Αρχική Ν. Κορινθίας Λουτράκι: Η ταυτότητα του ανήλικου κατηγορούμενου για τη δολοφονία της 50χρονης

Λουτράκι: Η ταυτότητα του ανήλικου κατηγορούμενου για τη δολοφονία της 50χρονης

Κάθε άλλο παρά άγνωστος στις Αρχές του Λουτρακίου ήταν ο 16χρονος που φέρεται να είναι αυτός που κατάφερε πολλαπλές μαχαιριές στην 50χρονη, την οποία είχε ακινητοποιήσει φράζοντας το πρόσωπο της με ένα μαξιλάρι ο 17χρονος συνεργός του…

Ο 16χρονος, απολογείται αυτή την ώρα στην Ανακρίτρια Ανηλίκων, η οποία έδωσε προθεσμία για την Πέμπτη στις απολογίες των άλλων δύο κατηγορουμένων εφήβων. Τα δύο αγόρια κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από κοινού, ενώ η κόρη του θύματος κατηγορείται για ηθική αυτουργία στην ανθρωποκτονία.

Τι είπε στους αστυνομικούς η 15χρονη κόρη

«Με κακομεταχειριζόταν. Η ζωή μου είχε γίνει αφόρητη. Ήμουν ακραία απελπισμένη και έφθασα στο αμήν. Όμως δεν είχα τη δύναμη να τη σκοτώσω. Ήταν μάνα μου και δεν μπορούσα να το κάνω…» φέρεται να είπε η 15χρονη για τη δολοφονία της 50χρονης μητέρας της στην Αγία Βαρβάρα.

Στη συνέχεια ο 17χρονος είπε στους αστυνομικούς για τον 16χρονο συνεργό σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα: «Του είπα να μας βοηθήσει και θα του δίναμε χρήματα. Τα ξημερώματα της Παρασκευής του ανοίξαμε την πόρτα και η φίλη μου πήγε στο διπλανό δωμάτιο. Πήγαμε στο υπνοδωμάτιο της μητέρας της και τότε εγώ του έδωσα την πεταλούδα γιατί δεν είχα τα κότσια να σκοτώσω. Την ακινητοποιήσαμε, εγώ της έβαλα στο πρόσωπο το μαξιλάρι και ο 16χρονος την μαχαίρωνε. Την δέσαμε μετά…».

 

Οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών άκουγαν την ομολογία του 17χρονου και της 15χρονης με κομμένη την ανάσα.

 

Όπως αποκαλύψαν στο παρελθόν προσπάθησαν να την σκοτώσουν ρίχνοντας στο νερό της 50χρονης υπνωτικά χάπια χωρίς αποτέλεσμα. Τότε σκέφτηκαν ότι θα μπορούσαν να την εξοντώσουν με δηλητήριο ποτέ όμως δεν κατάφεραν να το προμηθευτούν. Έτσι τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής οι τρεις ανήλικοι μπήκαν στο υπνοδωμάτιο της 50χρονης.

 

Σύμφωνα με το MEGA, ο 17χρονος με ένα μαξιλάρι έφραξε το πρόσωπο του θύματος, ενώ ο συνομήλικος Έλληνας συνεργός του με ένα στιλέτο μαχαίρωσε περισσότερες από 40 φορές το θύμα στο λαιμό και στο κεφάλι. Παρούσα στην δολοφονία της 50χρονης από την πρώτη στιγμή ήταν και η 15χρονη κόρη της.

 

Αμέσως μετά τη δολοφονία πήραν την κάρτα του θύματος ενώ με λεωφορεία των ΚΤΕΛ έφτασαν στις Σέρρες. Το σχέδιο των ανήλικων δολοφονών ήταν να καταλήξουν στη Ρουμάνια μέσω Βουλγαρίας ώστε να εξαφανιστούν. Όταν έφτασαν στις Σέρρες άγνωστο γιατί ο 17χρονος αποφάσισε να μην είναι πλέον μαζί με τους συνεργούς τους που λίγες ώρες μετά εντοπίστηκαν μέσα σε ένα εγκαταλελειμμένο όχημα έξω από την πόλη.

 

Η επιλογή της Βουλγαρίας, σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες του loutraki365.gr, μόνο τυχαία δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, καθώς ο 16χρονος φέρεται να κατάγεται από εκεί. Στο Λουτράκι, βρέθηκε σε πολύ μικρή ηλικία, καθώς ένα ζευγάρι αποφάσισε να τον υιοθετήσει.

 

Εκπαιδευτικός του Λουτρακίου, που επιθυμεί να κρατήσει την ανωνυμία της, μιλώντας στο loutraki365.gr, ανέφερε ότι ο 16χρονος ήταν από μικρός ταραχοποιό στοιχείο και προκαλούσε με τις δράσεις του συνεχή προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία της τάξης.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 16χρονος με καταγωγή από τη Βουλγαρία, φέρεται να συνδέεται και με το περιστατικό που είχε γίνει γνωστό πριν από 3 εβδομάδες περίπου, όταν ανήλικοι έκλεψαν κινητό και χρήματα από έναν 15χρονο.

 

Τέλος, σύμφωνα με καταγγελίες που έγιναν στο loutraki365.gr, ο 16χρονος φέρεται να έσπαγε αυτοκίνητα μαζί με άλλα 2 άτομα της ηλικίας του. Μάλιστα, υπάρχει video που έχει καταγράψει τη δράση τους, το οποίο εξετάζεται από την Αστυνομία.