Αρχική Eπικαιρότητα Αγία Βαρβάρα: Συνελήφθη η 15χρονη κόρη της 50χρονης για την άγρια δολοφονία

Αγία Βαρβάρα: Συνελήφθη η 15χρονη κόρη της 50χρονης για την άγρια δολοφονία

Η άγρια δολοφονία της 50χροννης στην Αγία Βαρβάρα έχει προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο – Μαζί με τη 15χρονη, συνελήφθη και ο 17χρονος φίλος της
Σε ένα εγκαταλελειμμένο συνεργείο στην περιοχή των Σερρών εντοπίστηκαν οι δύο ανήλικοι που προσήχθησαν από την ΕΛ.ΑΣ. για να εξεταστούν για την άγρια δολοφονία 50χρονης μέσα στο σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών εντόπισαν στις 4.30 το πρωί της Κυριακής ύποπτες κινήσεις μέσα στο εγκαταλελειμμένο συνεργείο. Εκεί εντόπισαν και προσήγαγαν μία 15χρονη και έναν 17χρονο. Στο Τμήμα Σερρών διαπιστώθηκε ότι η 15χρονη είναι η κόρη της 50χρονης που δολοφονήθηκε στην Αγία Βαρβάρα και αναζητούνταν από τις Αρχές τα τελευταία 24ωρα. Η 15χρονη φαινόταν να βρίσκεται σε κατάσταση μέθης και μπέρδευε τα λεγόμενά της προς τους αστυνομικούς. Πληροφορίες αναφέρουν ότι μπέρδευε το όνομα του 17χρονου –υπηκόου Ρουμανίας- φίλου της, τον οποίο αποκαλούσε κάθε φορά με διαφορετικό όνομα.

Οι ανήλικοι μεταφέρθηκαν από τις Σέρρες στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, ενώ αναμένεται να μεταφερθούν –πιθανόν αύριο Δευτέρα- στην Αθήνα για να εξεταστούν από τους αστυνομικούς που έχουν αναλάβει την έρευνα. Οι δύο ανήλικοι θα εξεταστούν για το κατά πόσο εμπλέκονται στη δολοφονία της 50χρονης στην Αγία Βαρβάρα, η οποία βρέθηκε μαχαιρωμένη στο λαιμό και στο πρόσωπο. Η 50χρονη ζούσε με την κόρη της, ενώ είχε χάσει πέρυσι το σύζυγό της.

Το χρονικό της δολοφονίας
Οι αστυνομικοί εντόπισαν νεκρή την άτυχη γυναίκα το Σάββατο 7 Νοεμβρίου, ύστερα από τηλεφώνημα συγγενικού προσώπου του θύματος στις Αρχές. Το συγγενικό αυτό πρόσωπο τηλεφωνούσε στην 50χρονη αλλά δεν έπαιρνε καμία απάντηση, με αποτέλεσμα να ανησυχήσει.Οι αστυνομικοί έσπασαν την πόρτα και μπήκαν στο διαμέρισμα. Βρήκαν νεκρή τη γυναίκα στο υπνοδωμάτιο. Τα χέρια της ήταν δεμένα πισθάγκωνα με ύφασμα, ενώ δεμένα ήταν και τα πόδια της. Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι πρόκειται για ένα από τα πιο άγρια εγκλήματα των τελευταίων ετών. Ο δράστης μαχαίρωσε με μανία την άτυχη γυναίκα στο λαιμό και στο πρόσωπο.