέτρα που ανακοίνωσε, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας θέλησε να κάνει μια σημαντική αναφορά για τους τηλεοπτικούς σταθμούς. Μια αναφορά που, προφανώς, θα φέρει αλλαγές στα τηλεοπτικά προγράμματα εν μέσω του δεύτερου lockdown.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του μηνύματος του, ο Νίκος Χαρδαλιάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «να σημειωθεί το ενθαρρύνουμε και συστήνουμε και στους τηλεοπτικούς σταθμούς να προσαρμοστούν σε συγκεκριμένα κριτήρια μειώνοντας στον απολύτως απαραίτητο αριθμό τους παρουσιαστές εκπομπών και τους προσκεκλημένους που βρίσκονται στο στούντιο».

«Αγαπητοί μου συμπολίτες, οι επόμενες εβδομάδες παραμένουν ιδιαίτερα κρίσιμες. Αναγνωρίζουμε την κόπωση όλων μας, ωστόσο είμαστε σε ένα κομβικό σημείο που χρειάζεται να οπλιστούμε με υπομονή και επιμονή για να μπορέσουμε να προστατέψουμε ο ένας τον άλλον και να αντιμετωπίσουμε και αυτό το δεύτερο κύμα της πανδημίας» συμπλήρωσε ο κ. Νίκος Χαρδαλιάς.

Προηγούμενο άρθροSuper Market: Νέο ωράριο από τη Δευτέρα – Τι ώρα θα κλείνουν
Επόμενο άρθροΕΦΚΑ Κορίνθου: Πώς θα εξυπηρετηθείτε